middernacht party

100 7 0
                                    

"He meisjes doen Julie ook mee met het middernacht feestje deze nacht,"vraagt Sanne aan Brigitte Femke en aan mij. "Tuurlijk" antwoord Femke, die al helemaal enthousiast is. "Is het deze keer weer in onze kamer of, mischien nog is op de hooizolder"bedenkt Femke. "Is dat niet te luid" vraag ik "Mischien beter in de rijhal"."ja leuk, als de rest daarmee akkoord is doen we dat"antwoordt Sanne en loopt weer weg.
"Waneer gaan we weglopen ?"fluistert Brigitte. "Het liefst pas als ik op Pepper kan rijden"antwoord ik en bijt op mijn lip, dat gaat nog even duren.
"Zullen we vandaag Pepperspray met een zadel longeren en dan zien we verder"stelt Femke voor, ik knik en pers een glimlach op mijn gezicht. Als we hier weg zijn kan ik weer naar Speedy.

Het longeren ging prima.
"Pepper heeft het supper gedaan"vind Femke ."Ja he ik ben trots op deze superpony"antwoord ik trots en klop op zijn hals.
"Morgen ga ik op hem leunen om te zien hoe hij gaat reageren.
Overmorgen kan ik mischien al op hem rijden" . (Hij is al beleerd maar is het vertrouwen geoordeeld kwijt). "Ik denk dat dat wat te snel is maar we zullen het wel zien" antwoord Brigitte en glimlacht, haar ogen glinsteren in het licht.

"Pssssttt"Fluistert Sanne "wakker worden het feestje begint nu".
Slaapdronken ga ik rechtzitten en knal ik met mijn hoofd tegen het plafond aan.
We sluipen met zen 17 en naar de rijhal. "Hier kunnen we luider zijn want we zijn aan de school kant, de opvoeders zijn del verder weg"fluistert Briggitte en knijpt in mijn hand.

Er is cola en chips, maar al snel hebben we alles al opgegeten.
Femke probeert een clauwn act te acteren. Al snel liggen we allemaal in een deuk. Ze begint wild met haar armen te zwaaien en verliest uiteindelijk haar balans. Ze trekt de tafel mee en daar ligt ze dan.
Op de grond met een tafel op haar.
"Sssttttt ,snel op ruimen en naar boven ik hoorde mensen" fluistert iemand.
Snel ruimen we alles op en gaan naar boven . In onze kamer krijgen we allemaal de slappe lach.
De meisjes hier zijn oké hoor maar het Eeten en de lessen, daar worden we behandeld als slaaf en daarom gaan Brigitte Femke en ik weglopen we zijn al mega goede vriendinnen.

Terug In De Tijd✅         Lisa 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum