7. Den lange flyrejse

331 16 0
                                    

Her er næste kapitel : D Håber i nyder det ;) Stem, stem, stem så bliver jeg glad :)
Jeg vil mindst have to stemme på dette kapitel, før jeg lægger det næste ud. To stemmer lyder ikke af meget, men det ville betyder meget for mig, hvis i stemte :D

Niall tog hans hånd foran mine øjne. Hans hånd var varm og det var skønt, for jeg frøs en lille smule. Eller var det bare kuldegysninger, af at være så tæt på en anden person? Det vidste jeg ikke, men hans hånd var dejlige.
Jeg kunne høre, at Niall åbnede en dør og vi gik ind i et rum.

"Så er vi her," hviskede han og tog hånden væk fra mine øjne. Rummet var ikke særlig stort, men der var plads nok til både Niall og mig.
Hen i enden af rummet stod to flysæder. Vi satte os hen på dem. Niall trykkede på en knap på mit sæde og det lagde sig halt ned. Det var utroligt, hvad drengene havde i deres privat fly. "kig op," hviskede Niall, og det gjorde jeg. Over mig var en stor glasrude. Ikke en man kunne se udefra, men man kunne sagtens se ud her indefra.

Selvom flyet fløj hurtigt, stod stjernerne stille. En kæmpe stjernehimmel lyste lige over mit hovede. Jeg var overvældet, og en tåre løb ned af den ene kind. "Det er fantastisk Niall, det føltes fuldstændig ligesom at flyve i rummet," sagde jeg. Jeg er sikker på, han havde set min tåre, men han sagde ikke noget til det. Jeg lagde mit hovede hen på hans skulder, for jeg var træt, og håbede ikke at han havde noget imod det. Hans arme lå pludselig rundt om mig, og så forsigtigt at jeg næsten ikke lagde mærke til det, løftede han mig hen på hans sæde. Sæderne var så store, at der var massere af plads til to. Jeg lå halvt oven på ham, og spekulerede på om jeg ikke var for tung til, at jeg kunne side sådan her ovenpå ham.

Niall's P.O.V
Emma var ikke særlig stor, og hun vejede heller ikke meget, så jeg havde ingen problemer med at løfte hende herhen.

Efter bruddet med Barbara, var jeg begyndt at træne mere. Liam og jeg var begyndt at træne flere gange om ugen sammen, i løbet af de sidste 4-5 måneder. Når jeg trænede glemte jeg helt Barbara. Ellers kunne jeg godt savne hende. Vi havde været sammen i omkring 1 år, fansene vidste ikke noget, nogle havde mistænkt det, men Barbara og jeg havde aftalt ikke at offentliggøre noget.
Vi sad i min stue den dag hun gjorde det forbi.

"Niall, jeg tror ikke det her fungere længere, du rejser hele tiden og jeg har travlt herhjemme med min modelkarriere." Havde hun sagt til mig. Jeg havde kigget undrende på hende og svaret tilbage: "vi er da sammen nu! Zayn og Perrie kan få det til at fungere, de skal snart giftes og alt muligt." Men intet ville hun høre på. Jeg havde siddet i flere timer, og ævlet om alt fra at flytte sammen til at muligheden for ægteskab (om nogle år selvfølgelig) men intet gad hun lytte på. Tilsidst sagde hun bare: "Niall, det er ikke os to mere, det er dig og din karriere...også er der mig." Også var hun gået, ud af mit hjem og ud af mit liv.

Nu sad jeg her med Emma i min arme, et halvt år efter bruddet med Barbara, og tænkte på min ex-kæreste uden at føle nogen sorg. Jeg havde haft andre kærester end Barbare før hende, men bruddet med hende var sket så pludseligt og uventet, at jeg havde haft svært ved at komme over det.
Nu med Emma her og den smukke stjernehimmel over os, tænkte jeg for første gang, at Barbara aldrig blev min kæreste igen. Og det havde jeg det helt fint med.

Emma's P.O.V
Jeg åbnede mine øjne og kiggede på uret på min arm, jeg havde kun sovet i 2 timer. Jeg kiggede hen på Niall og han kiggede ned på mig. "Har du slet ikke sovet?" Spurgte jeg undrende. "Nej, jeg kan ikke sove" svarede han stille og roligt. Vi kiggede hinanden i øjnene et stykke tid. Ikke som før med Harry, det her var på en eller anden måde mere intenst og ømt. Niall hovede nærmede sig lige så stille mit. Mit hjerte bankede hurtigere og min vejrtrækning gik også op. Hans læber mødte mine. De var bløde og varme, og det var første gang, at jeg havde kysset en dreng, så jeg var helt overvældet af følelsen. Kysset var fantastisk, men sluttede hurtigt. Toiletdøren, som lå lidt længere nede af gangen, smækkede i og både Niall og jeg kiggede hen på døren, som om det var døren indtil os, der blev smækket.

Jeg kiggede på ham en sidste gang og gik så ud af døren, derefter kravlede jeg under Harry ben og tilbage på min plads...
Håber i nød dette kapitel 😃 vote, share and comment ☺️

One Direction World Tour ( Danish 1D fanfic)Where stories live. Discover now