FİNAL - 19 YIL SONRA

2.9K 167 63
                                    

- 19 YIL SONRA 

"Sadece bir gün.Bir gün sonra yine yalnızlığımızla kalacağız." 

"Tatlım,böyle düşünme lütfen." 

Draco Malfoy ve Ginny Malfoy oğulları Scorpius'un cüppe seçimini uzaktan izlemeyi tercih ediyorlardı.Yarın tek çocuklarını kendi elleriyle Hogwarts trenine bindireceklerdi.

Draco ve Ginny'nin evliliği çok ani olmuştu.Aileleri onların sadece geçici bir "savaş sonrası boşluk" dönemi yaşadıklarına inanıyorlardı.

"Size söylemem gereken bir konu var." dedi Draco sanki normal bir şeyden bahseder gibi.Sakinliğini korumaya çalıştı.Oysaki Ginny ona evet dediğinde mutluluktan ağlama noktasına gelmişti.Yaşadığı sevinç öyle büyüktü ki bir ara kalbinin patlayacağını sandı.Tabii ki Ginny'nin ona evet demesi on uçok mutlu etmişti ama onu asıl mutlu eden ona evlenme teklifi ettiğinde Ginny'nin gözlerindeki mutluluktu.Bu her şeye bedeldi.

"Seni dinliyoruz tatlım" Narcissa oğlunun gözlerine baktı.

"Anne,baba ben ve Ginny evleniyoruz."  

Tepkiler inanılmazdı.Narcissa büyük bir hayrete düşmüştü evet,ama Lucius Malfoy'un şaşkınlığının yanında bir hiçti.Lucius elindeki gazeteyi fırlatmış."NE ?! " diye bağırmıştı.Draco onun gözlerinde ki öfkeyi  görmüştü.Bi şey daha vardı Lucius'un gözlerinde ; hayalkırıklığı.Biricik oğlu onun istediği asil kızlardan biriyle evlenmek yerine bir kanı bozuğu seçmişti.İşte bu yüzden Draco kendinden nefret etti." 

"Sizce hangi binaya gideceğim ? " Scorpius sonunda günleridir merak ettiği şeyi dile getirmişti.Draco ve Ginny bakıştı.

"Scor,hangi binaya gideceğin hiç önemli değil.Biz nerede olursan ol seninle gurur duyacağız." 

"Siz duyabilirsiniz fakat eğer Slytherin'e gidersem büyükbaba Weasley pek memnun olmaz.Eğer Gryffindor'a gidersem de büyükbaba Malfoy pek mutlu olmaz.Her şekilde biri  benden nefret edecek." 

Draco bir kahkaha attı.Ginny ise oğlunun sarı saçlarını karıştırdı."Kimse senden nefret etmeyecek Scor,herkes seni çok seviyor."

"Hatta babam seni benden çok seviyor." diye dudak büzdü Draco.Scorpius babasının bu haline güldü ama bazen bunun doğru olup olmadığınıda düşünürdü.

"Ah,siz ikiniz " Ginny gözlerini devirdi."İnanın ikinizide çok seviyorlar."

Draco ve Ginny ailelerini kaynaştırmak için bir çözüm önerisi bulmuşlardı.Her ay her iki aileyide yemeğe davet ediyorlardı.Bu yemekte genellikle Draco ve Ginny konuşur onlar konuşmazlardı.Ama Ginny bugün ki süprizinin tüm herkeste bir atom bombası etkisi yaratacağını biliyordu.

"Aslında benimde size söylemem gereken bir şey var" 

Draco meraklı gözlerini Ginny'e dikti.Normalde yemekte kavga çıkmasın diye ne söyleyeceklerine önceden karar verirlerdi.Fakat şimdi Ginny tamamen bağımsız hareket ediyordu.

Ginny herkesin gözlerine tek tek baktı.Derin bir nefes aldı ve bombanın etkilerini izlemek için çekildi.

"Ben hamileyim."

Kimse bir şey demedi.En sonunda kendini az da olsa toparlamış gözüken Molly Weasley konuştu.

"Ginny tatlım bu-bu harika" Ama kimsenin bunun harika olduğunu düşündüğünü sanmıyordu Ginny.

Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now