24.

2.3K 123 21
                                    

Μετά από 8 μήνες.

Ειμαι στον 9ο μηνα και πραγματικά έχω ψιλοφρικαρει. Φοβάμαι λιγουλακι τον τοκετό. Δεν αντέχω και πολύ τον πόνο.

Ευτυχώς έχουν ερθει τα παιδια και η μαμα μου και ο Μιχαλης για να βρισκονται κοντα μου όταν θα γεννάω. Αν δεν τους ειχα, θα ειχα φρικάρει πραγνατικά.

Στο σχολειο ολα πανε καλα και τα παιδια απο την οαρεα την Νίνας ειναι καταπληχτικά. Τα ονοματά τους ειναι Klaus, Alex, Carl, Jack και Louis. Με τον εναν κιόλας εκανα και κάτι, με τον Alex. Γενικα, τα παιδια δεν ειχαν προβλημα με την εγγυμοσυνη ισα ισα μου σταθηκαν κιολας.

Με τον Alex ειπαμε να το πριχωρήσουμε, αλλα δεν μας βγήκε και μείνανε απλοί φίλοι. Για την ακρίβεια δεν μου εβγαινε. Ο λόγος ειναι γνωστός.

Προσπαθώ τι να κανώ, μετά από 8 μηνες θα επρεπε να ειχε φύγει από το μυαλό μου, αλλα δεν μπορώ. Ελπίζω εκείνος να μπόρεσε.

#Άγγελος

Πριν 7 μήνες.
Ένα αξύριστο, σε κατάθλιψη πραγμα που περπατάει βλεπω όλη μέρα. Γιατί; Γιατί δεν προσπαθεί; Εκείνη σίγουρα θα τι εκανε.

#Νίκος

Το μόνο που κάνω ειναι να ξυπνάω, να πηγαίνω στο ψυγείο και να ξαναγυρνάω στο κρεβατι. Αν με εβλεπε κανεις θα ελεγε ότι είμαι σε κατάθλιψη, δεν θα τον κατηγορουσα κιόλας.

Ειμαι σε άθλια κατασταση. Δεν έχω βγει ουτε μια φορά, είμαι αξυριστος. Γενικά, ειμαι σε νια αθλια κατασταση.

Όταν είπε να την ξέχασω, φαινόταν να το εννουσε, αλλα εγώ λυπάμε δεν μπορω.

#Ευα

Τωρα
Με έχει ζαλισει λίγο. Ξυπνάω τα βράδια με ρικές φορες και αυτό με έχει κουράσει και ακομα ειναι η αρχη αυτο ειναι η ειρωνεια.

Πάλι καλα που έχω και τα παιδια, παλι καλα. Τώρα ομως ξεκινανε τα δύσκολα. Τώρα πρεπει να αποδείξω το πόσο καλή μητέρα πρεπει να ειμαι. Πρεπει να αποδειξω σε ολους, αλλα πιο πολυ στο ευατο μου ότι μια γυναικα μπορει να τα κατάφερει και μόνη της.

Έχω γίνει φεμινιστρια, ναι το ξερω οτι πλεον δεν ισχυει και τοσο στις δυτικες χώρες, αλλα και παλυ υπάρχουν καποια πραγματα που διαχωριζει το γυναικείο φύλλο από το αντρικο και θελω να μάθω στην κορουλα μου, βλεποντας την μητερα της, ότι μπορει να στηριχτει στα δικά πόδια χωρις κάνεναν άντρα. Μπορει να γίνει μια ανεξαρτητη γυναικα.

Μόλις τλείωσω το σχολειο και σπουδασω μανατζερ θα δουλεψω στην εταιρια της θειας μου. Ναι η θεια μου έχει πολυεθνικη και αυτή μονη της ειναι και δεν έχει και παιδια και ειμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Αυτή η θεση έχει πολύ καλα λεφτα και θα μπορέσω να μεγαλωσω την κόρη μου όπως της αξίζει.
_________
Η Νίνα👇

 _________Η Νίνα👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Η BoxerWhere stories live. Discover now