5.

4.8K 196 37
                                    

Είμαι εδώ όλο το βράδυ. Έχω πάρει μπύρες και κάθομαι εδώ με τον πατερα μου και τα λέμε. Με έχουν πάρει τηλέφωνο όλοι. Μαμά, Μαρία, Κώστας, και ο Αχιλλεας, μέχρι που απενεργοποιησα το κινητό μου. Αλλος δεν με έχει πάρει τηλέφωνο.

Μπα Ευάκι μας αρέσει;

1ο) Θα κανω ότι μου γουστάρει πλέον. Θά γίνω η badgirl. Θα πηγένω με όποιον μου γουστάρει, θα μου αρέσει όποιος θέλω κατάλαβες και δεν πρόκειται να ξαναρίξω δάκρυ για κανέναν.

Εντάξει καλέ μια κουβέντα είπα.

Δεν θα ξαναπείς καμία κούβεντα σου απογορεύω να ξαναμιλήσεις και επίσης θα γίνω γκοθ το αποφάσισα. Όλοι θα με τρέμουνε. Ακόμοι και η ηλίθια παρέα τους. Θα περπατάω και τρέχουν μακριά μου. Θα γίνω από τους κακούς στο μποξ. Θα κάνω όρι μου γουστάρει.

"Έυα πας καλά μας έχεις κοψωχολιάσει και εμάς και την μανα σου. Δεν σηκώνεις και το τηλέφωνο" Μου λένε ο Κώστας και η Μαρία ενώ με βρίσκουν δίπλα από τον τάφο του πατέρα μου.

"Το αποφάσισα"

"Τι αποφάσισες; Φοβόμαστε στο τι θα ακούσουμε"

"1ο) θα γίνω badgirl. Θα πηγαίνω με οποιον θέλω. Δεν θα έχω αισθήματα πλέον. Θα κάνω ότι μου γουστάρει και 2ο) θα γίνω γκοθ. Υπάρχει καμία αντίρηση;" Τους ρώτησα ενώ γυρνούσα και τους έβλεπα με ένα αχανές βλέμμα.

"Ο-όχι" Λένε φοβισμένα.

"Αλλά είσαι σίγουρη. Ότι και να κάνεις εμείς θα σε υποστηρίξουμε. Έγινε όμως και τίποτα άλλο; Δεν έρχεσαι συχνα στο τάφο του πατέρα σου"

"Όχι απλά τον πεθύμισα. Ήθελα σε κάποιον να μιλήσω"

"Έχεις εμάς"

"Σας έχω ή μάλλον θα σας έχω, γιατί έτσι πως θα γίνω δεν θα σας αρέσω καθόλου ή μπορεί απλά να είναι και μία φάση που θέλω να περάσω"

"Όχι φυσικά και θα μας έχεις. Αγκαλία;"

"Δεν θέλω. Θέλω να με αφήσετε μόνη μου με τον πατέρα μου"

"Όχι θα σε πάμε σπίτι πρέπει να ξεκουραστείς. Αρκέτα τράβηξες." Μου λέει ο Κώστας.

"Όχι να με αφήσετε θέλω και θα έρθω αύριο σχολείο"

"Όχι θα σε πάμε σήκω" Και με τροβολαγάνε να πάω σπίτι, αφού έχω πάρει τις μπύρες μου πρώτα. Η Μαρία με βάζει μέσα στο αμάξι και θα οδηγήσει αυτή και ο Κώστας περνει την μηχάνη.

(...)

Με κρατά αλα μπρατσέτα και δεν ξέρω τον λόγο, αφού δεν ζαλίζομαι. Μόλις μπαίνουμε μεσα στο σπίτι και με βλέπει τρέχει σε μενα.

Η BoxerWhere stories live. Discover now