Bölüm 11 - Ateş ve Buz

2.6K 154 31
                                    

Ginny ayağa kalktı.Yaşıyordu evet.Büyük bir şok yaşıyordu.Duygularını daha tam tanımlayamamışken burda bitiyordu.Kısa süre için bile olsa Draco ile bir gelecek hayal etmişti.Gözünden anlamsızca yaşlar dökülüyordu.Neden ? Bilmiyordu ama engelde olamıyordu.

"Napıyorsun ? Nereye gidiyorsun ? "dedi Draco.

"Bu iş burda biter.Aileni tekrar kaybetmene izin veremem.Tamam mı ? Lanet olsun seni seviyorum.Ama burda kalıp onlar için acı çekmeni izleyemem."diye bağırdı Ginny.Hem ağlıyordu hem de bağırıyordu.Odasına gitti.Üstünü değiştirdi.İşte hazırdı.Gerçekle yüzleşmeye hazırdı.

Yürüyorlardı.Sapsarı saçlı bir çocuk ve kızıl saçlı bir kız.Bakanlığa ulaştılar.Ziyaretçi girişinden girdiler.İşte ordaydılar.Başladıkları yerde.Tam 3 ay önce Ginny burda kaçırılmıştı.Ama o zamandan bu yana her şey değişmişti.Artık yanındaki çocuktan tiksinmiyor aksine onu seviyordu.

Onu bırakmak istemiyordu.Ona ihtiyacı vardı.Hani ateş ve buz olur ya onun gibi.Birbirinden farklılar.Ama ateşi söndüren de çoğaltanda sudur.Herkese soğuk olan katı kalıplı buz ateşte erir.Onlar gibiydiler işte.Ginny ateşti Draco da buz.

Herkes başını bu ikiliye çevirdi.Herkes fısıldaşıyordu. "Gördün mü ? Malfoy Weasley'i geri getirmiş." Direkt olarak Bakan'ın odasına gittiler.Draco biliyordu çünkü orası gözden uzaktı.Olanları herkes izleyemeyecekti.Böylesi daha iyiydi.Ginny odanın kapısını çalmak için elini kaldırdı ama Draco kapıyı hızlıca açtı.

Ordaydılar işte.Bir grup Weasley,Potter,Granger,Bakan koltuğunda ki Kingsley Shacklebolt,Malfoylar.Daha sonra Mrs Weasley koşarak kızına sarıldı.Ginny annesinin kokusunu içine çekti.Annesinin başının üstünden Narcissa Malfoy'unda oğluna sıkıca sarıldığını gördü.

Sırayla bir sarılma töreni oldu.Ginny ailedeki herkese sarıldı.George biraz daha fazla.Hala onun Anma Törenindeki konuşmasının etkisindeydi.Harry'e sarılırken ise kendini biraz gergin hissetti.Draco'nun bakışlarını üstünde hissedebiliyordu.

"Draco sen ne yaptın ?"diye fısıldadığını duydu Narcissa Malfoy'un Ginny.

"Evet bizde bunu merak ediyoruz."diye bağırdı Harry.Gözlerinden ateş çıkıyordu sanki.Draco'ya doğru gidiyordu ki Kingsley tek bir asa hareetiyle aralarına bir kalkan büyüsü yaptı.Ginny içten içe ona bir minnet duydu.

"Ben sadece ailemi kurtarmaya çalışıyordum."dedi Draco umursamaz bir tavırla.

"Kendi aileni tekrar bir araya getirirken bizimkini bozdun ama." diye bağırdı Ron.Hermione o sırada Harry'nin kulağına doğru bir şeyler söylüyordu.Harry,Hermione'ye sırıttı.

"Hey ! Hey ! "diyerek araya girdi Ginny Harry ve Hermione'yi yok sayarak."Onunla kalmayı ben istedim."

"NE ? " Tüm odayı bu sözcük kapladı.Herkes aynı anda konuşmuştu.

"Beni bırakmak istedi.Pişman olmuştu ama ben gitmedim."

"Ama niye ? " dedi Mr Weasley.

"Çünkü sizden kaldığım onca süre boyunca bir insanın ailesinden ayrı kaldığında yaşadığı hüznü ve özlemi anladım.Eğer ben geri dönersem Draco ailesine kavuşamayacaktı.Hatta onu da Azkaban'a gönderebilirdiniz." 

"Aslında " diye söze başladı Harry,"Hala o seçeneğimiz duruyor." Yan tarafında Ron ve Hermione evet anlamında kafalarını salladılar.Bir anda Ginny onların arkadaşlığından tiksindi.

"Kimse Azkaban'a gitmeyecek."dedi kalın sesiyle Kingsley."Ginny'i duydunuz.O kendi seçimi yapmış." Mrs Weasley de evet anlamında kafasını salladı."Bu iş bu kadar herkes ailesine kavuştuğuna göre.Kimse Azkaban'a gitmeyecek."

Draco içten içe bir 'oh' çekti.Annesi ve babasının ortasına geçti.Yavaş yavaş oda boşalmaya başladı.Malfoy ve Weasley'ler Bakanlıktan aynı anda çıktı.Buharlaşmaya hazırlanırlarken Draco ve Ginny bakıştılar.Draco Ginny'nin bu bakışından yakında tekrar görüşecekleri anlamını çıkardı.

"Biraz konuşalım mı ? "dedi Harry.Ginny ile birlikte bahçeye çıktılar.

"Sadece merak ediyorum.Üç ayda Malfoy ile neler oldu ? " dedi çocuk.Ginny bunu anlatabileceğini sanmıyordu.Ne diyecekti ki ? 'Hey Harry ! Biliyorum yıllardır sana aşıkttım ama üç ay içinde düşmanımız Draco Malfoy'a aşık oldum.Senin için problem olmaz değil mi ?' diyemezdi ki.

"Hiçbir şey.Yedik,içtik,kavga ettik." Öpüştük diye düşündü Ginny ama bunu tabiki söylemedi.

"Yani gördüğüm kadarıyla pek iyi anlaşıyormuşsunuz gibi bir haliniz vardı."dedi Harry sesini yükselterek.

"Haklısın üç ayda düşmalar arkadaş olur.Arkadaşlar da daha yakın olurlar belki.Hermione ile olan fısıldaşmalarına ne demeli ? " dedi Ginny aynı yüksek sesle.

"Sen...Sen nasıl böyle birşey düşünürsün ? O Ron'un sevgilisi ! "

"Yani Ron olmasa başka şeyler olabilirdi diyorsun ! "

Harry sinirle iç çekti.Sonra Ginny'e yaklaştı. "Bize neler oluyor Gin ? Seni özledim.Kavga etmeyi bırakalım.Artık apaydınlık bir geleceğimiz var bunu kutlayalım." Ginny'i öpmek için eğildi ama Ginny o sırada Draco'yu hatırladı.Dudaklarını.Bedeninde dolaşan dudaklarını...

Ginny geri çekildi."Anneme bir şey söylemem lazım."dedi ve eve girdi.

Öte yandan Draco için her şey iyi gidiyordu.Ailesine kavuştuğu 5 günün sonunda çocuk artık Ginny'den başka bir şey düşünemez olmuştu.İlk başlarda aile özlemi Ginny'i unutturuyordu ama artık Draco Ginny'i ciddi anlamda özlemişti.Ayrıca artık bir plana ihtiyacları vardı.Bir şeyler artık açığa kavuşmalıydı.Bir haftanın sonunda Draco'nun aklından hep aynı cümleler geçiyordu.

"Hayat onsuz karanlık."

"O,karanlığın içindeki ışığımdı."

"O bir melek gibiydi."

"Ona ihtiyacım var."

"Ginny benim başıma gelen en güzel şeydi."

"Onunla hemen konuşmalıyım."

İşte yeni bölüm ^^ Umarım beğenmişsinizdir.20.Bölüm gibi final yapmayı düşünüyorum.Vote ve yorumlarınızı bekliyorum.Eksik bulduğunuz beğenmediğiniz yerleri söyleyin lütfen.Birde aranızda Harry/Hermione ve Ron/Hermione sevenler varsa tek bölümlük yayınladığım hikaye "YOU PICKED THE WRONG GUY" 'a bakabilirler :D Şimdilik görüşürüz.

Safkan ve KızılNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ