1.vluchten

655 24 5
                                    

lopend terwijl ik achter me keek liep ik het vliegveld in het is nu ongeveer 5 uur s'morgens iedereen slaapt nog. Maar ik moet voor mijn vader en ooms vluchten terwijl ik eraan denk viel een traan naar beneden zo snel mogelijk veegde ik het weg zodat niemand iets vermoed. Hoe kan een vader zijn dochter dit aan doen en hoezo denken ze dat als je niet met die pesoon wil trouwen dat je een hoer bent.ik haat dit allemaal. Maar, vanaf nu zou ik gelukkig leven de eerste dagen in een hotel terwijl ik een werk zoek en dan zal ik een huis huren. Alhamdulilaah heb ik wel genoeg geld voor ongeveer 1maand en en half dat moet opzich lukken.toch? Wanneer het mijn beurt is geef ik mijn pasport en doe doa's dat hij niets vermoedt. "alsteblieft en een fijn reis verder"zei de man vriendelijk.
ik neem mijn pasport en ticket en bedank hem. lopend ging ik het vliegtuig in en ging mijn plek zoeken. bij mijn stoel namelijk 58 ging ik zitten en hoopte dat we snel weg vliegen, want als mijn vader door heeft dat ik er niet ben gebeurt er een hele rwina en komt hij me van men haar naar huis trekken. en ik hoef jullie niet te vertelen wat er na zal gebeuren. "Mag ik alsteblieft iets vragen" vroeg een mannenstem die me uit mijn dagdromen haalde. ik keek op en zag een knappe jongeman voor me staan. hij is echt knap. Éh ja vraag maar? zei ik maar het klonk meer als een vraag. zou u alstebliefd op mijn plaats zitten zodat ik hier naast mijn zoon kan zitten?
"zijn zoon" dacht ik. ik keek naar zijn hand en die had echt een kleine schattige jongetje vast. Éhm ja natuurlijk zei ik tegen hem. ik stond op en vroeg welke nummer zijn zitplaat was.
-----------------------------------------------------------------
hey lieve lezers ik ben nour
en dit is de eerste boek die ik schrijf
ik hoop dat jullie het leuk vinden
😍

Is hij mijn mektab?! *voltooid*Where stories live. Discover now