22

1.1K 31 7
                                    

Ik wordt wakker door Nathan die Buddy op mijn benen zet. "Wakker worden schat." zei hij zacht. Ik opende slapend mijn ogen en aaide Buddy over zijn kop. "Goede morgen" mompelden ik. "Goede morgen darlin en baby girl" zei hij en wreef over mijn buik. "Wie zegt dat het een meisje wordt?" vroeg ik. "Ik" zei hij. "Maar ga je mee we gaan lunchen." vroeg Nathan. Ik knikte en gaf Buddy nog een aai over zijn kop. Ik liep samen met Nathan en Buddy naar beneden en ging aan het keukeneiland zitten. Nathan zette een bakje met yoghurt en muesli voor mijn neus. "Eet smakelijk." zei hij. Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. "Bedankt, jij ook" zei ik. We aten in rust ons eten op. "Ga jij vandaag nog wat doen?" vraag ik. Hij dacht ff na en schudde daarna zijn hoofd. "Nee, jij?" vroeg hij. "Ik ook niet." zei ik. "we kunnen vandaag ook kijken wat er in het dossier staat over die dreig briefen." zei Nathan. "Oja, die ligt ook nog in de kast. Laten we dat direct doen." zei ik. Nathan liep naar de kast en kwam terug met het dossier. Hij opende en begon te lezen. 

Geachte heer,

U hebt een verzoek ingediend om het door u meegeven brief te onderzoeken op vingerafdrukken en ander DNA. Hier is uit gekomen dat er vingerafdrukken van de heer Rick Alejandro Ramos en van mevrouw Cornelia Esmeralda Cataleya Adriana Silva wonende aan de Explanada de España, Alicante.

Ik keek Nathan verrast aan. "Dat is die hoer van mijn vader waar hij over een paar dagen mee gaat trouwen." zei ik. "Nou die gaan dus mooi niet trouwen." zei hij. "Ik ga ff iemand bellen die Cornelia en die ene Rick in de kerkers stop." zei hij. Ik knikte. Die fucking hoer heeft gewoon alle brieven geschreven. Ik heb haar vanaf het begin al niet gemogen. "Ik ga denk ik straks naar Jake, Cameron en Lizzy." zei ik. Hij knikte. "is goed, maar zullen we vanavond een filmavond houden? We hebben al zo lang niks meer gedaan." vroeg hij. "Is goed." zei ik en liep met Buddy naar de achtertuin. ik ga zitten op een bankje. Buddy begint direct te rennen en snuffelen. We komen niet zo vaak in de tuin, we zijn meer binnen mensen. De tuin is wel mooi en groot ook is er een meer in de tuin. Na een half uurtje roep ik buddy en ga weer naar binnen. Ik zie Nathan net ophangen. "Alex heeft direct mensen erheen gestuurd en ze zit nu in de kerkers." zei hij en liep op me af. Ik knikte en hij trok me in een knuffel. langzaam stroomde de tranen over mijn gezicht. "Die fucking hormonen." mompelde ik huilend. "Het komt goed." zei hij geruststellend. ik knikte zachtjes. Hij trok terug en gaf me een kus op mijn voorhoofd. "Ik ga naar Jake, Cameron en Lizzy." zei ik. "Is goed maar doe wel voorzichtig en let op jezelf en op de kleine." zei hij. Ik glimlachte en knikte. Ik gaf hem nog een snelle knuffel en liep toen naar de garage. "Oja, wil jij Buddy even eten geven." riep ik hem na. Ik hoorde een zachte ja vanuit de keuken voordat ik in mijn auto stapte.

Na een tijdje zie ik het ganghuis van mijn vader in de verte. Ik parkeerde mijn auto voor de deur en stapte uit. Direct vloog de deur open en kwamen Lizzy en Cameron eruit rennen. "Hey, schat." schreeuwde Lizzy en vloog om mijn nek. "Waar heeft zij last van?" vroeg ik aan Cameron. "Volgens mij heeft ze wat geslikt." zei antwoordde hij lachend. Ik kreeg grote ogen en keek naar Lizzy haar ogen. "Maar ze heeft geen rode ogen." zei ik verwarrend. Cameron en Lizzy schoten in de lag. "H h het w wa was een grap grapje." zei Cameron hakkelend van het lachen. "Klootzak" mompelde ik en gaf hem ook een knuffel. "Maar wat doe jij hier? ik dacht dat je gestopt was." vroeg ik verward aan Lizzy. "Ben ik ook maar ging vandaag alle spullen ophalen." zei ze. "Aha, maar waar is Jake? want ik moet jullie wat vertellen, meerdere dingen eigenlijk." vroeg ik aan Cameron en Lizzy. "Hij was aan het douchen, net getraind ofzo." antwoordde hij. 

We zitten in de kantine als Jake binnen komt. "Lex, je bent er weer." zei hij enthousiast. Ik knikte en knuffelde hem. "Ga je het nu vertellen, please" vroeg Lizzy ongeduldig. Ik knikte gespannen. Jake kwam naast mij zitten aan de tafel. Ik zuchtte diep. "Ik ben zwanger." zei ik snel. Ze kregen alle drie een grote glimlach op hun gezicht. "Mijn meisje krijgt een kindje." zei Lizzy vrolijk en ze knuffelde me stevig. Ook Jake en Cameron gaven me een knuffel. "Gefeliciteerd." zei Jake vrolijk. Ik glimlachte. "Maar er was nog iets, ik had jullie toch verteld over die dreigbrieven?" vroeg ik. Hun knikte. "Nou, het bleek dus dat het Cornelia was." zei ik boos. "Huhh dat is toch die hoer van je vader is ze daarom net opgehaald." vroeg Cameron. Ik knikte. "Beter gaat ze de kerkers in." zei Jake. Ik knikte. "Maar hoe gaat het met jullie dan?" vroeg ik nieuwsgierig. "Goed, ik vind dat ik een goeie keus heb gemaakt. zei Lizzy. Ik knikte begrijpend. "Wel goed, maar mis jullie wel hier." zei Jake en Cameron knikte instemmend. 

Na een lange dag met mijn vrienden ben ik weer thuis. Ik zat op de bank met Buddy een Disney kerst filmmarathon aan het houden als Nathan binnen komt. Hij had een trieste blik op zijn gezicht. "Wat is er?" vroeg ik bezorgd. "Ik moet samen met Ryan op missie aan de andere kant van de wereld voor een paar weken, maar ik wil je niet alleen laten." zei hij triest. "Je moet gaan, ik red me echt wel en we kunnen altijd bellen en skypen." zei ik geruststellend. "Maar wat als er iets met jou of de baby gebeurt?" vroeg hij bezorgd. "Er gebeurt niks en anders kan ik altijd naar Milan, Jake, Cameron of Lizzy." zei ik. Hij knikte. "Oke, maar we gaan wel veel bellen." zei hij. Ik knikte instemmend. "Kom je nog dan gaan we verder met de Disney kerst filmmarathon." zei ik. Hij keek me lachend aan en kwam naast mij zitten. 

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now