5. Jeg er så færdig med alting.

381 14 0
                                    

Niall P.O.V

Klokken halv elleve næste morgen, stod der fire drenge uden for mit værelse."Luk os ind," "Niall er der noget galt?," "Er du okay," " Kom nu ud før vi bryder ind!,". Deres jamren blev ved i ti minutter, før de gav op. Jeg ventede i ti minutter mere, men så kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg skulle på toilettet. NU.

Jeg låste døren op og og listede ud. Der var noget tungt, der hoppede op på min ryg, og tvang mig nedad."Slip mig jeg skal på toilettet!,"

Vægten forsvandt fra min ryg og jeg løb ud på toilettet.

Da jeg skulle til at gå ud tøvede jeg. Hvad skulle jeg gøre? Jeg låste ligeså stille døren op og listede hen til mit værelse. Jeg kunne se døren. Jeg åbnede døren. jeg var INDE!!!.

Overraskende nåede jeg tilbage til mit værelse uden nogle overfald.

Jeg begravede mig under dynen igen og tænkte tilbage på i morges, jeg var sådan en idiot. Nej, jeg ER en idiot.

BANG....døren smækkede op og fire drenge løb hen, og lagde sig på mig.

"vi bliver siddende indtil du fortæller os alt!" advarede Louis.

"Der er ikke noget at fortælle," svarede jeg tilbage.

Nedenunder ringede det på døren."Det må være Emma," sagde harry, og forsvandt ud af døren.

Nedenunder kunne man høre Emmas pæne stemme blande sig med Harrys.

Der lød trin på trappen og pludselig stod Emma og Harry i døren."Er du syg Niall," spurgte Emma mig. Jeg kiggede bare på hende, jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige."Drenge vil i være sød at gå ud, jeg vil gerne snakke med Niall," sagde Emma. Drengene kiggede bekymret på hinanden, inden de gik ud.

"Jeg ved godt, hvorfor du kom i nat! Jeg forstår godt, at du ikke gider og have mig med på jeres tour," sagde Emma "Jeg skal nok lade være med at nævne dig, når jeg fortæller de andre, at jeg ikke tager med". Jeg var i chok, hvad var det hun fablede om. Igen kunne jeg ikke finde nogle ord."Jeg forstår bare ikke, hvad der har fået dig til at hade mig?" spurgte Emma.

pludselig væltede ordene ud af mig."Jeg hader dig ikke Emma, jeg holder af dig! Hver eneste gang du snakker til mig bliver jeg nervøs, og jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg skal svare dig. Jeg hader dig ikke Emma, jeg hader mig selv,"

Emma kiggede chokeret på mig.

Emma P.O.V

Efter jeg havde snakket med Niall, blev det hele lidt mere forståeligt. Men jeg forstod stadig ikke helt, hvad han mente. Det gad jeg ikke tænke på lige nu, for om to dage skulle jeg på tour med One freaking Direction.

TO DAGE SENERE

"Har alle pakket?"spurgte Liam "aye aye sir". "Har du husket bh'erne Emma?" "øhm...aye aye Louis" svarede jeg lidt akavet og genert.

Vi kørte ud til lufthavnen.

"Overraskende" var lufthavnen fyldt med fans og paparazzi der kæmpede, om at få et billede af drengene.

"Hvem er det?"."Er hun sammen med jer?"."Er du kærester med nogle af dem?".

Blitzen, spørgsmålene og de kæmpe store bodyguards der råbte, "videre videre", gjorde mig tilsidst så nervøs at jeg faldt om...alt blev sort.

Håber i nød kapitlet :) ved godt at mine kapitler ikke er så lange!!! Det næste bliver længere, det LOVER jeg ;) Vote, share, Comment and I will be very happy :P

One Direction World Tour ( Danish 1D fanfic)Onde histórias criam vida. Descubra agora