05 - Nekem ott van a Haza ahol te vagy..

339 17 0
                                    

Akárhányszor gondolom át mindig ugyanott lyukadok ki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Akárhányszor gondolom át mindig ugyanott lyukadok ki. Túl sok a kérdőjel.. Hidan felé pillantottam aki a gáztűzhelynél állt és elbambulva nézte a falat amíg várta, hogy lefőjön a kávé. Neki sem lehet könnyű.. Kakuzu ekkor jött ki a mini rendelőjéből és behúzta maga mögött az ajtót majd Hidanhez lépett és hátulról átölelte, most vékonynak tűnő derekát. Hallottam hogy mormog valamit amin Hidan halványan elmosolyodott de még mindig a falat pásztázta. Az ő párosuk túl tökéletes.. Néha vitatkoznak ugyan, de teljes mértékben megbíznak egymásban. Vajon Itachi mikor fog megbízni bennem?.. Bár azok után ami történt Sasorival és Madarával, megértem hogy kételkedik a döntéseimben. Nem gondoltam volna, hogy ilyen labilisak az érzéseim.. És tegnap... Amikor kicsit durvábban viselkedett.. Talán nem biztos az érzéseimben? Furcsa de ha róla, vagy a családomról van szó akkor én egyáltalán nem kételkedem. Szeretem őket, még ha Itachit másként is, de mindannyian fontosak nekem és nem akarom őket elveszíteni.. Bár ezt a szüleim most nem érthetik, de számukra az a legjobb ha nem vagyok mellettük.. Ezzel tudom a legjobban megvédeni őket.

- Tejet kérsz bele? – tette le elém a kávés csészét Hidan de ő még nem ült le.

- Nem, köszönöm. – ingattam meg a fejem. Hidan csak biccentett majd lehuppant az előttem lévő helyre, Kakuzu pedig mellénk lépve letett az asztalra egy kisebb dobozt amiben kockacukor volt. – Ti nem féltitek egymást? – kérdeztem hirtelen és szememmel követtem Kakuzu alakját ahogy leül Hidan mellé. A fehér hajú reflex szerűen fordította lábait Kakuzu felé, hogy jobban láthassa szerelmét.. Annyira egymásra vannak hangolódva és úgy figyelik egymás minden mozdulatát mintha egymás nélkül nem is tudnának élni.. Bár a Franciaországban történtek után ez nem meglepő..

- Persze hogy féltjük egymást. Ez a hülye veszélyesebbnél veszélyesebb alakokat gyógyít meg. Csoda hogy még nem nyírták ki egy kezelés után. – biccentett Kakuzu felé Hidan aki csak a szemeit forgatta ezen a megjegyzésen. – De miért kérdezted?

- Csak eszembe jutott.. Már elmesélted hogy hogy lettél a szervezet tagja de azt nem mondtad hogy ehhez Kakuzu hogy viszonyult... Bár.. Akkor még nem voltatok együtt..

- Hmm.. Igaz.. – töprengett majd elmosolyodott. – Pedig arra kifejezetten emlékszem hogy mit mondott mikor eldöntöttem, hogy tag leszek. ˝Ha bajod esik én mindig összevarrlak ha kell.˝ - utánozta Kakuzu mély hangját és halvány pírrel az arcán boldogan mosolygott Kakuzura. Tényleg nagyon aranyosak együtt.. Itachi és én bezzeg.. A szexen kívül nem sok minden van amit együtt csinálunk. Gyakorlatilag még mindig alig tudok róla valamit.

- Gondok vannak köztetek Itachival? – kérdezte Kakuzu mire kissé meglepetten néztem rá. – Az arcodra van írva. – mondta mire halkan felsóhajtottam.

- Túlságosan félt engem.. – motyogtam és a kávéscsésze tartalmát kevergettem a kiskanalammal.

- Deidara ez.. – kezdte Hidan újból de leintettem.

Kelepce 2. - Engedd, hogy megvédjelekWhere stories live. Discover now