4

3.3K 65 3
                                    

Het is donderdag middag 12 uur. Ik zit op school in de geschiedenis les. Ik val elke keer bijna in slaap want ik ging vannacht pas om 3 uur slapen en om half 6 moest ik al weer wakker worden. eigenlijk heb ik hierna nog een les maar ik ga naar huis om te slapen. Om half 3 gaat mijn wekker. Ik heb met mijn vrienden om half 4 bij het strand afgesproken. Ik zoek een leuke bikini uit en ga naar het strand. 

Cameron en Jake zijn er al alleen Lizzy nog

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cameron en Jake zijn er al alleen Lizzy nog. na een kwartiertje kom Lizzy er ook aan. "Kom we gaan zwemmen." zegt Lizzy enthousiast. Ik knik en sta op terwijl Cameron en Jake blijven liggen. Als we in het water liggen, vertel ik het hele verhaal over dat ik word uitgehuwelijkt aan de zoon van de maffia baas waar we mee samen werken. Ook vertel ik over Jay, de jongen bij de Mac. "Hey, schoonheid." hoor ik achter me iemand zeggen. Ik draai me om en zucht, er staan twee jongens. "Gaan jullie mee wat leuks doen?" vraagt de rechter jongen. Lizzy rolt met haar ogen, "geen zin in" zegt ze. "Maar waarom niet, wij zijn toch leuk?" vraagt nu de linker jongen. Lizzy en ik kijken elkaar aan en lopen richting onze plek. Maar mijn pols word vastgepakt. "Kun je me los laten?" vraag ik. "Nee, we willen dat jullie meegaan." "en wij willen dat niet" zegt Lizzy en ik ruk mijn pols los. Weer willen we door lopen maar worden weer tegen gehouden door de jongens. "Als jullie ruzie zoeken moet je niet bij ons zijn." zeg ik. De jongens grijnzen. "Sowieso dat ik beter kan vechten dan jou." Ik moet lachen,  "oke laat maar zien dan." "wie de ander als eerst op de grond heeft" zegt hij. "oke" Hij komt voor mij staan. Hij is iets groter dan mij. Hij wil mij slaan, maar ik kan hem makkelijk ontwijken. ik moet grijnzen, hij moet grommen. Ik loop op hem af en sla hem vol op zijn neus die ik onder mij voel breken. Vervolgens geef ik hem een knietje in zijn kroon juwelen. "Jij vuile bitch!" Met die woorden zakt hij door zijn benen. "Heb ik toch gewonnen." zeg ik. Lizzy en ik lopen grijnzend naar onze plek. Cameron en Jake kijken ons vragend aan. "iemand dacht weer sterker te zijn dan Lexi." zegt Lizzy. Cameron en Jake moesten lachen. Even later komen er twee sletten aan. Ze hebben over duidelijk een te kleine bikini aan. "Hey, knapperd." zegt het rechter meisje. Ze kijkt naar mij en haar blik verstrakt. "Jij bent een Gomez." zegt ze spottend. Ik knik. "en wie ben jij?" vraag ik. "Valerie Vernandez." zegt ze vol trots. Ik moest lachen. "Een Vernandez." "Ja, ik ben er trots op" en ik heb tenminste een moeder, dat kun jij niet zeggen." Ik word boos, ik loop naar haar toe en trek hard aan haar haren tot ze in het zand ligt. "Wat zei jij over mijn moeder." "D dat ze d d dood is" stottert ze bang. "Mijn moeder is te minste vechtend dood gegaan, jouw moeder kan waarschijnlijk niet eens vechten, en nu opdonderen en als ik nog maar iets over je hoor kom ik je een leuk bezoekje brengen." zeg ik grijnzend. Ik laat haar los en ze rennen snel weg. Ik ga op mijn handdoek zitten en kijk op mijn mobiel. Het is gewoon al 7 uur. "Zullen we eten ik heb honger?" vraagt Cameron. Ik knik instemmend. We pakken onze spullen en rijden naar de Mac. We bestellen wat en eten het op. Ook vertel ik aan Cameron en Jake het verhaal dat ik ook aan Lizzy heb vertelt. Na het eten ga ik naar huis en kijk Netflix. Daarna doe ik mijn leuke pyjama aan (zie media) en ga naar bed.

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now