9.

3.8K 167 36
                                    

Έυας Pov

Ξύπνησα πάλι με τα χίλια ζόρια για το σχολείο. Πήγα στο μπάνιο και έκανα τα τυπικά, ντυθικα και κατέβηκα κάτω για πρωϊνό.

"Καλημέρα κορίτσι μου" Μου λέει η μάνα μου και πραγματικά νυστάζω τόσο πολύ στο να της μιλήσω. Αν με δεις πιο πολύ σαν ζομπι θα σου φανώ παρά για άνθρωπος.

"Μερα"

"Τι κάνεις κορίτσι μου;"

"Τι να κάνω ρε μαμά από τον ύπνο είμαι." Και μετά πήρα το ποτήρι με το γάλα πετάει μια ερώτηση που πραγματικα παραλίγο να πνιγώ απο το γάλα.

"Ο Νίκος τι κάνει;" Μου βγήκε το γάλα από την μύτη.

"Πως σου ήρθε αυτό τώρα;"

"Να δεν έχει ξαναέρθει και δεν τον έχεις ξαναναφέρει και..."

"Εμ δεν ξέρω τι κανει. Έχουμε να μιλήσουμε καιρό"

"Ααα γιατί;" Την κοιτάω με ένα ύφος 'Σοβαρά τωρα;'

"Τι;"

"Με δουλεύεις; Μαλώσαμε. Εξαιτίας σας επειδή μας είχατε πει ψέματα και τσακωθήκαμε." Εκεινή την ώρα κάνω να φύγω αλλά με σταματάρι η φωνή της μητέρας μου.

"Κοριτσάκι μου σε παρακαλώ. Καποιά στιγμη θα σου τα εξηγήσω όλα, απλά δώσε μου λίγο χρόνο."

"16 χρόνια σου εδώσα και αν δεν μου το είχε πει ο Νικος θα ήταν περισσότερος χρόνος." Της λέω ενώ της έχω γυρισμένη την πλάτη.

"Αχχχ. Εχω και κάτι άλλο να σου πω."

"Τι;" Ενώ γυρίζω και την βλέπω.

"Θα έρθει ο Νίκος, με τον αδερφό του, με την μητέρα του, το αγόρι της και τον δικό της τον γιό."

"ΤΙ;;;; Γιατί;" Λέω όλο θυμωμένα.

"Εγώ με την μητέρα του το κανόνισα και δεν ακούω κιχ"

"Μα-" Πάω να πω αλλά με διακόπτει.

"Δεν έχει μα. Στο δωματιο σου να ετοιμαστεις για το σχολείο και όταν θα επιστρέψεις να έρθεις να με βοηθήσεις" Γρυλίζω σαν λυσαμμένο σκυλί έτοιμο να βγάλει καπνούς. Πηγένω στο δωματιό μου για να ετοιμαστώ κοπανόντας την πόρτα πίσω μου.

"Εεε ποιος κοπανάει πόρτες πρωινιάτικα;" Ακούω μια τον αδερφό μου να φωνάζει έξω από την πόρτα. Βγαίνω μετά μέσα στα νεύρα και του απαντάω όπως πρέπει.

"Μπα τον ξυπνήσαμε τον βασιλία. Σόρυ βασιλια μου δεν θα ξαναγινει, αλλη φορα δεν θα σας ξυπναμε για να πάτε και στο σχολείο σας που κοντεύετε να μείνετε τάξη από τις απουσίες. Εξάλου σας αποζηταν και τα κορίτσια σας." Λέω γεμάτη ειρωνία και στο τέλος κάνω μια ειρωνικη υπόκλιση.

Η BoxerWhere stories live. Discover now