15.

2.6K 124 12
                                    

#Νίκος

Μόλις μπηκα στο αμάξι και φεύγουμε για το σπίτι του. Ο Άγγελος οδηγεί, εγώ απλά κάθομαι στην θέση του συνοδηγού και σκέφτομαι πράγματα διάφορα. Ελπιζω να τα καταφέρει η Έυα.

#Έυα

Μπορώ να πω ότι έχω λίγο άγχος. Τα παιδία μόλις μου έστειλαν μήνυμα ότι ξεκίνησαν. Ελπιζω να βρουν κάτι.

Βρίσκομαι αυτή την στιγμή στην προπόνηση και μου ήρθε και μια ιδέα. Έτσι και αλλιώς κατηγορείται και για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριές του και αν δεν μπορέσω να τον καθηστερήσω, θα κάνω αυτό.

"Ευάκι πρόσεχε λίγο την τεχνική σου."

"Μάλιστα δάσκαλε." Λέω με ένα κάπως αισθησιακό τόνο. Λίγο αργότερα τον βλέπω που χαμογελουσε πονηρά. Ωχχχ τι έχω να τραβήξω.

#Νίκος

Μόλις φτάσαμε και είμαστε έξω από το σπίτι του. Μονοκατοικία, πλούτος. Άραγε πως τον εκανε αυτόν τον πλούτο;

Με το που το παραβιάζει ο Άγγελος, μπαίνουμε μεσα, αλλα η γαμημένη μας η τυχη είχε άλλα παιχνίδια. Αρχισε η χτυπάει ο γαμωσυναγερμός.

"Πίσω." Λέω και με μια γροθία τον σπάω.

"Εσύ πάνω, εγώ κατω. Μην τα κανεις μπάχαλο σε περίπτωση που δεν μπορέσει η Ευα να τον καθηστερήσει και να έχεις τον νου σου στο κινητό." Λέει ο Άγγελος και εγώ γνέφω θετικά.

Αρχιζω να ψάχνω παντού στο κάτω μερος του σπιτιού. Παντού πλούτος. Όπου και να κοιτάξεις, θα δεις κατι που κοστίζει σίγουρα.

(...)

Μέχρι στιγμής δεν βρήκα τίποτα. Ακούω ενα ήχο απο το κινητό μου. Το βγαζω από την τσέπη μου, το ανοίγω και βλέπω μήνυμα από την Έυα.

"ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΩ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΕΙΤΕ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΝΙΚΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ. ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ."

"Το βρηκα, το βρήκα" Ακούω μία τον Αγγελο που με βγάζει απο τις σκέψεις.

Προτού όμως πω τίποτα, ακούω το αμάξι και κάνω νόημα ότι πρεπει να κρυφτούνε και γρήγορα.

#Έυα

Πριν από 1 περίπου ώρα.

"Αχ δάσκαλε είναι δυσκολούτσικη αυτή η άσκηση. Μου την ξαναδείχνεται λίγο;"

Η BoxerWhere stories live. Discover now