15. Zayn problemet

211 11 0
                                    

Dette bliver et kortere kapitel, men tænkte at et var bedre, at udgive dette, også hurtigt skrive videre på et mere ;)
Husk at stemme, så opdatere jeg hurtigere, da jeg ved, at der stadig er læsere :D




Jeg har det super godt sammen med Liam, og at se film, er det, vi laver mest sammen. Niall er min putte-ven. Harry min bedste ven, og Louis ved man aldrig, hvad man skal forvente af, for han har altid en overaskelse i ærmet.

Zayn går altid ud af rummet når jeg kommer, eller har spist færdig, før at jeg er begyndt. Jeg lod ikke mærke til det i starten, men efterhånden er det næsten, det eneste som jeg lægger mærke til. Jeg er begyndt at gå mere for mig selv. At stå super tidligt op, så jeg er sikker på, at jeg ikke irritere Zayn.

"Kommer du ud til morgenmaden før at vi tager afsted," råber Niall ind igennem døren til mit værelse.
"Jeg har spist, så bekymre jer ikke om mig," råber jeg tilbage. Jeg kan hører at han står udenfor døren, men han er vist gået nu.

20 minutter efter...

"Emma, vil du ikke være sød at lukke op," råber Harry denne gang, og selvfølgelig lukker jeg op. "Hej Harry," siger jeg glad til ham. "Kom her," svarer Harry og, vi sidder begge på sengen, for at snakke. "Hvad sker der?" Spørger han mig, og jeg kigger forundret på ham.
"Hvad mener du Harry?"
"Jeg mener, at vi knap nok har set dig de sidste par dage," svare han.

"HARRY KOM LIGE NU," kan vi begge høre Liam råbe fra stuen. Harry løber afsted og jeg løber lige i hældene på ham. Inde i stuen står alle drengene undtagen Zayn. Deres ansigter er kridhvide, og Niall ligner én, som snart skal kaste op.
"Zayn er forsvundet," siger Liam og bryder stilheden som efterhånden har fyldt i rummet de sidste par minutter.
"Simon Cowell siger at han skal til møde hos ham om et par minutter. Simon tror ikke at han fortsætter i bandet", fremstammer Niall, og er lige ved at græde.
"Det kan han ikke, den kujon," udbryder Liam og slår sin hånd ned i bordet hvorefter han forlader stuen. Jeg står stille i et par lange minutter sammen med de andre drenge, og fordøjer nyhederne. Efter lidt tid går jeg også med faste trin til mit værelse, for at pakke min taske. Jeg kunne ikke forlade drengene nu, men ville være klar alligevel...

One Direction World Tour ( Danish 1D fanfic)Where stories live. Discover now