3

3.8K 56 6
                                    

Het is woensdag ochtend half 8, ik wordt wakker van de wekker. Ik moest om 9 uur naar mijn vader, hij is in het gang huis. Ik ga weer trainen, maar alleen want Milan ging al vanochtend trainen. Naar de training maak ik mij klaar om naar mijn vader te gaan. Ik stap op de motor (zie media) en rij naar het gang huis. Daar aangekomen loop ik direct door naar mijn vaders kantoor. Ik klop op de deur "binnen" zegt mijn vader. Ik loop naar binnen en ga zitten op de stoel die aangewezen werd. "Lexi je wordt binnenkort 17, ik wil dat jij gaat trouwen voor je 18e en ik heb jouw hand aan de zoon van de maffia baas waar wij samen mee gaan gegeven." zegt mijn vader. "WAT!!" "hoe kun je" schreeuw ik. "Lexi, niet zo dramatisch het gebeurt en punt uit!" zegt mijn vader. Ik staar hem nog steeds ongelovig aan. "Volgende week om half 3 hier dan kun je hem ontmoeten."  "Maar ik wil dat niet" zeg ik "Je hebt niks te willen het gebeurt punt uit en als je er niet bent heb je een probleem" schreeuwt mijn vader. Ik ren de kamer uit en ga naar mijn motor. Ik stap op en race weg. Na een uur te gereden hebben op mijn motor ga ik naar de plek in het bos bij het dal waar ik altijd kom als ik mijn hoofd leeg moet maken. 

Ik ga bij de rivier zitten en denk na

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ga bij de rivier zitten en denk na. 'Is die jongen wel aardig?'  'moet ik ergens anders wonen?'  'waarom doet mijn vader dit?' allemaal vragen die door mijn hoofd spoken. Hoe meer ik er over denk hoe bozer ik wordt. Ik loop naar mijn motor en rij naar de sportschool. Ik kleed me om en ga naar de boxbal en ram er op los. Naar een half uur ben ik er klaar mee. Ik douch en ga naar de Mac Donalds, daar bestel ik een big Mac en een Mac flurry. ik ga zitten aan een tafeltje en denk na over wat mijn vader zei. Na 10 minuten komt er iemand naast mij zitten. "Jay" zegt hij. "Lexi" zeg ik. "wat is er?" vroeg Jay. "Ik kreeg net te horen dat ik uitgehuwelijkt word" zeg ik, ik weet niet waarom ik het zeg. "das kut" zei Jay. "ja" zei ik droog. Mijn telefoon ging en ik zag dat het Milan was. ik nam op, "wat is er?" "Lexi waar ben je? Ik heb het nieuws gehoord en ik wil dat je naar huis komt.  "ik ben bij de Mac en ik kom zo thuis, sorry" zei ik. "Tot zo" "ik houd van je zusje" "Tot zo" "ik houd ook van jou" ik hang op. "Ik moet naar huis" zei ik tegen Jay. "Oke leuk je ontmoet te hebben" zei hij "ja, doei" "doei. ik ging naar huis. Toen ik thuis kwam gingen Milan en ik eten en Netflix kijken. Daarna ging ik naar bed. 

Jay Parker(17)  (jongen van de Mac)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jay Parker(17)  (jongen van de Mac)

🃏

Maffia Girl ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu