14

1.5K 44 7
                                    

Ik loop richting mijn kluisje. Ik zie Logan en zijn 2 vrienden voor mijn kluisje staan. "Mag ik er langs." "Nee, niet voordat ik krijg wat ik wil." zegt Logan. Ik duw hem aan de kant en maak mijn kluisje open. Ik leg mijn jas in mijn kluisje en wil weg lopen, maar Logan denkt er anders over. "Waar denk je heen te gaan? "Ik heb nog niks gekregen." "Dan heb je pech want je krijgt niks." Zijn ogen worden donkerder. Hij duwt me tegen de kluisjes en komt heeeel dichtbij staan. "Het gaat me toch wel lukken" zegt hij met een hese stem. Ik rol met mijn ogen en duw hem weg.


Ik sta op Nathan te wachten als David een van de vrienden van Logan naast me komt staan. "Weet je waar Logan is?" vraagt hij. Ik kijk hem raar aan. "Hoezo?" "Hij kreeg een foto doorgestuurd van jou en is hem toen gepeerd." "Welke foto?" Hij keek me bezorgd aan en duwde zijn mobiel in mijn handen. Ik keek en zag een foto van mij vlak na de verkrachting, gelukkig had ik op die foto wel kleren aan. "Hoe komen jullie aan die foto." vroeg ik kil. "Hij werd anoniem gestuurd." Ik trok wit weg. Ik zag de auto van Nathan aan komen rijden. "Mag ik je mobiel lenen om te kijken wie dat bericht stuurde?" "Ja, duurt dat lang?" vroeg hij. "Tien minuutjes maar als je mee gaat kunnen we ook Logan gaan zoeken. Hij knikte. We liepen naar Nathans auto en stapte in. Ik liet hem de foto zien en hij keek me bezorgd aan. "Dit is David, hij gaat mee want Logan zijn beste vriend is hem gepeerd na het zien van die foto, die foto is gestuurd door een anoniem nummer. We gaan kijken wie de foto stuurde en we gaan Logan zoeken." legde ik uit. "Prima, maar we hebben ook nog een gesprek met jouw vader en mijn vader." zei Nathan. "Hoe laat?"  "4 uur" "oke, het is nu 2 uur, eerst nummer traceren dan Logan zoeken daarna gesprek." 


David en ik zitten samen met Owen iemand die gespecialiseerd is in nummers traceren aan een tafel. "Het nummer komt van een computer bij de gang waar je toen zat." Ik knikte. "Dacht ik al, bedankt." "Zullen we Logan gaan zoeken?" vraag ik aan David. Hij knikt. "Waar kan hij zijn?" "Heeft hij niet een plek waar hij heen gaat als het hem te veel wordt ofzo?" vraag ik. "Hij gaat altijd naar dat lege huis wat 2 straten naast onze school staat misschien is hij daar." 


We zien Logan op een oude bank in het huis zitten.(zie media) Hij heeft zijn hoofd tussen zijn handen en hij snikt zachtjes. Hij kijkt op als ik naast hem ga zitten. 'hey, gaat het?" vraag ik. "Nee, ik ben zo'n eikel, ik val je lastig en ik wist helemaal niet wat je allemaal overkomen is, het spijt me zo." "Het geeft niet ik kan wel wat aan." "Het geeft wel wat ik heb gedaan kan niet." zei hij snikkend. "Je kon toch ook niet weten wat ik allemaal heb meegemaakt." Hij keek me aan. "Maar waarom reageer je er zo heftig op?" vroeg ik. "Mijn moeder is op haar zestiende ook ontvoerd en verkracht, ze heeft mij altijd geleerd dat ik niet zomaar op andere moet regeren want je weet niet wat ze hebben meegemaakt en nu doe ik het wel." Ik gaf hem een knuffel. "Wie hebben allemaal die foto gekregen?" vroeg ik. "Heel de school." zei David. Ik zuchtte. "Dat wordt dus weer van school verwisselen." "Hoezo?" vraagt Logan. "Omdat iedereen me aan gaat kijken en vragen stellen en daar kan ik niet zo goed tegen, op mijn vorige school gebeurde ongeveer hetzelfde en daar bleven mensen maar medelijden hebben en vragen stellen dat ik zo geïrriteerd werd dat ik mensen ging slaan als ze wat vroegen." Logan en David knikte begrijpend. 


Ik zit samen met Nathan, Adam (Nathans vader) en Daimen (mijn vader) aan een tafel in de vergaderzaal. "Nathan en Lexi jullie worden de maffia King en Queen van Nathans maffia." zei mijn vader. Wij knikte. "Ook moeten jullie kennis maken met de bronnen van Adam en mij." ging hij verder. "En die bronnen zitten niet alleen hier maar ook in andere landen, dus jullie moeten ook veel reizen, de eerste keren gaan we mee maar later moeten jullie het alleen doen." 

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now