18. Dømt til et liv alene

188 13 0
                                    

Niall er gået ind på hans eget værelse, for at pakke og jeg står her midt på det lysebrune trægulv på mit værelse, og overvejer mine to muligheder:

1. Jeg kunne glemme alt med Zayn, have den hyggeligste uge med Niall, og håbe på at 1D kan klare sig uden et medlem.
ELLER.
2. Tage afsted nu, og prøve at redde bandet, ved ikke at stå i vejen for Zayn mere.

Den sidste beslutning virker bedst, men det er også den, der gør mest ondt. Alt ville være nemmere, hvis jeg bare valgte mulighed 1, men på den anden side, ville jeg ikke kunne leve med mig selv, hvis dette blev mit valg.
Jeg kan høre Niall ude på gangen, og går ud til ham. Uden et ord skubber jeg ham op af væggen og kysser ham. Hans læber stivner først i overraskelse, men så bliver de bløde og varme.
"Jeg skal i bad," siger han efter vores kys. Jeg griner lavmælt og nikker. Derefter går jeg ind på mit værelse for hurtigt at pakke de sidste af mine ting, og skrive en seddel til Niall:

Jeg er ked af det, men jeg skal ikke være den person, der splitter jer ad. Det er på tide, at jeg tager hjemad.
Det har været super hyggeligt i de to måneder som jeg har kendt dig, og jeg vil aldrig glemme den tid vi har haft sammen. Håber du kan tilgive mig en dag.
Jeg elsker dig
Knus Emma

Jeg har aldrig kendt nogen i længere tid en et par måneder, men det har aldrig været så svært, at sige farvel. Selvom jeg kun har kendt drengene i et par måneder, er det forhold vi har fået tættere, end noget jeg nogensinde har haft.
Niall er stadig i bad, da jeg stille løfter min kuffert ud i gangen og ligger sedlen ind på Niall's seng. Jeg tager en dyb indånding, før jeg åbne døren og går ud. Tåre løber ned af mine kinder, og jeg er nødt til at gå hurtigt ned til den ventende taxi, for ikke at vende om, og hoppe ind i armene på Niall.
I nat skal jeg sove på hotel, og i morgen er jeg officielt hjemløs. Igen.

-------------------------------------------------------
Et kort kapitel, men det næste kommer snart ;)
Husk at stem, ellers ved jeg ikke hvor mange, der stadig læser med og nyder historien ;)

One Direction World Tour ( Danish 1D fanfic)Where stories live. Discover now