Bölüm 3 - Mızmızlanmalar ve Hediyeler

3.5K 209 69
                                    

Harry Potter,sevgilisinin ortadan kaybolmasının ardından kendini kaybetmişti.Ta ki Draco Malfoy'dan geldiğine emin olduğu mektubu okuyana kadar.Mektubu okuduğu anda (tabi buna mektup denebilirse) birbirinden zıt iki duyguyu aynı anda yaşadı.Hem öfkeden kudurmuştu hem de Malfoy'un Ginny'i öldürecek kadar cesaretli ve kötü olmadığını bildiği için rahatlamıştı.Yoldaşlıktan -geri kalan- herkesi toplayıp Ginny'nin nerede tutulduğunu düşünmüşler baskınlar yapmışlardı ama elde ise koskoca bir HİÇ vardı.

Ayrıca Rita Skeeter'ın da haberleri işleri kolaylaştırmıyordu.Nasıl olduysa Skeeter Draco'nun Potter'a gönderdiği fotoğrafları bulmuş ve yayınlamıştı. Ginny'nin Draco'ya aşık olduğu dedikoduları almış başını gidiyordu.Harry ise tüm bu olanlara aldırmıyordu.Ginny'nin ona aşık olduğuna emindi.

Öte yandan Ginny cephesinde de işler pek iyi gitmiyordu.Malfoy'un yaptığı şeylere hala kızgın olan kız her an patlamaya hazır bomba gibiydi.Aynı şey Draco Malfoy için de geçerliydi çünkü kızıl kız sabrını zorluyordu.

Gece bir anda gök gürüldemeye ve şimşek çakmaya başlamıştı.Ginny'nin hayatta korktuğu sınırlı şeylerden biriydi bu da.İlk başta gurura yedirememişti fakat daha sonra kendini Malfoy'un odasının kapısında bulmuştu kız.Çocuk hala uykuluydu ve kız aniden odaya girince neye uğradığını şaşırdı.

"Dışarda gök gürlüyor ve şimşek çakıyor.Ben korkarım."

Draco kıza şapşal baktı.Sonra anladı."Aaa anladım.Tabi ki benimle yatabilirsin Weasley"

"Tek bir soru sorucam sana.Gerizekalı mısın yoksa taklit mi yapıyorsun? Asanı kullansana be"

"Ben büyücüyüm Weasley Zeus değil"

Ginny sinirle iç geçirdi.

"Demek istediğim asanı kullanarak sesin içeri girmesini engelle."

"Söyler misin neden böyle bir şey yapayım ?"

"Çünkü kor-" ama kız cümlesini bitiremedi.Çünkü çocuk onu çoktan odadan çıkarıp kapıyı yüzüne kapatmıştı.

Ginny Weasley hayatı boyunca hiç bu kadar sinirlendiğini hatırlamıyordu.Kapıyı yumruklamaya başladı ve

"Sen bu sesi kesene kadar Malfoy kapıyı yumruklamaya devam edeceğim." diye böğürdü.

"Umrumda değil." Aynı yüksek tonla bağırdı Draco.

Nasıl olsa kız pes ederdi.

Ama yanılmıştı Draco Tam 23 dakika olmuştu ama kız hala kapıyı yumrukluyordu.Yataktan kalkıp kapattığı hızla geri açtı kapıyı.Ginny'nin yumruğu havada az kalsın yere düşüyordu.

"Yeter tamam mı ? Sen kazandın.Yeter ki git yat artık" dedi ve asasının bir kaç hareketiyle sesin içeri gimesini engelledi.Kız gülümsedi ve sıcacık odasının yolunu tuttu.

"Ama eğer hala korkuyorsan büyük bir zevkle seni yanıma alırım"diye bağırdı arkasından Draco.Weasley onu duymamış gibi yaptı.

Diğer yandan mızmızlanan sadece Ginny değildi.

Bir sabah Ginny kahvaltı yaparken bardağı masaya düşürdü.Bardak paramparça olmustu ama kız toplama zahmetine girmedi.Malfoy mutfağa girdiğinde elini masaya koydu ve BAM ! Camın eline girmesiyle kanlar boşalması bir oldu.Draco bir anda yaygara kopardı.

"Lanet olsun salak kız beni öldürmeye mi çalışıyorsun ? "

"Şey...Özür dilerim.Sende abartma alt tarafı kan ben hallede-"

"ÖLÜYORUM !"

Bu olayları izleyen 5 dakika boyunca Malfoy 'Ölüyorum'diye haykırmıştı.Ginny çocuğun elinde ki camı çıkarmaya çalışıyordu fakat o kadar çok kıpırdıyor du ki camın daha fazla batmasına sebep oluyordu Draco.En sonunda Ginny çocuğun yüzünü avuçları arasına aldı.

"Bana bak Malfoy.Açıkça söylüyorum.Sen Ö-L-M-Ü-Y-O-R-S-U-N ! Artık kıpırdanmayı kes."

Draco Malfoy sızlanırken bir anda kendini kızın güzel gözlerinin içine bakarken bulmuştu.Daha sonra Weasley yüzlerinin çok yakın olduğunu aralarında ki mesafenin kısacık olduğunu fark edince paniklemiş ve çocuğu serbest bırakıp ilkyardıma devam etmişti.

O günden sonra Draco kendini hep o anı ve Weasley'i düşünürken buldu.

Yine bir akşam Malfoy eve bir paketle geldi.Kibar olmayan bir sesle "Al " dedi ve paketi kıza uzattı.

Ginny paketi açtığında içinde ailesinin Harry'nin ve Hermione'nin fotoğtaflarının olduğu bir albüm gördü.Fotoğraflara bakarken gözleri yaşardı.Onları sandığından fazla özlemişti.

"Sen olmasan belki de elimi keserlerdi.Bu da teşekkürler hediyesi."Draco sonra duraksadı."Doğrusu sen olmasaydın elime camda girmiyecekti ama neyse"

"Sen çok değişik birisin Draco Malfoy.Hem beni kaçırıyorsun hem de bana iyi davranıyorsun.Derdin ne senin ?" Weasley kızının sözleri sert olabilirdi ama bunu yumuşak bir sesle söylemişti ve minnetle.

"Herkes ailesini özler"diye fısıldadı Draco.Neden olduğunu bilmiyordu ama Ginny'nin gülümsediğini görmek onu mutlu etmişti.

"Ayrıca Weasley sana Potter'dan bir mesajım var"

İşte yeni bölüm :D Telefondan yazdım eğer bir hatam varsa affedin.Lütfen vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin.Ayrıca çeviri hikayem DRACO MALFOY'UN HAYRAN HİKAYELERİNE VERDİĞİ TEPKİLERE 'e profilimden ulaşabilirsiniz.Sihirli Günler :D

Safkan ve KızılWhere stories live. Discover now