Bölüm 16 - Çöküş

2.1K 144 24
                                    

Kızıl kız kapının açılmasıyla birlikte kendini tombul kadının kollarına attı.Küçük bir çocukken yaptığı gibi annesinin kokusunu içine çekerek ağladı.

"Her şeyi mahvettim anne.Özür dilerim.Çok özür dilerim." 

Sonunda aylardır içinde biriken gözyaşlarını serbest bırakmıştı.Molly sevgiyle kızının saçlarını okşadı.Ginny kendini serbest bıraktı.Aylardır gözyaşlarını içine akıtmıştı ama artık yeter ! Kabul etmişti işte şimdi.O,hala küçük bir kızdı ve acı çekiyordu.Bu bedene bu kadar büyük acılar fazla değil miydi ? Kalbi neden bu kadar çok acıyordu ? Bir adam kalbini nasıl bu kadar parçalayabilmişti ki ? 

"Şöyle düşün.Mutlu olmaya bir aşk acısı kadar yaklaştın.Draco,hayat sadece bir kızdan ibaret değil.İnsanlar hayatlarına devam edince doğru kişiyi bulurlar."

Çocuk hayır anlamında kafasını salladı.

"Doğru kişiyi bulmak istemiyorum.Çünkü ben doğru kişinin kim olduğunu biliyorum."

Narcissa oğlunun çökmüş suratına baktı.Biricik oğlu ne zaman mutlu olacaktı ? Eğer "kötü kader" diye bir lanet varsa bu kesinlikle Draco'ya uygulanmıştı.

"Sanki çıkışı olmayan bir tüneldeyim ve durmadan karanlığa doğru koşuyorum.Hiç bıkmadan,usanmadan.Benim dünyam hep karanlık olmak zorunda mı anne ? Işığım hep benden uzaklaşmak zorunda mı ? Hiç bitmeyen tükenmeyen bir acı.Karanlıkta acılarımla boğuluyorum."

Şimdiden onun çilek kokusunu özlemişti.Şimdiden yumuşak kızıl saçlarını özlemişti.Şimdiden Ginn'i özlemişti işte.Tıpkı bir uyuşturucu bağımlısının uyuşturucuya bağımlılığı gibi Ginny'e bağımlıydı.

Ginny öyle kolay unutmazdı değil mi ? Onlar savaşmışlardı.Sevmişlerdi.İnsanların araya girmesine neden izi vermişlerdi ki ? Hep aynı şey yaşanıyordu.

Bir aşk.Bir söz.Bir acı.Bir kayıp.Bir çöküş.

Sanki çığlık atıyormuşsunda kimse duymuyormuş gibi.Sanki ölüyormuşsunda kimse yardım etmiyor gibi.Öyle yanlız ve umutsuz.

"Önüne başka insanlarda çıkacak Draco.Bu senin aşk hakkında öğrendiğin bir ders olarak kalacak."Narcissa büyük bir şefkatle konuşuyordu.

"Hayır anne.Ben ona aşığım ve başkasını sevemem.Siz onun ne kadar özel olduğunu bilmiyorsunuz.Siz onun benim kalbime neler yaptığını bilmioyrsunuz.İstediğiniz her şeyi söyleyin çünkü siz bizi gerçekten bilmiyorsunuz.Eğer bilseydiniz sadece bizi kıskanmakla kalırdınız."

"O zaman ellerinden kayıp gitmesine izin verme.Onu kaybetme."

Draco acılı gözlerle annesine baktı.

"Ya çoktan gitmişse ? Ya çoktan kaybettiysem ? "

"Yanımda olmalıydı.Kapıda durup gülümsemeliydi.Ben mutlu olmalıydım.Neden en ufak şeyler bizi darmadağın edebiliyor ? Neden hep bir çöküş içindeyiz ? Ben bu aşkın bir savaş gibi hissetirmesini hiç istemedim ki.Geride dönemem ama bu bizi daha fazla yıpratır.Çünkü her yakınlık sonunda bir çöküşe dönüyor.3 ayda her şeyim olabildiğine inanamıyorum ! "

Hermione derin bir nefs aldı.

"Biz buna aşk diyoruz,Gin.Bir şekilde bittiğini kabul edemezsin ama aslında bitmiştir ve belkide geri dönüşü yoktur."

FİNALE SON 4 BÖLÜM ! 

İğrenç bir bölümle karşınızdayım.Acıklı bölüm yazamıyorum ben -_- Neyse dediğim gibi son 4 bölüm.Sonra biticek :'( Ama bu benim son Drinny'im değil çünkü....Yeni bir Drinny hikayesine başladım adı "Bir Slytherin'e Aşık Olmak" profilimden bulabilirsiniz ^-^Umarım onu da okur ve "Safkan ve Kızıl" gibi seversiniz.Vote ve yorum bırakmayı unutmayın.Çok seviliyorsunuz <3

Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now