8.

4.3K 174 60
                                    

Νίκου Pov

Μόλις έχει έρθει η Έυα σπίτι μου. Δεν τολμω να της το πω. Με ρωτάει συνέχεια τι έγινε. Έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά από το βλέμμα μου.

"Τι έγινε; Το βλέμμα σου γιατί είναι έτσι; Τι συμβαίνει;"

" Λοιπόν θα σου πω ή μάλλον θα σου δείξω και όπως το πάρεις" Προσπαθώ να πιάσω την φωτογραφία από το κομοδίνο.

"Τι βλέπεις;" Λέω και της δίνω την φωτογραφία.

"Δύο οικογένειες με τα παιδάκια τους." Παίρνω μια βαθειά ανάσα και συνεχίζω.

"Γύρνα την φωτογραφία" Την γυρναει, την διαβάζει, και μένει να κοιτάει τα λόγια από πίσω.

"Τι τι θέλεις να πεις;"

"Θέλω να πω ότι παλία οι γονείς μας γνωρίζονταν και όχι μόνο ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Λογικά μετά κάτι έγινε και μάλωσαν. Ξέρω ότι πέθανε ο πατέρα σου στο ίδιο αμάξι ήταν και ο......δικός μου πατέρας. Νομίζω έπρεπε να στο πω" Δεν μου λέει τίποτα μόνο με κοιτάει.

"Α α α α νομίζω πρε-πρεπει να φυγω"

"Εύα κάτσε περιμένε." Δυστυχώς όμως δεν την προλαβαίνω έχω και αυτό το γαμω ατύχημα, με το που κατέβαινα τις σκάλες εκείνη είχε βγει ήδη έξω και έτρεχε. Αυτό ηταν την έχασα για πάντα.

Έυας Pov

3 εβδομάδες μετά

Από τότε που μου μίλησε ο Νίκος για αυτό το θέμα μεταξύ των γονιών μας δεν έχουμε ξαναμιλήσει, μόνο ματιες ανταλλάζουμε. Έχω αλλάξει και θέση τώρα είμαι στην άλλη μερία της τάξης.

Το ξέρω ότι δεν έπρεπε να τα βάλλω με τον Νίκο, δεν φταίει αυτός. Οι γονείς μας κάτι μας κρύβουν. Μάλωσα και με την μάνα μου για αυτό το θέμα αλλά μου λεει ότι αυτό έγινε πολύ παλία και να μην σε ενδιαφέρει το παρελθόν.

Ο αδερφός μου έχει επιστρέψει από την εκδρομή και περνάμε κάμποσο χρόνο μαζί. Ετοιναζόμαστε τώρα να πάμε στην συναυλία των Slipknot. Έλεγα ότι θα πάω μαζί του, αλλά έτσι πως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορώ να είμαι μαζί του δίπλα του.

Ο αδερφός μου μου έχει συμπαρασταθεί μπορώ να πω. Του τα είπα όλα και μου είπε ότι ξέρει αλλά θα μου τα πει αργότερα. Γενικά, έχω καλή σχεση με τον αδερφό μου (λίγες περιπτώσεις) αν και είναι στην παρέα των badboys.

Όσον αφορά εκείνον, σχεδόν κάθε βράδυ μου στέλνει μεθυσμένα μυνήματα και ξέρω ότι και κάθε βράδυ πηγαίνει και με άλλη. Έγω από την αντίθετη πλευρά τα έφτιαξα με τον Αχιλλέα (ναιιι). Μπορώ να πω ότι περνάω ωραία. Με κάνει και γελάω, με κάνει και ξεχνέμαι. Έχουμε ολοκληρώσει κιόλας μαζί και ομολογώ ότι κάνει υπέροχο σεξ, αλλά ο....τέτοιος κάνει λίγο καλύτερο παραδέχομαι.

Η BoxerWhere stories live. Discover now