18.Op bezoek?!

235 18 0
                                    

pov Lamia
ik word wakker door het geschreeuw van Marwan. Ik liep snel naar zijn kamer om te kijken wat er aan de hand was. hij had blijkbaar een nachtmerie en hij zat helemaal onder het zweet. ik maakte hem snel wakker en hij begon te huilen ik trok hem in een knuffel. deze jongen heeft echt veel meegemaakt. na een tijdtje liep ik naar mijn kamer en sprong onder de douche. ik kleede me om en liep naar beneden en begon met het maken van het ontbijd. vandaag was het ontbijd typisch op z'n marokkaan namelijk msemen met na3na3 thee. beetje later kwam marwan naar beneden lopen. we aten alles op en tijdens het eten vroeg marwan of ik hier alleen woon waarop ik zei:"Ja - ,...Nou nee vandaag komen mijn broer en zusje naar Nederland" "Ow gezellig"zei hij zachtjes. ik zei dan snel:"ze zijn echt lief en je blijft hier wonen totdat je me zat bent" hij glimlachte en zo bleven we verder. oke wat gaan we doen vroeg ik aan marwan waarop hij zei:"nou het is zondag dus we kunnen niet echt iets doen " ja maar we gaan toch niet de hele dag naar het plafon staren.? ja eigenlijk heb je gelijk zei hij dan. Een beetje later werd ik gebeld door halti fadila.
gesprek tussen lamia en fadila(mama van luäy)
Lamia:salam halti labas
fadila: salam benti labas hml en met jou
Lamia:hml labas
fadila: ik heb je gebeld om je te vragen of je bij ons komt eten.
lamia: neen dank u wel halti dat hoeft echt niet.
fadila: wacht ik ga mijn zin even aanpassen ik tel tot drie en je bent hier bij ons
lamia: oke halti ik ben er zo
fadila: is goed beslama
lamia: beslama
*eind telefoongesprek*
Marwan ga snel je omkleden we gaan naar halti fadila. "oke leuk"zei hij dan. we liepen naar boven en kleede ons snel om. na ongeveer 10 min. liepen we naar buiten. we namen een bus en na amper 20 minuten waren we bij hen. ik belde aan en Majed deed de deur open. "hey kleintje" begroet hij me. waarop ik zei :"hey oude, hoe gaat'ie" "goed kleintje goed, yallah kom binnen" En hij sleurde me naar binnen. todat hij marwan zag en zei:"Wie is deze jongenman"vroeg hij mij. Mijn broertje marwan. Aaaa oke yallah ga snel naar binnen voordat mijn moeder de politie beld en je vermist meld. We liepen lachend door naar de woonkamer en daar zat iedereen. Ik begroete halti fadila en dunia met de vier gebruikelijke kusjes en gaf dan een kusje aan waïl en Luäy zat daar ook. hem gaf ik een hand en ging dan naast halti fadila zitten een beetje later kwam marwan binnen en ik heb hem als mijn broertje voorgesteld en hij begon een gesprek met luäy. ik liep naar de keuken om halti en dunia te helpen en marwan bleef met majed en luäy praten. in de keuken vroeg ik aan halti wat ik moest doen. na ongeveer 5 min. ge te hebben of ik wel of niet mag helpen. moest ik na3na3 thee maken en dunia moest de cake snijden en het op een bord te leggen. We liepen naar de salon en ik legde alles neer. Halti en dunia zaten in de salon en ik liep terug naar de keuken om een fruitsalade te maken voor Waïl en zonder dat ik het besefte liep luäy naar binnen en stond achter mij zo dicht en fluisterde zo zacht: "schat noem je ieder jongen die je tegenkomt broertje"vroeg hij aan mij. eerlijk mijn hart sprong helemaal naar tokio en kwam dan terug. ik draaide me om en besefte dat er maar 3milimeters tussen hem en mij was dus legde ik mijn handen op zijn borstkas en duwde hem een stukje naar achteren. "sebiet zien ze ons noch"zei ik tegen hem en alsof ik naar de toekomst kon kijken kwam de moeder van luäy naar binnen en keek ons aan met een glimlach. Tussen mij en Luäy was er maar een halve meter afstand. ik moest blozen dus draaide ik me snel om en ging verder met de fruitsalade en gaf het aan waïl.

------------------------------------------
hey lieve lezers, een nieuw deel ik hoop dat jullie het leuk vinden en als dat zo is vergeet niet te stemmen want zo weet ik dat jullie het leuk vinden. En waneer krijgen jullie rapport en zijn jullie zenuwachtig laat het weten.
xxxx nour

Is hij mijn mektab?! *voltooid*Where stories live. Discover now