08 - Ez nem olyan egyszerű

354 16 3
                                    

Emberkereskedelem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emberkereskedelem.. Számtalan célja van, de összességében öt részre oszlik.

Vannak azok akiket rabszolgaként vásárolnak meg. Többnyire a külsejük és a mentális állapotuk alapján választják őket.

A második csoport a képezhetőek. Főleg gyerekek kerülnek ide.

A harmadik csoportot a testükért árulják. Nem nehéz kikövetkeztetni mi alapján válogatják össze őket.

A negyedik csoport sokkal inkább a szerv kereskedéshez sorolható, mégis egy külön csoportot hoztak létre a számukra, noha valójában eleinte mindannyian más csoportba kerülnek. Főleg az ötödikbe..

Ők azok akiket állatokként mészárolnak le különböző fogadásokat kötve rájuk. Aki túléli, enni kap, aki meghal, eladják a szerveit.

Az öt fő csoportot nehéz lenne körbe írni.. Kit miért vesznek meg és mit tesznek majd vele.. Túl sok eshetőség szóba jöhet. Minden a vásárló és az ˝áru˝ személyiségén, később pedig a kialakuló kapcsolatukon múlik. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy én melyik rétegbe kerültem.. Képezhető.. És mégis szerető lett belőlem, most pedig.. Most mi is vagyok?

- Mikor ilyen arcot vágsz.. – kezdte Hidan de végül elakadt. – Igazából mindig más történik.. De többnyire rossz dolgok, szóval ki vele. Miért ráncolod az orrod?

- Nem is ráncolom. – önkéntelenül is rácáfoltam.. Pedig semmi értelme ellenkezni vele.

- Nem mondanám, ha nem így lenne. – de igen.. Elég sokszor előfordul. Főleg ha várakozik valamire. Jelen esetben Itachira és Konanre. – Na bökd ki szívem. – támaszkodott meg a térdén és úgy nézett rám.

- Itachi a telefonban azt mondta, hogy a galambok ki használják az alkalmat, hogy egy nagyobb üzletet bonyolítsanak le a kikötőben. Az emberkereskedelem csoportjain agyaltam és azon.. Hogy én is közéjük tartoztam.

- Igaz is.. A kémeinket ezekről a hajókról szerezzük. Pontosabban egy részüket..

- Itachi nem fél, hogy egy ellenséges szervezet kihasználja ezt? Ha egy gyereket aki hozzájuk hűséges, be épül Itachi kémképzőjébe..

- Már korábban is mondtad, de mi ez a kémképző? – vágott a szavamba és valóban elég értetlennek tűnt ezen a téren. – Ez olyan mint a filmekben? Egy eldugott hely ahol kopasz szerzetesek ütlegelnek korbáccsal és olyan szentbeszédeket mondanak, minthogy „a fájdalom a tested része" meg ilyenek? – gőzöm sincs ezt honnan szedte, de elég nagy baromságnak tűnik.

- Itachi sosem beszélt neked erről?

- Mondott valamit, de nem igazán figyeltem.. Talán csak néha hallok tőle olyat, hogy az újoncok így meg úgy, vagy éppen az új csapat elég hanyag és a többi és a többi.. Csak tudom, hogy vannak és ennyi. – ez így elég lehangoló.. Mintha tényleg halottak lennénk. Még az sem foglalkozik velünk aki tudja hogy élünk..

Kelepce 2. - Engedd, hogy megvédjelekWhere stories live. Discover now