3.Je word van mij!!

388 24 1
                                    

We zijn nu belandt en ik heb het vliegveld verlaten. Nu moet ik een hotel vinden dus ben ik naar de eerste persoon die ik zag gegaan en vroeg of er hier in de buurt een hotel was. hij wees me de weg en ik bedankte hem kort. Paar straten verder kwam ik een heel groot,mooie hotel tegen. ik ben naar binnen gegaan en WOW dat was het enige wat ik kon zeggen ik liep naar de balie vrouw en vroeg of er een kamer voor me was. ze knikte dus nam ik snel mijn geld bij ik bedaalde voor 1 week lang en nam dan de sleutels van mijn kamer. Dat geld dat ik net gaf was het echt waard. Mijn kamer is zooo mooi. het is opzich wel laat dus ga ik nu maar slapen. "laat me los, ik deed niets alstebliefd" schreeuwend werd ik wakkker van die enge nachtmerie en zonder dat ik het besef vielen er tranen naar beneden. En zoals gewoon kwam die zelfde vraag me op "hoe kon een vader zijn bloed eigen dochter dat aandoen".
Na een falf uur ongeveer stond ik op nam snel een korte douch en deed mijn simpele outfit aan die bestaat uit een zwarte broek en een trui en ging naar beneden om in het restaurant te gaan ontbijten. het was overheerlijk. Ik zag een meisje met haar moeder voorbij lopen waardoor mijn hart in 1000 stuken brak. Ik mis mijn moeder zo erg."hey schoonheid" haalde iemand mij uit mijn dagdromen, geschrokken keek ik op. daar stond een jongeman van mijn leeftijd denk ik.Maar hij is wel knap machallaah. "Wat wil je" vroeg ik bot. Niet omdat hij knap is mag hij me zo noemen. "Ik hou wel van pittig" zei hij.
"Als je van pittig houd ga dan sambal opeten ofzo" zei ik op mijn beurt. "hhhhhhh" lachte hij "Mijn huis is hier in de buurt" zei hij met grijns. "o wat wil ik die grijns van zijn gezicht afslaan"dacht ik. "proficiat"zei ik niet zo boeiend. En stond snel op zodat hij niets meer zegt. net wanneer ik wou lopen, hield hij me tegen bij men arm en zei "Ik ben Majed Ben Sahah en je word van mij, schoonheid". Ik trok men arm los van zijn greep en liep weg. wat een psychisch persoon dacht ik bij me zelf. Ik loop nu gewoon door straten om het buurt een beetje te verkennen en om een werk te zoeken.
Ik ging eerst bij een paar winkels in en vroeg of ze een werk voor me haden en elke keer was het "sorry neen" ik ben nu al zo'n 2uur lang aan het zoeken maar er is NIKS. Net wanneer ik het wouw opgeven ging ik de AH in en vroeg of ze werk hadden, ik verwachte dezelfde antwoordt als de voren maar inplaats daarvan zei hij "normaal gezien zou je op dit moment van het jaar geen werk vinden maar u hebt geluk want er is vandaag een vrouw op zwangerschap verlof, en als je het goed vind kan je al van morgen beginnen " omg ja natuurlijk kan ik morgen beginnen zei ik snel tegen hem "je moet nog een paar formulies invullen" nadat ik alles had ingevult bedankte hem nogmaals en hij gaf me mijn werkrooster. ik ben nu thuis het was echt een leuke dag alles ging goed en Amsterdam is zooo mooi alles was perfect behalve die jongen dan. hij denkt dat ik een pop ben of zo. denkend aan hem viel ik in een diepe slaap. Hop naar de volgende dag

-------------------------------------------------------------
hey lieve lezers een nieuw deel bij hoopelijk vinden jullie het leuk
xxx nour 🤩

Is hij mijn mektab?! *voltooid*Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz