13

1.6K 42 3
                                    

Ik loop door het bos, het is donker, koud en stil. Het is hier heel eng. 'Waar ben ik?' Ik zie een vel licht. Ik begin te rennen maar ik kom er niet dichterbij. Het wordt weer donkerde tot het helemaal zwart is. Ik hoor de wind door de bomen waaien. Ik luister beter en hoor water. Ik blijf doorlopen tot ik in het water val. Ik zwem door tot ik onder water wordt getrokken. Ik krijg geen adem meer. Ik probeer boven te komen, maar het lukt niet. Ik blijf proberen tot ik lichter wordt in mijn hoofd en ik buiten bewustzijn raak. 


Ik lig in een bed. ik heb hoofdpijn. "Lexi, we kunnen je niet kwijt raken, alsjeblieft wordt wakker." hoor ik een stem snikkend zeggen. Ik wil wakker worden maar ik kan het niet. Ik wil bewegen maar ik kan het niet. 


Ik lig nu volgens mij al 6 dagen in coma. Ik hoor alles ik voel alles maar ik kan niet wakker worden. Het kost mij te veel kracht. Ik voel elke dag iemands lippen op mijn voorhoofd. Elke dag mensen die mijn hand vast houden. Elke dag mensen die zeggen dat ze niet zonder me kunnen, dat ze me missen. Ik kan er niet meer tegen. Ik moet wakker worden.


Pov Nathan

Lexi ligt nu al 2 weken in coma. Er is geen verbetering gekomen. Ik zit nu naast haar. Kate had me 2 weken geleden gebeld. Ze was overstuur en zei dat Lexi is neergeschoten. De man was hem direct gesmeerd. Ze is naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Ze is daarna in coma geraakt en ligt er nu al 2 weken in. Ik pak haar koude hand vast. "Lieve Lexi, alsjeblieft blijf leven wordt alsjeblieft wakker, We kunnen niet zonder je." Een traan valt op Lexi's hand. 

Het bezoek uur is afgelopen. Ik loop sta op en geef Lexi een kus op haar voorhoofd. Ik draai me om en wil weglopen als ik mij naam hoor. Ik draai me om en zie dat Lexi mij vermoeiend aan kijkt. Ik loop naar haar toe en geef haar voorzichtig een knuffel. "Wat ben ik blij dat je niet dood bent." "Hoelang heb ik in coma gelegen?" "2 weken." Haar ogen worden groot. "Twee weken, ik dacht maar 6 dagen." " Ik heb hoofdpijn." zeg ze vermoeiend. "Ga maar slapen, ik zorg dat er water en pijnstillers zijn als je wakker wordt." Ze gaf me een kleine glimlach en sloot haar ogen. Ik belde Lexi's vader en haar vrienden. Ik liep de deur uit en haalde wat water en pijnstillers. De bewakers keken me raar aan toen ik terug de kamer in kwam met water en pijnstillers. "Ze is uit coma, ze had hoofdpijn dus ik ging even wat pijnstillers en water halen voor Lexi." De bewakers staan er voor haar eigen veiligheid. Als ik de kamer binnen kom zie ik Lexi vredig slapen. 


Ik zit nog steeds naast Lexi's bed. Haar vader en broer zijn al geweest. Als ze wakker wordt moet ze nog even onderzocht worden. Als de onderzoeken goed zijn mag ze naar huis. Onze vrienden: Lizzy, Kate, Jake, Cameron, Jay, Mason en Ryan komen als alles goed is met Lexi, vanavond langs. 


Pov Lexi  

Ik word voor de tweede keer vandaag wakker met hoofdpijn. Ik kijk naast me en zie Nathan met een grote glimlach zitten. "Ik heb hoofdpijn." zeg ik zacht. Nathan kijkt mij bezorgt aan en geeft me een glas water en pijnstillers. Ik slik de pijnstillers door en drink het glas water op. Mijn buik knort en ik geef toe ik heb honger. De dokter komt binnen wandelen. "Je bent wakker, ik ben dokter de Bruin, hoe gaat het?" "Voor iemand die uit coma komt op zich wel goed, ik heb hoofdpijn maar heb al pijnstillers gehad, ook heb ik honger en voel ik me slap." beantwoord ik zijn vraag. "Dat je slap voelt is logisch want je hebt 2 weken niet gegeten, de hoofdpijn gaat vanzelf weg en het verbaast me wel dat je honger hebt, de meeste mensen die uit coma komen hebben geen honger. Ik haal mijn schouders op. "Ik wel." De dokter doet wat onderzoekjes. "Je mag naar huis." 


We zijn eindelijk thuis. Onze vrienden zijn er. Lizzy was helemaal overstuur. Met Buddy gaat alles goed. Hij is precies het zelfde als toen we hem kregen alleen nu wat groter. 


Een week verder

Ik rij het schoolplein op. Ik ga vandaag weer naar school. Ik wordt net zoals hiervoor aangekeken door iedereen. De meeste weten dat ik bij een maffia hoor maar niet dat ik een wapens draag. Ik loop de aula binnen en wordt direct stil. Ik ga zitten aan de tafel waar de mensen zitten die ik nog een beetje mag. Ik heb het eerste uur al gemist maar dat boeit niet. De bel gaat maar ik heb geen zin om hier weg te gaan. Na tien minuten heb ik besloten dat ik maar naar de les ga. Ik gooi de deur open en zie direct allemaal ogen op mij gericht. "I am back biches." schreeuw ik door het lokaal. Mijn mentor mevrouw Schutter zit op haar stoel met een grote glimlach. Zij mag mij als een van de weinige. "Waarom ben je zo lang weg geweest?" vraagt Charlotte. Ik rol met mijn ogen. "Eerst was ik er niet want ik moest de bruiloft regelen maar ik werd op mijn bruiloft ontvoerd, dus de bruiloft wordt over 1 week gehouden. Een paar dagen na de ontvoering was mijn verjaardag. Ik werd neergeschoten en belande voor 2 weken in coma. Na die 2 weken moest ik een week aansterken en nu ga ik weer naar school." Iedereen kijkt mij met grote ogen aan. "Je bent neergeschoten?" vraagt Astrid. Weer rolde ik met mijn ogen. "Dat zeg ik toch net." "Met wie ga je trouwen?" vroeg Alison een meisje uit mij klas. "Ik ben uitgehuwelijkt met Nathan." Weer kijken ze me met grote ogen aan. "Dus je hebt niet zelf mogen kiezen met wie je trouwt?" vraagt mevrouw Schutter. "Nee, maar eigenlijk vind ik het niet heel erg." "oke, ga maar snel zitten dan kunnen we verder met de les." 


De laatste les is afgelopen en ik loop naar mijn kluisje. Ik pak mijn jas en wil weg lopen als iemand me tegen mijn kluisje duwt. Ik kijk verveeld naar Logan de badboy van de school. "Wat moet je?" "Jou in mijn bed." Ik rol met mijn ogen. "gaat je niet lukken en anders kom je er waarschijnlijk niet levend van af." met die woorden geef ik hem een knietje en loop in naar mijn auto.

" met die woorden geef ik hem een knietje en loop in naar mijn auto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mason Smith(17) (best gay vriend van Lexi)

Mason Smith(17) (best gay vriend van Lexi)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Logan Brown(17) (badboy van de school)

🃏



Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now