Bölüm 9 - Bir Dilek Tut

3K 175 50
                                    

Ginny uyandığında koltuktaydı ve Malfoy'a sıkı sıkı sarılmıştı.Onu uyandırmadan kalktı ve mutfağa gitti.Hava güneşliydi.Kahvaltı hazırlamak için buzdolabına yöneldi ama nerdeyse içinde hiçbir şey yoktu.Kendi kendine lanet okuyarak pencereye yaklaştı.Elini cama koydu ve koruyucu büyünün elini yakmasını bekledi ama hayır,bir şey olmadı.Şaşıran kız kafasını pencereden çıkardı.Yine HİÇBİR ŞEY OLMADI ! Malfoy büyüyü kaldırmıştı !

"Dracooo ! "diye sevinçle bağırdı.Uyku sersemi Draco daha yeni gözlerini açmıştı ki alev saçlı kız üstüne atladı.

"Altta kalanın canı çıktı." dedi Draco.Ginny güldü ve üstünden çekildi.

"Weasley Geçirmez 'i kaldırmışsın.İnanamıyorum."

"Tabi.Seni tutsak tutmak zaten hiç hoşuma gitmiyordu bende kaldırdım." dedi ve omuz silkti çocuk.Ginny eğilip onu yanağından öptü.

"Hey ! Şunu yapmaya devam edersen alışacağım ama."dedi ve göz kırptı Draco.Ginny anlamamazlıktan geldi.

"Neyi yapmayayım ? "

"İşte bunu " dedi ve kızın yanağını öptü Draco.Ginny kıpkırmızı kesildi ama utandığını belli etmemeye çalıştı.

"Tamam...Şey...Yemeğimiz yok.Alışverişe ihtiyacımız var."

"Tamam şimdilik yumurta yeriz."

"Yumurtamız yok."

"Ekmek yeriz ? "

"Ekmeğimiz yok."

"Hay zıkkım...Pardon.Tamam yedek iksirlerden al da gidelim." dedi Malfoy.

"NE ? Bende mi geleyim ?" Giny yine heyecan yaptı.Tekar çocuğu öpmek için eğildi ama utandı.Draco pis pis güldü.

"Hadi hadi.İçinde kalmasın."dedi ve yanağını uzattı.Kızda yanağını öptü.(

--------

" Bir sorunumuz var muggle parası var mı sende ? "dedi kız.

"Evet ben o işi hallettim."dedi çocuk umursamaz bir tavırla.Ginny'nin içi şüpheyle dldu.Malfoy ne zaman dünyanın en büyük düşünürlerinden olmuştu ki ? (Melez Prens'ten alıntı.)

"Nasıl oldu bu olay sarı kafa ? Sen düşünebiliyor muydun ? Beni şaşırtıyorsun Malfoy "

Boğazını temizledi."İlk öncelikle Malfoy değil Draco de bana.(Ginny utandı.YİNE) Ayrıca şöyle bir plan yaptım: Adamın cüzdanındaki paraları çaktırmadan aldım yerine galleon koydum.Yani hırsızlık değil."

Ginny şok oldu.Resmen hırsızlıktı.Tam bir şey söylemek için ağzını açıyordu ki Malfoy'un yüzünde ki "Lütfen tekrar başlama" ifadesini görünce sustu.

---------------

Ginny mutfakta yemek yapmakla meşguldü.Yanlızdı mutfakta.Durun ! O öyle sanıyordu.Çünkü Draco onu izliyordu.Sonra çocuk kendi kendine pis pis sırıttı ve arkadan yaklaşıp kızın kulağının dibine "WEASLETTE"diye bağırdı.

"Merlinin Sakalı ! Kafayı mı yedin be sen ? " dedi Ginny göğsünü tutarak.Ama onun adı Ginevra Molly Weasley ise o da bunu ödetirdi.

-------

Ginny planını yapmıştı.Maloy uykuya daldığında aniden odasına girip ony korkutacaktı.Saatlerce bekledi.Daha sonra uyuduğunu düşündüğü bir anda odaya daldı.

"AAAAAAA !!" İkiside aynı anda bağırdı.Giny hemen arkasını dönüp gözlerini kapadı.Draco yaşadığı şoku atlatınca güldü.Ginny odaya girdiğinde Draco pantolonunu giyiyordu.Ginny kendi planında rezil olmuştu.

"Özür dilerim.Hem sen neden pantolon giyiyorsun ki ? " dedi kız Malfoy'un üstünü giydiğinden emin olduğunda gözlerini açarken.

"Boxerla mı dolaşayım yani Weasley ? "

"Hayır.Onu kastetmedim.Sadece neden yatmıyorsun ?" dedi kız sıkıntıyla.

"Çünkü sana bir süprizim var.Tabi senin odaya girmen daha büyük bir süprizdi ama neyse."dedi Draco kızı dışarı sürüklerken.

Çok özlü iksir stoğunun yanından geçtiler ama Draco onlara elemeden kızı dışarı çıkardı.Ardından da evin etrafında dolaşıp bahçeye geldiler.Draco yere uzanınca Ginny de yanına uzandı.

"Sen uzun zamandır yıldız görmüyorsundur benim yüzümden işte bende bunu telafi etmek istedim."dedi çocuk fısıltıyla.

"Sana bazen inanamıyorum.Kaç farklı yüzün var senin ? Bazen çok kötü,düşüncesiz ve alaycı oluyorsun.Bazen de duygusal,düşünceli biri."dedi Ginny yerdeki çimlerle oynayarak.

"Yakışıklı ve çekiciyi unuttun."dedi ve kıza göz kırptı.Ginny duymamazlıktan geldi.

"Hangi tarafına inacağımı şaşırdım.Yardım et bana."dedi kız fısıltıyla.Draco'ya inanmak istiyordu ama yapamıyordu.Daha kim bilir görmediği kaç yüzü vardı.

"Hangi halimi daha çok seviyorsan ona inan.O zaman bende o halimi yansıtırım.Unutma Weaslette,şeytana aşkla bakarsan melek olur."

"Sadece görünüşte.Peki,gerçekte ? Diğer insanlara karşı da aynı mı olur ? Yoksa sadece bana mı iyi gözükür ?  " Draco cevap vermedi sadece gökyüzüne baktı.Kısa bir süre sonra bir yıldız kaydı.

"Bak Weaslette yıldız kaydı.Bir dilek tut."

"Tuttum."

"Ne diledin ? "

"Öf Tanrı aşkına Draco söylersem kabul olmaz."

"Ah,hadi ama ! Az önce beni yarı çıplak gördün.Artık aramızda sır olmamalı."

Ginny gözlerini devirdi ve güldü.

"Sen beni boşver.Sen ne diledin ?"

Draco kısa bir süre durakladı.Daha sonra gerçeği söyleme kararı aldı.

"Hep yanımda olmanı."Ginny bir şey demedi.Gerçekten safkan düşkünü,kanı bozuk ve bulanıkların düşmanı Draco Malfoy kendisine neden böyle şeyler diyordu ki ?

"Neden ? Neden bunu tuttun ? "dedi kız çocuğun gri-mavi karışımı gözlerine bakarken.

Çocuk ilk başta tereddüt etsede daha sonra gerçeği söyledi.

"Çünkü seni seviyorum Weasley."

Karşınızda yeni bölüm ^^ Biliyorum kısa ama anca toparlayabildim.Bu arada sizden iki şey istiyorum tabiki vote ve yorum birde yanda media'da 4  numaralı fotoğraf görüyorsunuz.Onlardan birini kapak yapacağım.Hangi fotoğrafı beğendiyseniz numarasını yazın lütfen.Şimdiden teşekkürler.

-Uzun bölüm yazamayan acemi yazar

Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now