Bölüm 10 - Bana Hissettirdiklerin

2.9K 177 24
                                    

"Çünkü seni seviyorum Weasley."

Ginny bir şey demedi.Bunun sonunda olacağını biliyordu.Malfoy'a karşı bir şeyler hissettiğinide kabul ediyordu.Peki,Harry ? O hala Ginny için değerliydi.Her zamanda öyle olacaktı.İşte bu yüzden cevap vermedi.Yıldızlara baktı.Dakikalarca bakmış olabilirdi.Hatta günlerce.Sonunda Draco konuştu.

"Bir şey demeyecek misin ? "

Ginny derin bir nefes aldı."Ne dememi bekliyorsun ? " dedi.

"Haklısın ne bekiliyorum ki ? " dedi Draco öfkeyle ve hızla ayağa kalkıp eve geçti.

Ginny biraz daha durdu orda ama sonunda karara vardı.Bir şey mi söylemesi gerekiyordu ? Söylecekti.Anlatması mı gerekiyordu ? Anlatacaktı.

Bembeyaz odasına girip yastığını aldı ve Draco'nun odasının kapısını tıklattı.

"Ne var ? " dedi bilindik ses.Ginny odaya girince çocuk gözlerini kıza dikti.Karanlıkta bile gözleri parlıyordu.

"Seninle kalabilir miyim ? "dedi kız en masum sesiyle.

Draco kenara çekildi ve kıza yer açtı.bGinny yastığını koyup çocuğun yanına uzandı.

"Anlamıyorsun Draco.Zor durumdayım.Sana...Sana karşı bir şeyler hissediyor olabilirim ama hislerimden emin değilim.Ayrıca Harry var.Ondan kolayca vazgeçemem.Ailelerimiz var.Çok engel var.Dahası seninleyken ne yaptığımı bilmiyorum.Şuraya bak senin yatağında yatıyorum."dedi Ginny gülerek.Draco da güldü.

"Biliyorsun yatmak sıkıcı bir iş.Seni eğlendirebilirim." dddi ve göz kırptı.

Ginny çocuğun koluna vurdu."Pis sapık."

"Hey !" dedi Draco."Benim öpüp üstümü değistirirken içeri girende sendin.Bu odada sapık biri varsa o da sensin" Ginny bir 'hıh' sesi çıkardı.Çocuk yine güldü ama sonra ciddileşti.Dirseği üzerinde dikleşti.

"Ne hissettiğimden emin değilim demiştin.İzin verirsen bunu anlayabiliriz.Sana hissettirdiklerine bakarsın sadece.Bana izin veriyor musun ?" dedi.

Ginny evet anlamında kafasını salladı.Draco kızın üstüne eğildi ve dudaklarını dudaklarına bastırdı.Ginny'nin kalbi deli gibi çarpıyordu.Draco'nun dudakları daha sonra boynuna kaydı.Geçtiği her yer alev alev yanıyordu.Bu böyle devam etti.Boyundan kollara,kollardan göbeğe,göbekten sırta,sırttan saçlara ve sonra tekrar dudaklara.Sonunda durdu.Ama Ginny'nin söylemesine gerek yoktu.Hızla atan kalbi hissettiklerini belli etmişti işte.Draco tekrar yerine uzandı.Ve kızı kendine çekti.Kısa süre sonra kollarında Ginny ile uyuyakaldı.

Ama Ginny uyuyamıyordu.Bu noktaya nasıl gelmişlerdi ? Bir kaçırılma olayı nasıl bu hale dönüşmüştü ? Bir düşman nasıl böyle harika hissettirebilmişti ? Ginny ister istemez Draco'nun dudaklarının tekrar bedeninde gezmesini istediğini düşündü.Utandı ama sonra Draco'ya dönüp onu uyurken izlemeye başladı.Sonra elini sapsarı ipeksi saçlarından geçirdi.Yüzünü okşadı.İzledi.Çocuğun yüz hatlarını zihnine kazımak istiyordu.Gelecekte ne yaşanırsa yaşansın onu hatırlamak istiyordu.

"Tekrar söyle."diye mızmızlandı Draco.

"Aman yani.Seni seviyorum."dedi Ginny trilyonuncu kez.

"Tekrar söyle.Bu sefer son."

Ginny iç geçirdi."Seni seviyorum.Oldu mu ?" dedi.Draco memnuniyetle kafasını salladı."Sana bağımlıyım Ginevra Molly Weasley.Sana ve kızıl saçlarına."dedi ve kızın saçlarıyla oynadı.

"Draco,kolay olmadığını biliyorsun.Harry var ailelerimiz var.Ayrıca ben hala kaçağım unuttun mu ?"dedi kız biraz kendini geri çekerken.

"Potur'dan ayrıl.Ailene anlat bende benimkilere anlatayım.Ne olabilir ki ? En fazla bizi öldürürler."dedi çocuk umursamazcasına. "Bazen senin şu umursamaz haline dayanamıyorum."dedi Ginny ciddiyetle.Draco omuz silkti.

"Bunun ne anlama geldiğini biliyorsan artık hiçbir şeyin umrumda olmadığını anlarsın Ginny.Seni seviyorum.Sende beni seviyormuşsun.Ben o aşkı için savaşmadan pes eden adamlardan olmayacağım.Bunu baştan beri biliyordum.Bu savaş herkesi değiştirdi Ginny.Artık safkanmış,kanı bozukmuş,bulanıkmış umrumda değil ! Potter da öyle.Seni seviyorsa o da savaşsın.Dünyayı kurtaran biriyle nasıl yarışırım onu da bilmiyorum ya."

"Dünyayı kurtarması bir şeyi değiştirmez Draco.Benim için önemli olan hissettiklerimdir.Sana karşı güçlü şeyler hissediyorum.Seni seviyorum.Senin yanındayken kendimi çok güvenli hissediyorum.Bu Harry'nin bana hissettiremediği bir şey ama onu da tamamen unutmuş sayılmam.Bunu da sen unutma."dedi Ginny.Çocuk dudaklarını dudaklarına bastırdı.Ginny ellerini çocuğun saçlarından geçirdi.Tıpkı dün akşam ki gibi.Daha sonra ayrıldılar.Draco bir şey söyleyecek gibi oldu ama Ginny konuyu değiştirdi.

"Hey ! Gelecek Postası almışsın.Neler var bak bakalım."dedi kız.Draco gazeteyi aldı ve ciddiyetle ilk sayfayı okudu.Ginny onu izledi.Okudukça çocuğun yüzü daha da kasılıyordu.Sonunda gazeteyi bırakıp Ginny'e döndü.Garip bir ses tonuyla konuştu.

"Potter annemle babamı Azkabandan çıkarmış.Bakanlıktalarmış.Bu akşama kadar seninle birlikte Bakanlığa gitmezsem tekrar Azkaban'a kapatılacaklarmış."

Kısa oldu biliyorum ama kısa sürede yazdım.İlk olarak size seçim yaptırdım ama gittim başka fotoğraf koydum.Çünkü sizin seçtiğiniz resmi kaybettim asdhdhgshs Bulur bulmaz değiştiricem söz.Drinny çalışmasıda bulmak zor her yerde Dramione var :/ Neyse Votelar azaldı.Lütfen arttırın.Birde vote vermişken yorum da yapsanız fena olmaz.Şimdilik görüşürüz.

-Wattpad'de ilk Drinny hikayesi yazan yazar (yazar burda hava atıyor -_-)

Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now