12

1.7K 42 8
                                    

"HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!" Ik vlieg overeind. "Wie gaat er dood?" Ik hoor achter me gelach. "GEFELICITEERD!!!" Ik wrijf in mijn ogen en kijk naar mijn vrienden die als debielen happy birthday aan het zingen zijn. "Wacht ik ben jarig, dat betekend dus ook cadeautjes!!" riep ik. En weer barsten ze in lachen uit. Lizzy kwam op mij af rennen en plofte naast me neer. Ze gaf me verschillende pakjes aan. Het eerste was een mes met mij naam erin. Het tweede pakje was een parfum. Het derde en grootste cadeau was een fotoboek met allemaal foto's van onze vrienden groep, van mijn familie, van de klas maar ook samen met Nathan, Kate en Ryan. "De laatste twintig bladzijde zijn leeg daar kun je nog foto's van de bruiloft en misschien kinderen in plakken." verteld ze als ze mijn vragende blik ziet. Dan komen Jake en Cameron aan rennen, ze duwen Lizzy aan de kant en geven mij 2 pakjes. het eerste pakje is een mooi zwart pistool met mijn naam erop. Het tweede pakje zijn pistool oorbellen. "OMG, die zijn mooi."

Na Jake en Cameron gaven Kate en Ryan een cadeautje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na Jake en Cameron gaven Kate en Ryan een cadeautje. Het waren 2 mooie armbandjes.

 Het waren 2 mooie armbandjes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"En nu ik!!" zegt Nathan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"En nu ik!!" zegt Nathan. Hij komt op me af met 4 cadeautjes. Het eerste is een hartje kettinkje met N&L er in. "Wat mooi, dank je wel." Nathan helpt met het kettinkje om te doen. Het tweede pakje is een Fila sweater.

Het derde pakje was een suikerspin machine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het derde pakje was een suikerspin machine. "Serieus een suikerspin machine, why?" Alle drie schieten ze in de lach. "Ik vond het grappig en je broer zei dat je heel erg van suikerspin hield." zei hij. "Maar nu het laatste cadeautje."ze hij en gaf mij het laatste cadeautje. Het was een heel mooi horloge. "Woow, hij is heel mooi, bedankt." ik gaf Nathan een knuffel. "Ik heb gister taart gehaald maar ik wist niet wat je lusten dus ik heb 4 verschillende gehaald." Weer moesten ze lachen. "Maak je klaar we gaan over een uur weg." zegt Nathan. Ik kijk op de klok en zie dat het al 12 uur is. "Ik heb echt lang geslapen." "ja, klopt maar maak je klaar want we gaan zo." zegt Ryan. Ik loop naar mijn kast en trek mijn kleren aan.

 Ik loop naar mijn kast en trek mijn kleren aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


We zitten nu ongeveer een half uur in de auto. Ik heb zo'n stomme blinddoek op. "Zijn we er al bijna?" zeur ik. "Bijna." Na 5 minuten stopt de auto. Ik wordt uit de auto geholpen en we lopen over gras. Na 3 minuten gelopen te hebben staan we stil. "Blijf hier, ik kom over een paar minuutjes weer terug." zei een bekende stem. Die stem ken ik maar ik kan hem niet plaatsen. 'Wacht was dat Mason?' "Mason, ben jij dat?!!"  "Goed geraden schat." zei Mason. Mason is mijn beste gay vriend en hij was vorig jaar naar Amerika verhuisd. Na 5 minuten hoor ik voetstappen aankomen en iemand die aan mijn blinddoek friemelt. Mijn blinddoek word voor mijn ogen weg gehaald en ik zie al mijn vrienden, wat familie en ook wat gang leden op een groot grasveld staan. Er staat ook een tafel met drank en snacks, een muziek tafel en een dansvloer.  "GEFELICITEERD!!!!!!!" schreeuwt iedereen. "Ik hoef geen oorziekte, jezus." Ik krijg van veel mensen cadeautjes, kaartjes en geld in mijn handen gedrukt. Mason komt op mijn afgerend. Ik knuffel hem. "Wat heb ik je gemist, en ik moest wel komen want ik wou je verjaardag niet missen en al helemaal niet de dag dat mijn kleine meisje gaat trouwen." Ik glimlachte. "Ik heb je ook heel erg gemist en wat ben ik blij dat je wou komen." "Hebben je vrienden en je vriendje voor gezorgd, je vriendje is echt heel knap." ik lachte. "Hij is van mij." "ah jammer, heeft hij een broer?" "niet dat ik weet." Mijn vrienden komen aan gerent. "bedankt dat jullie dit verrassingsfeestje georganiseerd hebben" "Doen we graag en je bent maar 1 keer in het jaar jarig dus het moet wel een leuke dag worden." zegt Lizzy met een grote glimlach.  


Na veel gedanst, gedronken en gefeest te hebben zitten we nu bij ons thuis een film te kijken. "Ik moet nog thuis nog ff wat ophalen." zegt Kate. Ze trekt haar jas aan en vertrekt. "Ik heb honger, zullen we pizza bestellen?"  vraag ik. "Ja!!!" 


Ik hoor de auto van Kate de oprit op rijden. Ik hoor de deur dicht slaan en een hond die blaft. Opeens komt er een super schattige puppy de kamer binnen rennen. "Omg, hebben jullie een puppy?" vraag ik aan Kate en Ryan. ze moeten grijnzen. "Deze puppy is niet van ons maar voor jou." Mijn ogen worden groot. "Omg, van wie is dit super leuk cadeau?" "Van mij." hoor ik achter me Nathan zeggen. "Super erg bedankt voor dit leuke cadeau." ik geef Nathan een knuffel en pak daarna de puppy op. "Hij is echt super cute, mag ik hem een naam geven?" Nathan knikt. "Ik noem hem Buddy, ik ga met hem wandelen gaat er iemand mee?" "Ik ga wel mee." zegt Lizzy.


We lopen met Buddy aan de lijn door het park. Lizzy en ik praten over van alles en nog wat als we opeens voetstappen achter ons horen. We kijken elkaar aan en draaien ons om. Er staat een man grijnzend achter ons. Ik wil naar mijn pistool grijpen maar voel dat ik die vergeten ben. Ik kijk Lizzy aan en zie dat zij haar pistool ook is vergeten. "Eindelijk heb ik je." hij schiet. Ik voel een hese pijn in mijn borst voor het zwart word. 

🃏


Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now