9.cadeau+Luäy

278 15 2
                                    

Ik ga een heel duur winkel in en de eerste vraag die me opkwam was wat moet ik kopen voor hem. Na ongeveer 5 minuten besloot ik om het aan de caissière gaan vragen. "hallo mijn broertje is morgen jarig, weet u toevalig wat een 20 jarige jongen intresseert" vroeg ik en een knappe jongenman in koor dat was echt toevalig. "Èh zoeken jullie samen een cadeau of is het apart"vroeg ze veward. "apart"zeiden we weer in koor ik keek die man aan en hij is echt knap machallaah maar ik heb een gevoel alsof ik hem van ergens ken. na poosje betrapte hij me op staren ik keek snel weg alsof er niets is gebeurt maar ik begon toch te blozen. WTF sinds waaneer bloos ik? "ÈH ik denk dat ik weet wat jullie kunnen nemen voor jullie broers, volg me maar"zei de vrouw achter de kassa. We liepen achter haar totdat ze iets aan ons gaf. Het is iets in een doos. Blijkbaar zag die jongenman mijn vragende blik waarop hij zei:"dat is een game- pc daarmee kan je gamen en ik denk dat je wel weet wat game is."
"Ja zo dom ben ik weer ook niet" zei ik met een sarcastische stem.

"Gaan jullie hem nemen"onderbreekt die vrouw ons

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Gaan jullie hem nemen"onderbreekt die vrouw ons. "Dat weet ik niet." zei ik. "Houd u broer van gamen" vroeg ze weer "weet ik veel"zei ik dan weer. "Als ik jou was ging ik het wel nemen want de meeste jongens houwen van gamen"zei die knappe gast. "Ja dan neem ik hem" zei ik vastbesloten. Èh weet u ook toevalig wat een meisje van 20 jaar leuk zou vinden?" vroeg hij. "Dat wou ik ook vragen." Die vrouw keek ons boos aan en we gaven haar allebij de blik van dat-is-u-werk-já. "Ja volg me maar even "zei ze. We volgde haar en ze gaf ons een ketting. Ik keek die knappe gast en ik zag dat die raar naar die ketting keek.
"Dat is de 13de duurste ketting ter wereld en u zusje zou daar wel blij mee zijn en ik denk dat ik niet hoef uitteleggen wat een ketting is"zei ik om hem terug te pakken. "HAHAHA zoo grappig."zei hij maar je kon zo zien dat hij een lach inhoud.

We gingen naar de kassa en ik bedaalde alles en als ik eerlijk moet zijn het geld is bijna op door deze dure game-pc en ketting maar ze verdienen het

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We gingen naar de kassa en ik bedaalde alles en als ik eerlijk moet zijn het geld is bijna op door deze dure game-pc en ketting maar ze verdienen het. We gingen samen naar buiten en die jongeman zei:"Je lijkt echt niet ouder dan 20." "Wie zei dat ik ouder dan 20 ben"
vroeg ik op mijn beurt. "ja da's toch logisch als je een jonge broertje hebt die 20 is dan moet jij ouder zijn" Ik schoot in de lach. "Waarom lach je" vroeg hij verward. "Hij is 2 jaar ouder dan mij maar om hem te plagen noem ik hem broertje" zei ik lachend hij keek me even aan barste ook in lachen iedereen keek ons raar aan alsof we het grap van de "universum" hebben gehoord. nadat we het hebben uitgelachen zei hij plots :"ik heb een gevoel dat ik je van ergens ken." "Ja dat dacht ik dus ook maar de vraag is vanwaar" zei ik dan. "OOO" hoor ik hem zeggen. "Wat"vroeg ik ongeduldig. "in het vliegtuig" zei hij. "Ooo jij bent de vader van Waïl,toch?" zei ik dan. "Ja klopt" zei hij. "hoe heet je?" vroeg ik.
"Luäy en jij "zei hij. "lamia"zei ik kort en zo bleven we nog een half uur praten en als laatst wiselde we van nummer en namen dan afscheid.Ik ging naar het restaurant en net waaneer ik mijn eten bestelde belde iemand me:
Majed:hey kleintje hoe gaat 'ie
lamia: goed broertje en met u
Majed:Messchien weet je al dat mijn tweelingzus jarig is en u bent morgen uitgenodigd voor het feesje bij ons thuis, ik hoop dat je komt. Anders vermoord ik je nog.
lamia:dat is volgens mij een bedreiging
Majed:kom je dan
lamia:ja oke ik kom, om hoe laat want s'morgens kan ik niet
Majed:Neen het is s'avonds rond 7uur
lamia: oke je kan me morgen verwachten jalah thella
Majed:thella
ik at mijn avondmaal verder en ging dan naar mijn kamer. Ik sprong onder de douch. En kleed me in mijn pyjama en sprong vervolgens in bed. Ik ging onmiddelijk slapen want morgen moet ik werken in die kindercrech.

---------------------------------------------
Salam lieve lezers een nieuw deel ik hoop dat jullie het leuk vinden.
En als dat zo is vergeet niet om op het ster te klikken en te reageren
xxx nour😍🤩



Is hij mijn mektab?! *voltooid*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu