44. twins

162 13 5
                                    

8maanden later
Pov. Lamia
Heyyy, we zijn al acht maanden later en geloof het of niet maar de tijd is zo snel voorbij gevlogen. ik ben nu 9maanden en 1dag zwanger. Ik kan ieder moment bevallen. Mama en papa die besloten om in Nederland te blijven wonen. En daar ben ik echt blij mee. Nasser en Dunia zijn ook al getrouwd. Ze zijn zo'n schattige koppel. Nou over Majed heb ik niets te zeggen, hij is nog steeds de oude, ieder meisje die hij ziet valt hij haar lastig. Maar der komt nog een meisje die hem zijn plek zou wijzen en hem de echte liefde zou laten zien. Roumayssa is ook bijna klaar met haar school. Waïl gaat nu ook al naar school. hij zit nog in de instap klasje. en hij is nu bij mama(zijn oma). Luäy ligt hier als een dode lijk te slapen en ik verveel me dood en ik kan niet slapen en ik heb zin in ben&jerry ijssssss!!! Ik dacht dat ik het zou vergeten als ik met jullie praat maar wat blijkt dat het, het erger maakt. Pech voor Luäy. Ik maakte Luäy wakker zodat hij ijs zou gaan halen. Na een paar keer schudden werd hij eindelijk wakker. hij keek me aan van wat is er en ik zei dat hij nuuuu ben&jerry moest gaan halen. Dat had ik heel vaak dat ik zin heb in iets heb rond een uur 3 s'morgens. De eerste X dat ik hem had gestuurd was hij 5 uur weg, je mag gerust heel de nacht zeggen. Maar gelukkig weet hij nu dat er op zo'n 15 kilometer een hotel is *die een winkel heeft en die 24 uur open is* kan gaan. Hij deed een trei aan en liep naar buiten. Ik wachte geduldig op mijn ijsjes. ik kreeg inneens pijn. Maar probeerde kalm te blijven. Hangt af wat je kalm noemt. Niet veel later hoorde ik de deur open gaan. Ik keek en wachte tot dat die persoon boven was. En ja het was Luäy met mijn ijs. Inneens liet ik een luide schreeuw horen. ik kon de pijn niet meer verdragen. Hij liet de ijsjes vallen en liep naar me toe. Vervolgens bleef hij naar me kijken. Waardoor dat op mijn zenuwen werkte en als een gek schreeuwde ik:"Halllllo help dan of blijf je de hele nacht naar me kijken. Aaaaahhhhhhhhh" Heel de buurt had me zeker gehoord maar boeiennn!!!
Nadat hij uit zijn trans kwam tilde hij me op. Net we ons kamer uitliepen schreeuwde ik:"Idiooootttt mijn ben&jerry ijs" Luäy keek me dood aan en hij wist dat hij niet in een discutie moet ingaan. Dus liep hij terug en nam hij die lekkere ijsjes. in de auto terwijl ik dood ging van de pijn at ik mijn heerlijke ben&jeryy ijs. Luäy had in middels mijn fam en zijn fam gebeld en iedereen is al onderweg. Net in het ziskenhuis aangekomen werden we direct naar de bevallingskamer gebracht. de gyncoloog kwam langs en zei dat de opening nog zeven centimeter open was en dat ik nog zo'n 3 cintimeter te gaan. Ik nam nog een ijsje en ik zag Luäy met zijn hoofd schudden en lachen. Ik moest zelf om mijn situatie lachen. Na een tijd was iedereen er al. Iedereen kwam naar me toe en niet veel daarna was de opening 10 centimeter.
3Uur later had ik 2 mooie prachtige kinderen op de wereld gezet. Het jongentje hadden ze aan me gegeven maar mijn dochtertje namen ze mee. Ik was bang. Luäy volgde hen waar ze haar mee namen. Maar ik wist dat er iets fout was... Ik gaf me'n zoontje een kusje en legde hem vervolgens in zijn wagentje. ik verzaamelde al mijn kracht en liep naar mijn kleine dochtertje. Ik kwam daar aan en zag Luäy met ons dochtertje staan. Mijn hart smolt gewoon. Ik wist nu al dat mijn klein meid een vaders kindje zou zijn. Met een glimlach liep ik op hen af. Luäy zag me en gaf me ons meid. Ik keek naar Luäy van en wat was er?? Want was zo moe om 1 woord te zeggen. Ze had het moeilijk met ademen maar nu gaat het weer met haar. Ik knikte en samen liepen we naar ons kamer. Ons fam kwam binnen en ze waren al verliefd op de twin. Hoe heten ze vroeg mijn moeder. Waarop ik en Luäy tegelijk zeiden:"Zakaria&Samia" En we keken hen trots aan maar natuurlijk moet die idioot van Majed alles verpesten want hij zei:"Eerst X dat jullie iets mooi maken".. Besef hoe genant dat wassss. maar dat krijgt hij later terug. Die avond was een zware avond. Waïl die bleef thuis met Roumayssa. We belde hem met camera en lieten hem zijn broertje en zusje zien die hij zou moeten beschermen. We haden een mooi gezin. Ik en Luäy en ons 3 engelen Waïl, zakaria, samia. Ik had alles waar ik over had gedroomt almd. Na een uur of 2 vertrokken ons fam en bleef ik en Luäy met ons engeltjes zitten. En het belangerijkste was dat we samen zijn!

Lamia?! *voltooid*Donde viven las historias. Descúbrelo ahora