10. Shhhh

279 15 1
                                    

Vi kyssede og snakkede hele vejen tilbage til hotellet, hvor de andre drenge ventede.
Det havde været den mest fantastiske køretur, jeg nogensinde havde været på. Da vi skulle til at stige ud af bilen kiggede jeg på Niall, og afventede hans ord. For hvad skulle vi gøre nu? Selvom bilturen også havde indeholdt lange samtaler og en del jokes, så havde vi jo også kysset! Hvad betød det her for Niall eller for mig?
"Hvad skal vi gøre nu Niall?" Spurgte jeg Niall bekymret.
"Hvad mener du?" Svarede han tilbage. Hans svar irriterede mig lidt, for han vidste da godt, at det vi lavede ikke var okay!
"Det her Niall," svarede jeg og lavede en håndbevægelse mellem os. "Hvad skal vi gøre med OS?" Spurgte jeg og hentydede til det vi havde gang i.
Niall sad og overvejede det i lidt tid, og det fik også mine tanker igang. Hvor var det egentlig dumt, det vi havde gang i. Jeg ville ikke ses som Niall's kæreste, jeg ville ikke have at de andre drenge i bandet så mig som Niall's kæreste, der gik og kyssede rundt med Niall. Det var slet ikke derfor jeg var blevet inviteret med på Tour'en. Jeg var her jo for at blive gode venner med alle drengene, og ikke være Niall's flirt.

Samtidig blev en stemme inde i mit hovede også ved med at sige, du kan godt lide Niall, og han kan godt lide dig, så hvorfor ikke tage chancen og se hvor det ender.
Min fornuft overvandt mine følelser for Niall, og jeg kiggede på ham. "Jeg er ked af det, Niall, men jeg tror ikke, at det her går!"

Også gik jeg ud af bilen og ind i hotellet, hvorefter jeg blev ført op til drengenes værelser. Alle drengene havde fået den øverste etage.
"Hej Emma," råbte Harry og gav mig et kram. Det var under tre timer siden jeg sidst havde set drengene, men jeg havde savnet dem.
"Lad mig vise dig rundt, Emma," sagde Harry og vidste mig gennem rummene.
Deres penthouse lejlighed var kæmpe stor. Først gik vi ind af en dør, til en gang med en masse døre på hver sin side af gangen. "Der bor Louis, og derinde bor Liam, det bor Zayn, der bor Niall og derinde bor jeg," sagde Harry og pegede på de forskellige døre, hvor drengene havde et værelse hver.
Vi kom til enden af gangen, hvor der var en dør tilbage. Harry så spændt ud, da han pegede på døren og sagde: "Derinde skal du bo, Emma. Jeg går lige ind til drengene i stuen, så du lige kan få lov til at pakke ud."
Jeg smilede til Harry og var glad for hans forståelse for, at jeg trængte til lige at skulle overkomme det hele.
Da han gik ned af gangen igen, tog jeg en dyb indånding og åbnede min værelsesdør...

Sorry at dette kapitel blev kort, men jeg kommer hurtigt ud med et nyt kapitel, det er jeg allerede igang med :) jeg læste lige kapitel 9 igennem og læste alke de forfærdelige stave og grammatik fejl :( undskyld for dem!!! Jeg prøver at rette de fleste, og stræber mig altid på at være grammatisk korrekt. husk, jeg er ikke professionel forfatter, men elsker at skrive, fordi jeg også selv elsker at læse historier som disse :D mange tak til dem der stadig læser med, det sætter jeg stor pris på* husk stem og kommenter ;D

One Direction World Tour ( Danish 1D fanfic)Where stories live. Discover now