26

1K 26 4
                                    

Ik wordt wakker door het licht dat door de ramen schijnt. Ik merk dat ik Nathan op dit soort momenten erg mis. Ik hoor gestommel op de gang en ga kijken wat het is. Ik zie Mason en Finn de kamer uit komen. Ze zien er behoorlijk brak uit. "Lekker avondje?" vroeg ik grijzend. Ze keken me met een dodelijke blik aan. Ik grinnikte. "Heb je ergens pijnstillers liggen?" vroeg Mason. "Uhh volgens mij wel ergens in de kast." zei ik. "Oke, thanks." zei hij en wou samen met Finn naar beneden lopen. "Wacht, geven jullie Buddy even eten?" vroeg ik. Buddy blafte bij zijn naam en sprong enthousiast tegen Mason aan.  Mason zuchtte en Finn knikte vrolijk. Buddy liep naar Finn toe die hem met open armen ontving. Hij aaide Buddy over zijn hoofd. Wat lief. Ik keek grijzend naar Mason. "Jij mag die hond niet, maar je vriendje en Buddy zijn beste vrienden." zei ik. Hij knikte verslagen. Ze liepen naar beneden en ik kwam ook mijn bed uit. Ik liep de badkamer in en keek in de spiegel. Ik zag een meisje terug staren met een verhaal maar die ook gelukkig is. Ik kleedde me uit en liep de douche in. Ik douchte kort en trok mijn kleding aan. 

Ik slofte naar beneden waar ik Mason en Kate chagrijnig aan de tafel zag zitten

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Ik slofte naar beneden waar ik Mason en Kate chagrijnig aan de tafel zag zitten. Ik hoorde gelach en geblaf van Finn en Buddy uit de tuin komen. "Hij heeft gewoon meer aandacht voor die rot hond dan voor mij." zei Mason. "Het is geen rot hond en jij krijgt ook wel aandacht maar dan moet je niet zo chagrijnig aan de tafel zitten. Ga naar ze toe en speel mee. Wedden dat jij dan ook aandacht krijgt." zei ik. Hij keek me twijfelend aan. "Ga je nog of wat?" vroeg ik nu ook chagrijnig. Hij zuchtte diep en liep toen ook naar buiten. "Al een pijnstiller gehad?" vroeg ik aan Kate. Ze knikte kort. "Nou dit wordt een gezellige dag." zei ik zuchtend. "Altijd." antwoordde Kate kortaf. "Ik en drank is geen goede combi, heb een beetje te veel gedronken." zei ze. "Een beetje veel te veel." zei ik sceptisch. Ze keek met met een dodelijke blik aan. "Vanavond moeten we Mason en Finn naar het vliegveld brengen. Als we nou daar in een hotel blijven slapen want die ochtend komen Nathan en Ryan terug." zei ik. Kate knikte. "Ja is goed dan hoeven we ook niet de hele tijd heen en weer te rijden." zei ze. Ik knikte naar haar en liep naar de koelkast waaruit ik yoghurt pak. Ik schenk het samen met cruesli in een bak en ga naast Kate aan het keukeneiland zitten. Ik kijk naar buiten. "Ze zijn echt schattig samen." zei ik kijkend naar Mason en Finn. Kate knikte.  

"Vrienden worden?" vroeg Kate aan een klein jongetje die naast haar zat. Het jongetje keek haar raar aan. De jongen begon allemaal rare zinnen in een andere taal te roepen. Kate keek ons verbaasd aan waardoor wij in de lach schoten. We zaten aan een tafeltje in een of ander raar restaurant. "Waarom zitten we hier? Er zijn hier alleen maar buitenlanders." vroeg ik. "Uhh geen idee het zag er wel gezellig uit." antwoordde Finn. "Hallo, Wat hadden jullie gewild?" vroeg een ober. "Ik wil graag een spaghetti bolognese." zei Finn. "Uhh, ik wil graag een pizza salami." zei Mason. "Doe mij maar gewoon simpel een burger met patat." zei Kate. Iedereen keek haar raar aan. "Ik wil graag de kip met ei." zei ik. Ze knikte. "Oke, komt eraan." zei ze en liep weer naar de keuken. "En nu hopen dat het te eten is." zei ik. "Jij bent ook wel vaak negatief hé." zei Mason. Ik keek hem met mijn je-weet-wie-ik-ben blik aan. "Laat mij." zei ik chagrijnig terug. "Ongesteld ofzo?" vroeg Mason nu ook chagrijnig. Ik keek hem met een moordende blik aan. "Je weet niet hoe het is." zei ik geïrriteerd. "Ja dus." zei hij grijzend. "Nu moet je echt je bek houden?" zei ik boos. Hij lachte. "Ik liep naar hem toe en gaf hem een klap op zijn hoofd. "Hé, dat had je wel even mogen zeggen." zei hij boos. "Krijg je ervan en dat noem je niet ongesteld maar zwanger" zei ik bot "Ik hier een spaghetti bolognese, burger met patat, pizza salami en kip met ui." zei de ober. "Het was kip met ei." zei ik bot. Ze pakte haar bestellingsboekje uit haar short en keek er op. "Ja klopt, hier staat inderdaad dat u een kip met ei wou. Mijn excuses, de kip met ei komt er zo snel mogelijk aan." zei ze. Ik knikte waarnaar ze weg liep. "Nou lekker weer, kan er ook nog wel bij." zei ik vermoeid en legde mijn hoofd op de tafel. "Slaap lekker." zeiden Kate en Finn. Mason bromde iets onverstaanbaars achteraan. Ik hoorde Kate en Finn grinniken die het dus blijkbaar wel hadden gehoord. "Ik denk dat je nu blij moet zijn dat ik het niet hoorde." zei ik geïrriteerd. "Ben ik ook." antwoordde Mason. Je kon gewoon horen dat hij aan het grijnzen was. "Nogmaals onze excuses." zei de ober die nu eindelijk mijn voedsel voor me neer zette. "Bedankt." zei ik kortaf. Ze knikte en liep weer weg. "Nou schiet op we wachten op jou." zei Mason. Weer keek ik hem dodelijk aan. "Nu moet je echt je mond houden anders kun je straks lopend naar het vliegveld." zei ik boos. "Jaja, ik hou wel op." zei hij. Ik knikte tevreden en begon aan mijn eten. 

"Ik ga jullie missen." zei Mason die ons in een knuffel trok. We staan bij de vertrekhal. Finn en Mason's vliegtuig vertrekt zo. "Ja, het was heel gezellig." zei Finn. We knikte. "Het vliegtuig naar New York vertrekt over 30 minuten zou u het vliegtuig willen betreden." vroeg een vrouw via de intercom. "Schat, we moeten nu echt gaan." zei Finn tegen Mason. Hij knikte met een trieste blik. Ze liepen naar het vliegtuig. Kate en ik zwaaide uitbundig. Mason en Finn zwaaiden terug. "Zullen we maar gaan." vroeg Kate. Ik knikte. "Ik heb al geboekt bij dat hotel, dus we kunnen er al heen." zei ik.

Ik lig op het bed met Nathan te appen.

Nathan❤💩:  'Heyy, ik mis je.'

U: 'Heyy, ik mis je ook.'

Nathan❤💩: 'nog iets leuks gedaan vandaag?'

U: 'nee niet zoveel, Mason en Finn hebben we uitgezwaaid, we zitten nu in een hotel dicht bij het vliegveld. jij?'

Nathan❤💩: 'Vergaderen en spullen pakken, maar ik moet gaan, het vliegtuig vertrekt.'

U: 'ohh, tot morgen, ik hou van je.' 

Nathan: ❤💩: 'Ik hou ook van jou, slaap lekker mi amor😘'

U: 💕

🃏

Maffia Girl ✓Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ