8.Verjaardag van de tweeling

309 15 5
                                    

tring tring. Éh wie belt er zo vroeg in de ochtend ik nam mijn telefoon erbij en keek wie er belt "onbekend" raar dacht ik inmezelf. "hallo met lamia met wie spreek ik?" Vroeg ik aan een stuk door. "hallo u spreekt met latifa el****** en ik wou even meedelen dat u aangenomen werdt in de kindercrech waar je je gisteren had gesolliciteert "zei mevrouw latifa. Ik sprong uit mijn bed van blijdschap. "omg dank u wel mevrouw moet ik vandaag beginnen? " Vroeg ik.
"Neen u mag wel morgen beginnen en ik stuur je zo een email met u werkrooster "zei ze. "Ja oke en welaah dank u wel" "beslama" zei ze. "beslama" zei ik snel en hing af. ik deed een vreugde dansje en sprong onder de douch. ik kleed me snel om in dit 👇

en ging ontbijden tijdens mijn ontbijd kreeg ik een bericht ik keek wie me stuurde en het was majed hij stuurde het vogenden

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

en ging ontbijden tijdens mijn ontbijd kreeg ik een bericht ik keek wie me stuurde en het was majed hij stuurde het vogenden.
majed: Ik heb je hulp nodig kan ik messchien even langs komen
lamia: ja tuurlijk, kom maar. Ik zit nu in het hotel waar je me de vorig keer zag.
majed:Ooo ja en het spijt me van wat ik allemaal zei je bent echt mijn kleine zusje.
lamia:het geeft niet, en noem me niet kleine je ben maar 1 jaar ouder.🙄
majed:ik kom zo kleintje😋
lamia:ik wacht oude😂
Waarmee zou hij me nodig hebben? dacht ik ineens. Moehim hij komt zo dan weet ik het. Nadat ik klaar was met mijn ontbijd kwam Majed binnen. Hij liep naar mij en gaf me een knuffel. "Hey kleintje, hoe gaat het? goed dacht ik al" zei hij. "hallo ik heb nooid gezegd dat het goed gaat." zei ik. "Heeft iemand je iets aangedaan ik ga zijn botten breken wie is het?"vroeg hij aan een stuk door. "Neen rustig ik meende het niet."zei ik fluisterend. "Ik ben je GROOT broer en als er iets gebeurd kan je altijd bij mij komen weet je dat."zei hij zo lief. "Ja dat weet ik maar wat is je probleem?"vroeg ik dan. "awillie snel we moeten gaan snel anders ga ik dood."zei hij. "Wat is er" vroeg ik bezorgd."Dunia is morgen jarig en ik heb nog steeds geen cadeau, ze gaat me vermoorden als het niet mooi is en daarom ga je mij helpen "zei hij en dan zuchtte hij. "Oooo is mijn broer soms verliefd"plaagde ik hem.
"Waarom heb ik altijd domme zusjes"zei hij spijtig. "ik keek hem aan met de blik van wat-bedoel-je". hij begreep mijn blik dan zei hij "Dunia is mijn tweeling zusje begrijp je." "Ooooo spijtig ik had een trouwfeest verwacht maar ja kom anders vermoord ze je echt"zei ik plaagend. Hij deed me na maar dan met zo'n kinderachtige toon. We bleven letterlijk 2 uur zoeken en tenslote hebben we het beste cadeau ever gevonden net wanneer we afscheid namen bedacht ik me eens dat Majed en Dunia een tweeling zijn dus Majed is morgen ook jarig "Hoe dom kan iemand zijn". Ik besloot om na het afspraakje met meneer ****** een cadeau te gaan kopen. omg ik ga nu die huis bezoeken ik heb een gevoel dat dit het word. De prijs is echt goed en het is ook groot genoeg maar ik moet nog alleen zien hoe het zegmaar van binnen eruit ziet. Hallo ik ben meneer ****** en u bent zeker en vast lamia al******* zei hij ik knikte en we schudden elkaars hand en dan deed hij de deur open ik liep naar binnen en Wow het was echt vet dit wordt hem zeker nadat ik en meneer ***** over alles hadden afgesproken en ik het had bedaald kreeg ik de sleutels van MIJN huis. Alles gaat zoals ik had gehoopt Alhamdulilaah ik heb een werk en een huis alles verloopt echt goed was maar mijn zusje en broer en moeder hier bij mij. Ik en mijn vader hadden nooit een goede band nou ik haat hem niet echt maar ik vind het niet erg als hij weggaat.
Ik denk dat ik vandaag nog in het hotel blijf en morgen hier kom wonen. De vorige bewoners van dit huis hebben wat spullen achtergelaten zoals banken, kasten, tafels, bedden en zo'n soort dingen dus ik moet niet echt zoveel kopen voor dit huis gewoon de decoraties en nog wat spullen.En vertrok dan naar de winkel om een cadeau te kopen.

huis van lamia👇

---------------------------------------------hey lieve lezers nog een deel bij ik hoop dat jullie het leuk vinden en als dat zo is kan je dat bewijzen door op dat sterretje te klikken en vergeet niet om te reagerenIk kan jullie nu al verklappen da...

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


---------------------------------------------
hey lieve lezers nog een deel bij ik hoop dat jullie het leuk vinden en als dat zo is kan je dat bewijzen door op dat sterretje te klikken en vergeet niet om te reageren
Ik kan jullie nu al verklappen dat in de volgende delen lamia haar mektab gaat vinden. Heb je messchien een vermoeden laat het dan weten.
xxx Nour🤩😍

Lamia?! *voltooid*Où les histoires vivent. Découvrez maintenant