Bölüm 6 - Kalp Kırıklıkları ve Hatalar

2.9K 182 58
                                    

"Bir gülümsemenin birisinin hayatında nasıl bir etki bırakacağını asla kestiremezsiniz."

- Demi Lovato 

Hani bazı anlar olur ya zamanı durdurmak istersiniz.Sonsuza dek o anın içinde yaşamak istersiniz.İşte Draco tam da onu istiyordu.Daha önce ateşi mi vardı ? Unutun bunu şşimdi gerçek anlamda yanıyordu.

Ginny ne yaptığının farkına vardı.Bir anda Malfoy'dan uzaklaştı.Nasıl olmuştuda onu öpebilmişti ? Evet,kabul ediyordu.Yakışıklıydı ve şuan çok masum gözüküyordu ama yinede...

"Ben-Ben özür dilerim.Şey...Ben odama gideyim." dedi ve hızla odadan çıktı.Kendine inanamıyordu.Şuan kendinden nefret ediyordu.Harry'e nasıl böyle bir şey yapabilmişti ? Harry'e olan ihanetinin en kötü yanıda bundan hoşlanmıştı.Evet Draco Malfoy'u öpmekten hoşlanmıştı.Olamaz.Bu imkansızdı.O Draco Malfoy'du.O yasaktı.


Kız gitmişti ama Draco aklındakileri söyleyememişti."Hayır gitme Weasley.Sanırım benimde sana ihtiyacım var.Sanırım ben sana dönülmez ve kabul edilemez bir şekilde aşık oldum."Hayır diyememişti.Sadece gitmesine izin vermişti.

Ertesi sabah Draco kendini daha iyi hissediyordu.Dün düşündüğü hissettiği her şeyi söyleme kararı alarak kahvaltıya gitti.Ginny onu görünce heyecanlandı.

"Daha iyi misin ? "

"Evet.Teşekkürler." duraksadı tamam söyle  gitsin Draco.Sen Malfoy'sun yaparsın diye düşündü."Ginny sana bir şey söylemem lazım."

Ginny hayrete düştü.Draco daha önce onun ismini kullanmamıştı.Genellikle ya Weasley yada Weaslette derdi.Ama yinede istediği şeyi söylemesine izin vermiyecekti.Çünkü biliyordu ki izin verirse Malfoy abuk subuk şeyler söyler hatta olanları Harry'nin bilmesini sağlardı.Hayır,kesinlikle izin vermiyecekti.

"Hayır ben sana bir şey demeliyim.Dün olanlar hataydı.Tanrım,bunu yaparken ne düşünüyordum bilmiyorum ama bir anda oldu.Ben hala Harry'i seviyorum ve seveceğim.Ayrıca sende eminim bundan tiksinmişsindir.O yüzden olanları unutalım ve eski halimize geri dönelim.Sen pislik Malfoy bende kanıbozuk Weasley olayım.Yeniden."

Draco'nun aklından ne geçiryordu ki ? Weasley'nin onu sevdiği söyleyeceğini mi ? Ona gerçekten ihtiyacı olduğunu mu ? Meşhur Seçilmiş Kişi Harry Potter'ı bırakıp onu seçiceğini mi ? Draco neydi ? Onu kaçıran ondan hoşlanmayan eski ölüm yiyenlerden biriydi.Ya Potter ? O Sağ Kalan Çocuktu.Seçilmiş Kişiydi.Voldemort'u yok eden biriydi.Ve Malfoy'a acıyıp onu Azkabandan kurtaran kişi.Draco  bir hiçti.Tam bir hiç.Artık Ginny'e yakın olması doğr olmazdı..

" İyi zaten bende öyle düşünmüştüm.Biliyor musun Weasley ? Sanırım sen Potter'ı gerçekten seviyorsun.Sanırım onunla mutlusun gerçekten.Belki de yanıldım.İntikam meselesi belki de saçmaydı."Derin bir nefes aldı ve kelimelerin ağzından çıkmasına izin verdi :

"Seni bırakıyorum.Artık özgürsün."

Evet uzun zamandır bölüm yazmıyodum yazayım dedim :D Biliyorum kısa oldu hem de bayağı kısa bir sonraki bölümü uzun yazmayı planlıyorum.Draco Ginny'i sizce gerçekten serbest bırakacak mı ? Ginny gerçekte Harry'i mi seviyor yoksa Draco'yu mu ? Yorumlarınızı ve vote'larınızı bekliyorum ^^ Bu arada bugün Kraliçemiz JK Rowling ve Sağ Kalan Çocuk'umuzun doğum günü <3 İyi ki doğdun Kraliçe ve Seçilmiş Kişi <3 

Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now