15.Een dagje met Lamia#2

240 17 0
                                    

Pov. Luäy
Ik werd wakker geschud door Waïl. Ik probeerde om te zeggen  wat hij wil maar het klonk meer als "hm mhhm".
"ik school, jij naar mama brengen"zei hij terug. Ik kreeg onmiddelijk een glimlach toen ik aan haar dacht. Ze is echt perfect. Ze is niet als die hoeren enzo. Een jaar na de dood van mijn vrouw, probeerde mijn moeder me met zo'n heks te koppelen. En het eerste wat ze tegen mij zei was:"We gaan u zoon toch naar een kostschool brengen." Dus heb ik sindsdien geen nood meer aan vrouwen. maar Waïl noemt Lamia "mama". En ze vindt het ook niet erg dat hij haar zo noemt. Dus zij zou een goede moeder zijn voor Waïl. "En voor jou"vroeg mijn hart ineens aan mij. Waarop ik luidop zei:"ze zou een goede vrouw voor mij zijn, ik wil haar ook als vrouw, ik zou haar eerst beter leren kennen en dan haar hand vragen."
"PAPA!!, IK NAAR MAMA NU JIJ BRENGEN" riep hij heyek hard door het huis. Wellah echt erg voor die buren van ons we roepen 24/7. Ik besloot om op te staan nam een douch kleed me om in dit👇

en dan hielp ik Waïl met het douchen en vervolgens kleed ik hem om in dit👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

en dan hielp ik Waïl met het douchen en vervolgens kleed ik hem om in dit👇.

We liepen naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We liepen naar beneden. We ontbeden snel en ik kreeg ineens een top idee. Ik keek wie er deze maand naar de gisterergesprek moet en het was een vriend van mij. ik belde hem meteen en vroeg of hij met mij wou ruilen zodat ik vandaag al kan gaan. "Ja tuurlijk vriend, Yallah ik moet gaan Thella"riep hij door de telefoon. "Wellah dank u man, Yallah thella." En hing af. "YES"riep ik door het huis.

kindercrech
Ik liep naar de klas van Waïl en ze stond daar met haar rug naar ons. "MAMA!"riep Waïl door de klas. Ze draaide haar om en vervolgens tilde ze hem op. en gaf hem een kusje. "En ik"zei ik zahma gekwetst. Ze keek me aan met een  meen-je-het-blik?
Waarop ik snel zei:"Grapje!". Eigenlijk meende ik het stiekem wel. Een geheim tussen ons.De ander kindjes kwamen samen naar binnen. Ze tilde ze één na één op. Zo weet je dat ze van alle kindjes houd en niet alleen van Waïl. Ze keek op en zag me daar nog steeds staan. waarop ze zei:"moet je niet weg?" "Heb je je planning al gezien"vroeg ik terug. "Neen, wacht ik ga nu kijken" zei ze tegen mij. zevnam snel haar planning erbij en keek ernaar. Opdat moment staarde ik haar stiekem aan. Ze is echt zo knap dacht ik in mezelf. "hoezo moet om de maand een ouder in de klas blijven"zei ze luidop tegen zich zelf waardoor ze me uit mijn trans haalde."Jáh" zei ik maar terug. "En 10x raden wie er deze maand hier moet blijven" zei ze. "IK" riep ik door de klas. Okal ik wel weet dat mijn vriend eigenlijk vandaag hier moet zijn. Dat vertel ik haar later wel😉. Ze keek mij zahma in schok "Wow dat had ik echt niet verwacht." zei ze terug. "Juuuuf wat gaan we doen" vroeg een meisje ineens. "Ooo ja klopt nou volgens het planning moeten we Gistergesprek voeren." zei ze tegen hun allemaal.
Iedereen ging apart achter hun tafel zitten. Ik en Lamia keken ze aan met een vragend blik waarop Waïl zei:"Van anderen juf moeten we zo zitten."zei hij verdrietig terug. "Nou die vorige heks is nu weg dus ik en Luäy gaan alle tafels aan de kant zetten en dan gaan we allemaal gezellig naast elkaar op de grond zitten. "Is dat goed" vroeg ze aan hen. Iedereen knikt blij. "Moet ik echt helpen" vroeg ik dan aan haar."Ja, deh wat ga je dan doen"vroeg ze aan mij. Ik stak mijn armen omhoog als teken dat ik het overgeeft. "Goedzo" zei ze enkel. Ik en Lamia zetten alle tafels aan de kant. En gingen op de grond zitten. Ik ging naast Lamia zitten. "Nou wie wil er iets over gisteren vertellen?" vroeg ze aan alle kindjes een meisje stak haar vinger op en Waïl sprong in de lucht en begon met praten. "gisteren, ik en mama samen..." "Neen Waïl eerst u vinger opsteken en 2 blijven zitten waneer je praat." zei ze tegen hem. Hij ging terug zitten en ze gaf het woord aan het meisje. "ik gisteren naar oma, ik koekjes maken" "oooo wat leuk, Nu heb ook zin in koekjes" zei ze tegen haar. Waarop Ik in haar oren fluisterde:"Als je wil kan je na 4 uur met ons een koekje eten". "Ja tuurlijk, niet dus, ik moet nog een cadeau voor Dunia kopen." zei ze heel droog terug. "Dan gaan we samen een cadeau halen want ik moet ook nog een cadeau kopen voor Majed"zei Ik. "is goed"zei ze kort. Oke wilt er iemand nog iets vertellen Waïl stak zijn vinger omhoog waarop ze zei "Waïl wat heb jij gisteren gedaan?" En omdat hij de zoon is van Luäy Ben Salah moest hij haar terug pakken van wat ze daarnet deed.
"Ben jij nu vergeten, wij samen waren." zei hij cool tegen haar terug.
Alle kindjes waren aan het lachen zelf ik ging stuk van het lachen. ze gaf mij een duwtje waardoor ik naar achteren viel.
Ik stond snel op en sprong op Lamia waardoor ze nu onder mij ligt. Ik kijk nu recht in haar ogen en zij in de mijne. Het was echt romantisch totdat een meisje heyek hard riep:"Juf en meester verliefd" en daardoor begon iedereen dat door de klas te roepen.  Lamia legte haar handen op mijn borstkast en duwde me soort van omhoog wat niet echt hielp. Ik stond toch van haar op. Ze begon te blozen. Wat echt schattig is bij haar. Ze keek me aan en ikgaf haar een knipoog. en zo ging de dag voorbij na het gistergesprek gingen we iets knutselen en dan moest Lamia een verhaal lezen ze moesten ook noch eten en dan speelde we een spel. ik ging samen met de jongens en Lamia met de meisjes het was echt spannend maar uiteindelijk zijn de meisjes gewonnen en ons smoes daarvoor was dat we het express deden zodat jullie gingen winnen. Alle kinderen zijn nu al naar huis. ik en Waïl bleven wachtten totdat Lamia klaar was. We liepen naar mijn auto. Waïl zit van achter in zo'n kinderstoel en Lamia ging naast mij zitten. We besloten om eerst iets te gaan eten in het restaurant.
restaurant
we liepen samen een dure restaurant binnen en gingen zitten. We bestelde wat we willen eten. En na zo'n 10 minuten kwam ons eten.Tijdens het eten kwam een marokkaanse, oude vrouw en man naar ons toe en zeiden:"jullie zijn zo'n schattige koppel machällaah en jullie hebben een lief zoon." "Lamia stikte in haar eigen eten."waardoor ik automatisch naar haar toe liep en zei:"hbiba, gaat het?" ze knikte enkel en bloos. Oeps ik noemde haar hbiba. "Ik hoop dat jullie samen blijven"zei die man en liepen vervolgens weg. "Hoe zou Lamia nu reageren?"dacht ik in mezelf.

------------------------------------------
salam lieve lezers ik hoop echt dat jullie het leuk vinden en als dat zo is laat een stem achter en vergeet niet om te reageren xxx nour 🤩😍

Is hij mijn mektab?! *voltooid*Where stories live. Discover now