Bölüm 1 - Her şeyin Başlangıcı

5.2K 244 25
                                    

Kız göz kapaklarını hareket ettirmeden önce, "Lütfen hepsi bir kabus olsun." diye dua etti içinden.Fakat gözlerini açtığında her şeyin önceki gibi gerçek olduğunu gördü.Gözlerini umutla bir - iki kere daha açıp kapattıysada nafile.Tüm bu olanlar gerçekti ve yapabileceği hiçbir şey yoktu.

Gözlerini geceyi geçirdiği odada gezdirdi.Bembeyaz duvarlı bir odaydı, sadece bir yatak ve bir dolap vardı.Ayaklarını yataktan sarkıtarak oturur pozisyona geçti.Daha sonra yavaşça dolaba ilerleyerek kapağını açtı.Hayatı boyunca giydiği herhangi bir kumaş parçasından kat ve kat pahalı kıyafetler buldu.

"Ondan nefret ediyorum.Ondan nefret ediyorum." diye tekrarladı kendi kendine.

Olanları düşünmemeye çalıştıkça kendini yeniden o anları yaşarken buluyordu.Kendi aptallığına lanetler ediyordu.Malfoy'a lanet ediyordu.Düştüğü duruma lanet ediyordu.

"Hayır" diye düşündü Ginny."Böyle olmamalıydı."

Sinirle ayağını yere vurdu.Yinede yanındaki çocuğun dikkatini çekemedi.Çünkü çocuk biliyordu.Eğer dönüp sevdiği kızın gözleriyle karşılaşırsa işler onun için daha karmaşık hal alırdı.Zümrüt yeşili gözlerini karşıya dikti ve olanları izlemekle yetindi.

Savaştan sağ çıkan Ölüm Yiyenler tek tek bakanlığa duruşmaya çağırılıyorlsrdı.Çoğu kişi bu duruşmaların göstermelik olduğunu düşünüyordu.Eninde sonunda hepsi Azkaban'ı boyluyorlardı zaten.

Tek bir kişi hariç ; Draco Malfoy.En küçük Ölüm Yiyen.Tek affedilen Ölüm Yiyen.

Bakanlık,Draco'nun hareketlerini "kötü çevreden etklenmiş,kötülüğe zorlanmış " olarak tanımlamıştı.Buna rağmen duruşmadan çıktığında çocuğun yüzünde zafer kazanmış bir ifade yoktu.Aksine her şeyini kaybetmiş biri gibi hüsran içerisindeydi.Kendi duruşmasından çıkardığı tek sonuç anne-babasının asla kurtulamayacağıydı.Nitekim öyle oldu.Ailesi Azkaban'a doğru giderken arkalarında feryat eden ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir çocuk bırakmışlardı.

En sonunda Malfoy bağırmayı kesip sakinleşmeye çalıştı.Gözlerinden ateş saçıyordu.Bu sonucu düşünmüştü.Olabilecekleri planlamıştı.Önlemlerini almış ve planlarını yapmıştı.Bembeyaz suratıyla adım adım Potter ve Weasley'in durduğu yere yaklaştı.Harry'nin kulağına Ginny'nin duyamayacağı bir şeyler fısıldadı.Harry'nin yüzü kaskatı kesildi.Şimdi onun zümrüt yeşili gözlerinden de ateşler çıkıyordu.Malfoy,uzaklaşırken Ginny'e pis bir bakış attı.Herkedin sinirleri gerilmişti.Kız bu fırsattan yararlanarak tuvalete doğru ilerledi.Yüzünü birkaç kere yıkayıp sakinleşmeye çalıştı.İşi bittiğinde Harry'i kapıda buldu.

"Buradan gitmeliyiz.HEMEN ! " Sesi sert ve soğuktu.Kız ilk defa sevgilisinin ses tonundan ürperdi.Harry,kızın elini sertçe tutup sürükledi.Ginny sesini çıkarmadı.Artık çok yorulmuştu.Tek istediği Harry ile huzura kavuşmaktı.

Bakanlıktan çıkıp buharlaştılar.Buharlaşmanın verdiği sersemlikten kurtulduktan sonra Ginny geldikleri yere baktı.Burası ona yabancıydı.Bir-iki tane insan gördü.Kıyafet ve davranışlarından hepsinin muggle olduğunu anladı.Harry onu bir eve soktu.Evin içi o kadar aydınlıktıki Ginny gözlerini kıstı.Çocuk,Ginny'i orada bırakarak bir sürü büyü mırıldanıp evden içinde dolaştı.Kısa süre içinde iki şey oldu.

Harry'nin tipi tamamen değişmeye başladı ve Ginny yavaş yavaş nasıl bir tuzağın içine düştuğünü anladı.

Saçları önce parlak sarıya dönüştü.Sonra boyu uzadı.Artık gerçek en yalın haliyle ortadaydı.


Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now