28.

2.6K 156 8
                                    

#Έυα

Μισώ τα οικογενεικά τραπέζια, αλλα τι να κανουμε που ολοι εκαναν συμμορια εναντιον μου και λογικα και του Νικου. Για αυτο ολοι φαγωθηκαν να ερθουμε Ελλαδα για Χριστουγεννα. Ακομα και η μικρη. Λες να ηταν και αυτοι στο κολπο;

Στο τραπεζι επεικρατει μια αμηχανη σιωπη, μεγαλυτερη ομως εμενα και του Νίκου που ανταλλαζουμε βεβαια καποιες ματιες. Τελικα την σπάει.

"Πως ειναι τα πραγματα στην Γερμανια;"

"Μια χαρα. Εγω τελειωσει μανατζμεν και δουλευω στην εταιρια της θειας μου μαζι με την Νινα."

"Ααα πολύ ωραια."

"Εσυ;"

"Εε τα ξερεις μωρε, αφου στα λεγαν τα παιδια." Λεει με ειρωνικό τονο.

Ωχχ τι του λεμε τωρα.

"Οπως και για το οτι ο Αγγελος και η μητερα μου πεθαναν και εσυ εδωσες τα ονοματα τους στην κορη σου. Και γιατι δεν με αφησες να μαθω την ηλικια τηα μικρης;"

Φτουσου με επιασε δεν ειμαι καλη στα ψεματα γαμωτο.

"Παμε πανω να το συζητησουμε."

Εε και ξεκινησαμε για τον επανω οροφο στο δωματιο μου. Μπαινουμε μεσα στο δωματιο μου και αμέσως σταυρωσε τα χερια του κάτω απο το στήθος του.

"Ακουω."

"Απλα ρωτουσα τα παιδια και μου ελεγαν το πως εισαι, τα  νεα σου αυτα."

"Γιατι ομως εδωσες τα ονοματα του αδερφου μου και της μανας μου στο παιδι σου; Και γιατι στο διαλο ρωτουσες; Ειπες να σε ξεχασω, εσυ γιατι δεν μπορουσες να κανεις το ίδιο;"

Ελα που δεν είναι μόνο δικό μου παιδι και δεν μπορουσα να τον ξεχασω, επειδη τον νοιαζομαι.

"Επειδη σε νοιαζομαι ακομα ρε Νικο. Εισαι πατερας του παιδιου μου, ειναι..." Και κόβω αμεσως την προταση μεχρι να συνηδητοποιήσω το τι είπα.

"Τι είμαι;"

Δεν μιλάω απλα τον κοιτάω.

"ΤΙ ΕΙΜΑΙ;" Λεει πιο ήρεμα

"ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΑ. ΞΕΡΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ." Λέω με μια ανάσα και με κοιτάει μέσα στα μάτια.

#Νίκος
Δεν μπορώ να το πιστεψω, γιατί μου το έκρυβε τοσα χρόνια. Ότι και να έγινε μεταξυ μας, έπρεπε να το μαθω είμαι πατερας γαμώτο.

Η BoxerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα