41

378 9 0
                                    

Pov Tess
We komen bij de sportzaal aan en  doen onze warming up. Daarna gaan we weer sparren.
Na 15 min roept Ray 'stop' dus stoppen we. Hij trekt zijn shirt uit en ik twijfel maar doe mijn shirt ook uit.

Er fluisten een paar jongens maar ik trek me er niks van aan. We gaan weer verder en na 45 min stoppen. Daarna doen we nog een cooling down.

Samen lopen we naar de kamer en geven elkaar een knuffel voor ik mijn appartement in loop. Meteen loop ik naar mijn inloopkast en pak er een joggingsbroek, een hempje, een sport bh en een onderbroek uit om vervolgens naar de badkamer te lopen.
Ik sluit mijn telefoon aan op de Bluetooth box en zet het liedje
Call you mine van Bebe Rexa en the chainsmokers op. Zachtjes zing ik mee terwijl ik onder de douche ga staan.

Als ik klaar ben stap ik er weer onder vandaan en kleed me om, ik had gister al mijn littekens weer ingesmeerd dus hoef ik het deze week niet te doen. Ik loop naar de slaapkamer en pak het dagboek van Sas en lees weer een aantal bladzijdes/ dagen. Weer moet ik huilen maar ik ziet hier toch alleen. Ik zit zo te lezen dat ik schrik als de deur word open gegooid. Ik kijk op en zie Blake er staan. Snel veeg ik mijn tranen weg en doe het dagboek onder mijn kussen, niet dat hij het niet heeft gezien maar hij hoeft niet te weten waarom ik huil ook al denk ik dat hij dat ook wel weet.

Ik kijk naar mijn handen en vermijd zijn oogcontact die hij probeerde te maken merk ik. Ik hoor Blake naar me toe lopen en hij gaat op mijn bed zitten. Opeens tilt hij me op en zet me op zijn schoot. Ik sla mijn benen om zijn middel en leg mijn hoofd op zijn schouder. Stilletjes huil ik verder, op de een of andere manier voelt het ... fijn?

'Dankje' zegt ik zacht.

'Geen probleem' zeg hij ook zacht terug.

Ik trek me terug en kijk hem aan. Zo zitten we elkaar stilletjes aan te kijken. Automatisch gaan onze hoofden dichter naar elkaar toe en even later voel ik zijn lippen op de mijne. Ik sluit mijn ogen en ga ermee in. Ik voel tintelingen door mijn hele lichaam. Ik wil dit altijd voel!

Na een poosje laat ik los omdat ik adem moet komen en bloos, heel erg. We kijken elkaar weer aan en ik zie glinstering in zijn ogen. Ik wil de stilte niet doorbreken maar doe het toch.

'Is het goed als ik even naar Ray ga?' Vraag ik zacht.

Hij knikt en ik ga van zijn schoot af. Ik pak het dagboek van onder mijn kussen en loop de deur uit. Meteen loop ik naar de kamer van Ray en Jace.
Binnen zie ik dat Austin er ook is en dat ze aan het gamen zijn. Ze kijken mij niet aan wat is fijn vind, maar ik zie Ray mij wel aankijken in zijn ooghoek. Ik besteed er geen aandacht aan en loop gelijk door naar de kamer van Ray. Ik hoor hem wat zeggen tegen de jongens en even later gaat de kamer deur opengaan. De deur hoor ik op slot gaan en voel dat iemand op het bed gaat zitten. Ik kijk op en zie dat het Ray is, had ook niet iemand anders verwacht.

'Ik heb net Blake gezoend' zeg ik zacht, zo zacht dat ik twijfel of hij mij gehoord heeft en kijk hem aan.

'Je vind hem leuk hé?' vraagt Ray zacht.

Ik knik lichtjes.

'Ik wil het niet maar het is gewoon zo' zeg ik en voel een paar tranen mijn ogen verlaten.

'We gaan hem beschermen tegen Angelo en verliezen hem niet uit het oog. Ik ga vanavond in zijn slaapkamer staan en jij morgen avond zo wisselen we steeds af' zegt hij zachtjes en wrijft rustig met zijn hand over mijn rug.

Ik knik.

'Maar wat moet ik nu doen dan gewoon doen zoals we eerst deden verliefd doen of hem negeren?'

'Verliefd dan kan je hem ook iets makkelijker in de gaten houden'

Ik knik en sluit mijn ogen terwijl ik zucht.

De Spion Buiten Dienst.Where stories live. Discover now