02 - Nem kaptam desszertet

527 22 35
                                    

Végül a romantikázásból nem lett semmi, bár én igazán élveztem a szabadnapunkat négyesben is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Végül a romantikázásból nem lett semmi, bár én igazán élveztem a szabadnapunkat négyesben is. Tény, hogy Hidan gyakran hisztizett, de őt is meg lehetett érteni. Alig hogy gyűrűt kapott, rögtön elrángattuk külföldre. De most már itthon vagyunk japánban..

- Kakuzuuu! – futott el előttem Hidan mire elkerekedet szemekkel meredtem utána. Kakuzu egy pillanatra megijedt de végül kitárta karjait és várta a becsapódást.. Azonban nem készült fel eléggé mert így is a földön landoltak.

- Ekkora idiótát.. – motyogta Itachi amin halkan nevettem.

- Bizonyos értelemben egész aranyos. – mosolyogtam és a távolban lévő két szerelmest néztem.

- Hóhóhóó! – torpant meg mellettünk Konan.

- Télapót játszol? – kérdezte Itachi de Konan csak némán tátogott és Hidanék felé mutogatott. Ismét arra fordultunk. Smárolnak. És?.... Várj már..

- Levette a sálat! – nyögte végül Konan. – Nézzük meg. – nézett ránk elszántan csillogó szemekkel.

- Igen, de.. Ha most oda megyünk nagyon fel foglyuk húzni Hidant.. – motyogtam előre félve az albínó haragjától.

- Ő egy hónapig idegesített minket mert szex hiánya volt.

- Akarod mondani ˝f*sz˝.. – javította ki Itachi.

- Imádlak, de hogy tudsz ilyen mocskos dolgokat mondani azzal a fapofával? – kérdezte Konan.

- A mellettünk lévő szoba volt a tiéd.. Akkor nyilván azt is tudod, hogy ez a szó még nem is volt annyira mocskos. – mormogtam az orrom alatt.

- Javarészt befogtam a fülem, szóval csak a nyögéseidet hallottam. – vont vállat. Tehát csak én égtem be, mi? Mocsok Uchiha. – Akkor most megbeszélésre megyünk? – nyújtóztatta ki végtagjait Konan.

- Igen, de csak mi ketten. – mondta Itachi Konanre nézve aki fájdalmasan nyögött fel.

- Titkárnőnek lenni szívás. – motyogta. Ő is eléggé elfáradt az úttól.

- Akkor én fogok egy taxit. – fogtam meg a bőröndünket amibe Itachival ketten pakoltunk. – Kábé mikor végeztek? – kérdeztem mire Itachi elgondolkodva nézett az órájára.

- Ha Kaname kanos akkor fél óra múlva. Ha nem, akkor három óra. Ha Kaname nem lesz jelen, akkor öt óra. – ilyen ez mikor a vezérhez mérik az időt. Ha Kakuzu megkérdezi Hidant, hogy mikor ér haza, azt feleli: ˝Ha Itachi kanos, öt perc és itthon vagyok. Ha nem, akkor megint le kell nyomnom egy nyolc órás műszakot˝.

- Értem, hát ha addigra alszok, légy jó fej és ne kelts fel. – biccentettem amin Konan elmosolyodott, Itachi pedig csak a fejét ingatta.

- Nem is szoktalak felkelteni.

Kelepce 2. - Engedd, hogy megvédjelekWhere stories live. Discover now