5. kapitola

2.8K 96 6
                                    

Vzbudilo mě sucho v ústech a chladno v pokoji. Bolela mě hlava a chtělo se mi zvracet.Vyskočila jsem na nohy a zatočil se se mnou celý svět. Přidržela jsem se komody a dobelhala se do koupelny, abych hodila šavli.Nechápala jsem, co to se mnou bylo a jak jsem se vůbec dostala do postele. Nepila jsem žádný alkohol, tak jak to, že jsem takhle dopadla?


Posadila jsem se k záchodové míse a úlekem se málem zadusila zvratky, které se mi znovu dostaly do úst.


,,Jsi v pořádku?" promluvil na mě Marc a já jsem se znovu naklonila do mísy.


Za hlasitého dávení, kdy jsem neměla co vyzvracet, se nade mě sklonil.


,,Tady máš vodu." šťouchnul do mě lahví s vodou, kterou jsem s hlubokými nádechy a výdechy otevřela.


Opřela jsem se o studené kachličky koupelny a zírala na něho.


,,Co se stalo?"


Moje otázka ho pobavila. Zvedl koutek k úsměvu a vzápětí se vrátil ke svému soucitnému výrazu.


,,Někdo ti něco dal do pití."

,,No jo, potřebovali se mě zbavit. Vrátili jsme se z toho mejdanu a najednou se začali houfovat před barákem. Vyhodila jsem je a Jerry dodal, že si dají na zahradě jedno pivo a půjdou. Nic jsem nepila."


Opřela jsem se o mísu a začala se zvedat. Marc mě velice překvapil. Čekala jsem nějaké výčitky,křik nebo rovnou výpověď, ale naopak byl milý jako by se něco podobného stalo i jemu.


,,Opláchni se a přijď dolů.Tentokrát budeš doufám na mojí straně a Jerry i Kylie si to odskáčou."

,,Nebuď na ně zlý."

,,Zlý? Kdybych přišel o chvíli později, měla bys nejspíš péro nějakýho týpka v hubě."


S nádechem jsem zamrkala a zajela si prsty do vlasů.


Snažila jsem si cokoliv vybavit, ale marně. Jestli to bylo tak, jak Marc říkal, po celém těle mi přeběhl mráz. Tlak vystoupal do nebeských výšin, když jsem obešla nastartovaně Marca a běžela dolů.


V obýváku seděla Kylies nějakou kamarádkou, Jerry frajersky pospával na sedačce a okolo sebe měl několik kamarádů a tu svojí přítelkyni.Přiběhla jsem s kýblem plným vody a chrstla celý obsah Jerrymu do obličeje. Studená sprcha ho dokonale probrala nejen z alkoholového opojení, ale i ze zbytků opiátů.


,,Co to, kurva, je?" mračil se, pak mě zpozoroval a očima těkal po Kylie a Marcovi, co se mu vysmíval hned vedle mě.


,,Co si o sobě, do prdele, myslíš,ty rozmazlenej spratku? Možná vypadám, že ti to projde, ale tímhle sis to posral a začala ti vojna, chlapečku. Vy, co tu nemáte co dělat, okamžitě táhněte do hajzlu nebo za sebe neručím!" zuřila jsem a křičela, až zazněla ozvěna.


Ostatní se s vážnou tváří dali na odchod a Jerry tam stál jako hromádka neštěstí. Věděl, že Marc stál při mně a nechal mě beze slova, abych si to s nimi vyřešila.

BojHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin