3. kapitola

3K 105 3
                                    

Během těch pár týdnů jsem se u Northonů zabydlela. Malý Nicky byl asi jediný, kdo mě bral. Pokud jsem nepočítala babičku Elenu, která mi pokaždé s nadšením vyprávěla nějaký příběh z jejího mladí. Bylo by to příjemné, jen kdybych jej neslyšela každý den.

Kylie byla neškodná. Věnovala se škole a k mému velkému překvapení se ve svém věku nezajímala o kluky. S jejím vzhledem bych bloudila po mejdanech a užívala si. Já takový ksichtík nikdy neměla, takže jsem nemohla posoudit. Jistě to musel být úžasný pocit, když vás někdo pozve na rande, poví vám, že jste krásná nebo pochválí zadek.

Při pomyšlení na svůj zadek jsem se musela ošít. Džíny jsem rozhodně nenakupovala ve velikosti S a dokonce ani M. Marně jsem se cpala do elka, ale měla jsem radši volnější střih, takže XL. Ano opravdu tak obří zadek a stehna zdobily moje jinak drobné tělo. K ničemu mi nebyly ani čtyřky, které jsem k tomu požehnání zdědila po matce.

Vlastně jsem se ani nesnažila ze sebe dělat někoho, kdo nejsem. Mel prostě ve všem zvítězila. Za dlouhými štíhlými nohami, úzkými boky a výrazně modrými oči se otáčely celé zástupy.

Jerry si přivedl domů totiž téměř kopii mojí sestry. Nervózně jsem na sebe oblékla dlouhou mikinu, abych zakryla boky a zadek než jsem vyšla do kuchyně. Neznámá brunetka se zrovna chichotala něčemu, co jí Jerry šeptal do ucha. Tak moc jsem jí záviděla. Tohle mi nikdy nikdo nedělal. Naskočila mi husí kůže z toho pocitu, že se někdo dotýkal mého krku.

Nenápadně jsem se protáhla okolo obří sedačky v obývacím pokoji, abych se dostala do kuchyně. Nevšimli si mě, a tak jsem s rudými tvářemi vyndala zeleninu z lednice a dala se do přípravy večeře.

U stolu seděl Nicky, Elena a Kylie. Ta se tvářila mimořádně smutně. Ještě když vešel Jerry s jeho objevem, povzdechla si.

,,Od kolika, že je ten mejdan?"

,,Od devíti."

,,Jde i Chase?"

,,Vyzvedne nás po osmé a pak si zajdeme koupit nějaký pivo." hodil po mě očima Jerry, jako by mi tím říkal, že dělá něco nezákonného a měla bych zakročit nebo minimálně to na něho kecnout Marcovi.

Jenže Marc byl jako přes kopírák. Sotva bych se o tom mejdanu zmínila, dostala bych studenou sprchu. Jistě by mu popřál dobrou zábavu a dal mu do kapes ještě pár dolarů.

Elena dovečeřela a ještě nás pobavila nějakou historkou o svém studentském životě, když vešel do dveří Marc a Dean.

Dean pracoval i pro Ryana, takže mě pozdravil nadzvednutím obočí a mírným úšklebkem za Marcovými zády.

,,Tak jdeme?" postavil se Jerry.

,,Kam jdete?" zasedl Marc jako tvrdá autorita rodiny.

,,Na mejdan k Barneymu."

,,Řekl kdo?" procedil Marc až jsem na něho zůstala nevěřícně zírat.

,,Já chtěla jít taky. Nechápu, co ti na tom vadí? Budu od teď za outsidera. To je ta holčička, co jí to bratříček zakázal." ohrnula nos Kylie.

,,Nehodlám vás nahánět po celém Miami. Zfetovaný, opilý a kdo ví co ještě." utrousil Marc a zhnuseně se podíval na talíř, který jsem před něho položila.

,,Co je?"

,,Zelenina? To jako vážně?" vzhlédl ke mně a já se snažila nádechem uklidnit.

,,No ty máš dneska den. Sjedeš Kylie a Jerryho, že nesmí na párty. Chodili každý týden a nikdo nic neřekl a najedou si hraješ na mistra světa?" protočila jsem oči a Kylie s Jerrym se snažili zakrýt pobavení.

,,Co se do toho máš co plést?" naše pohledy se střetly.

Kdyby neměl tak nádherný karamelový oči, ze kterých mrazilo, vytmavila bych mu to, ale místo toho jsem se podívala střídavě na Kylie a Jerryho.

,,Odvezu vás tam a přivezu vás, aby vaše nová autorita nedostala osypky."

Nikdy jsem na mejdany nechodila a takhle bych se mohla podívat alespoň z auta. V telce vždycky tančily polonahé holky okolo bazénu a všichni chlastali, co teklo.

,,Fakt? Jsi super!" zajásal Jerry a v jeho výrazu se objevila spokojenost.

Chtěla jsem si u nich trochu šplhnout, ale taky podrazit Marca. Ryan chtěl, aby se od něho celá rodina odvrátila a já to měla vymyšlené takhle.

,,Jdu se připravit." vstala Kylie a Marc jí prudce popadl za ruku.

,,Řekl jsem, že ne."

,,Je mi jedno, co si myslíš. Amy řekla, že nás odveze a my jí nezklameme, že jo Jerry?"

,,Proč se ho ptáš? Denně byl v lihu a teď nám to zakazuje? Dneska jsi příjemný jak trestní oznámení. Jdeme, lidi."

Zůstala jsem jen zírat na jejich záda. Oni opravdu poslali Marca do míst, kde slunce nesvítí.

,,Něco si, Amy, ujasníme..." vstal z židle a kývnul na Deana, aby nás nechal o samotě.

Z rozmazleného chlapečka, kterému tatík všechno zařídil jsem si nic nedělala.

,,...když řeknu, že nikam nepůjdou, tak nebudu dělat kompromisy. Pro tentokrát ti to prošlo, ale ještě jednou budeš rozhodovat za mě, tak poletíš. Jasné?"

,,Nevžil ses nějak moc do téhle role? To, že jsi majitel hotelu neznamená, že jsi i jejich otec. Vzpomeň si, co jsi dělal před pár týdny ty sám? Vychlastal bys i vodu z akvária a teď se budeš bouřit? Nechtěj mě pobavit." vysmála jsem se mu.

,,Jdi si radši zaběhat, abys trochu shodila a nestarej se o tyhle záležitosti." dostal mě.

Chtěla jsem mu dát pěstí.

,,Že tě máma radši nespolkla." poznamenala jsem jedovatě a dala se do úklidu stolu, zatímco on odcházel s vulgárním dodatkem na mojí osobu.

BojDonde viven las historias. Descúbrelo ahora