2

4.6K 61 11
                                    

Ik werd wakker van de wekker die af ging. Het was dinsdag ochtend 6 uur. Ik moest vandaag trainen dan naar school en vanmiddag naar het gang huis en de wapenkast opnieuw inrichten in de kelder. Ik stapte uit bed en ging naar de kelder waar Milan al op mij wacht zoals gewoonlijk. Na de trainingen ga ik douchen en doe mijn kleren aan.

 Na de trainingen ga ik douchen en doe mijn kleren aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beneden ga ik ontbijten met Milan. "hoe laat ben je vrij?" vraagt Milan. "Half 3 hoezo?" "dan breng ik je wel weg en haal je wel weer op want ik moet nog wat doen op je school en dan kan ik je ook wel weer ophalen." zegt Milan. "Is goed, bedankt." Om half negen stappen we in Milans auto op weg naar de hel. 

Iedereen schrikt als ik samen met mijn broer uitstap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iedereen schrikt als ik samen met mijn broer uitstap. De barbiepoppen van school: Charlotte, Astrid en Lindsey komen eraan lopen en gaan flirten met mijn broer. Ik rol met mijn ogen 'dit gaat hun nooit lukken' denk ik. "kunnen jullie opdonderen?" vraagt Milan geïrriteerd. "vind je het niet leuk?" vraagt Charlotte verbaasd. "donder op of jullie kunnen nooit meer praten!" zei Milan fel. Ze keken direct bang en liepen snel weg. Milan zucht, "wat een sletten" zegt Milan. Ik moest grinniken. We liepen de school binnen en iedereen keek ons nog banger aan. Ik ga naar mijn kluisje en Milan gaat naar de directeur. Om half 3 sta ik op het schoolplein te wachten op Milan. Na 5 minuten komt hij er aangereden. Ik stap in en we rijden naar het gang huis. daar aangekomen moet ik de beginners trainen. Eerst conditie training dan kracht training en dan tegen elkaar laten vechten. Schieten doen we pas als ze wat meer trainingen hebben gehad. Na het training geven word ik naar huis gebracht door Alex. Ik pak wat drinken en eten. ik loop naar de kelder en zet mijn muziek op. Ik doe mijn oude trui aan en ga aan de slag met alle wapens, messen, bommen, munitie en meer wapens uit de kast te halen. Ik maak alle wapens en de kast schoon en leg dan alles in de kast. de spullen die het meeste worden gebruikt (zie media) op de bovenste plank de rest op de 5 ander planken. Als je alle spullen uit deze kast zou verkopen heb je miljoenen euro's. Na een uur ben ik klaar. Mijn vader blijft vandaag in het gang huis en Milan blijft bij een vriend dus ik ben alleen thuis. Het is 6 uur dus ik bestel een pizza. Na een half uur gaat de bel. Ik doe open en er staat een knappe jongen. Hij geeft mij de pizza, op de doos staat zijn nummer. Ik kijk hem aan, hij grijnst. Ik loop snel mijn huis in en sla de deur hard voor zijn gezicht dicht. Ik moet grijnzen. Die avond eet ik van alles en kijk ik de hele avond Netflix. Om 12 uur ga ik slapen wan ik heb morgen gewoon school.

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now