Deel 2

369 6 0
                                    

Deel 2 staat online!!

Hier een korte proloog van De nieuwe generatie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hier een korte proloog van De nieuwe generatie.

Het gaat over Noah de zoon van Blake en Tessa. Badboy van de school samen met zijn vrienden Caleb, Leon en Jason. Caleb en Leon zijn zoons van vrienden van Tessa en Blake.

Er komen 3 meiden bij ze op school die badgirls waren.
Als de familie van Angelo er achter komt dat Tessa hem vermoord heeft willen ze wraak, maar lukt het ze ook? Wat gebeurd er met Blake na een dag werken?

Als de 3 meiden een dag niet op school komen beginnen Noah en zijn vrienden zich een beetje zorgen te maken. Zijn ze dood?

Ik ben klaar met een ander boek te publiceren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ben klaar met een ander boek te publiceren. Het heet You Don't Know me. Het is een Nederlands boek.

Hier de proloog.

Skyler, één van de beste spionnen van de Basis mag op de middelbare school eindelijk haarzelf zijn na 3,5 jaar als nerd voor te doen. Dus grote mond en eigen karakter, ze houd er van. Doordat ze als zichzelf gedraagt valt ze al snel op bij de populairen van de school, een groepje van 6.

Ze mag zichzelf zijn omdat de Basis met een half jaar gaat verhuizen naar een andere plek. Ze woont er zowat dus krijgt ze de keuze om mee te verhuizen, dus ook een andere school. Maar alles loopt anders dan dat ze eigenlijk had gewild.

Bedankt voor het lezen van dit boek en ik ben jullie zoooo dankbaar voor zoveel lezers en stemmen.

Dank jullie wel.

De Spion Buiten Dienst.Where stories live. Discover now