04

531 16 0
                                    

Pov Tess
We lopen naar de liften, want we gaan niet met 2 koffers de trap op. In de liften bekijken we de plattegrond.

Op de eerste 2 verdiepingen zijn alle lokalen en op de grond is de kantine waar je dus in de ochtend, middag, avond en het weekend kan eten. Dan heb je verdieping 3 en 4 waar alle appartementen zijn.

Op verdieping 3 aangekomen lopen we naar onze kamer. Ik stop de sleutel in het gat en ga naar binnen. Binnen kom ik in een klein gangetje waar je, je jassen op kan hangen. Als ik verder loop kom ik in de woonkamer.

Ik kijk opzij en zie dat er 2 deuren zijn. Één rechts en één links. Ik loop eerst naar de deur links en kom in een kamer waarvan het bed netjes is opgemaakt. Ik denk dat dit mijn kamer is. Als ik rond kijk zie ik 2 deuren recht. Ik open één en kom in een inloopkast. Meteen pak ik mijn kleding koffer en leg alle kleding in de kast, is ook meteen gedaan.

Als ik verder de inloopkast in loop zie ik een klein luikje in de grond zitten. Nieuwsgierig dat ik ben open ik hem en zie dat er een verborgen ruimte is waar mijn koffer met wapens in kan. Dus pak ik de koffer met wapens en leg die er in. Daarna sluit ik het luik goed af. Als ik goed kijk kan er net 2 bokszakken op liggen, die haal ik zo wel op.

Ik loop weer naar de kamer en loop naar de tweede deur in de kamer. Daar is de badkamer. Ik zie geen andere deur dus dat beteken dat ik een privé badkamer heb, mooi zo.

Ik kijk op de wekker in de kamer en zie dat het 3 uur s'middags is, tijd om de bokszakken maar te pakken. Ik loop weer naar mijn auto en haal alle 3 er uit. Daarna loop ik dit keer naar de trappen. Ik ga alle drie de trappen op en loop weer naar mijn kamer. Met moeite doe ik daar de  deur open en loop naar mijn kamer. Meteen loop ik naar de inloopkast en leg 2 bokszakken op het luikje. Ééntje leg ik op mijn bed neer. Ik pak een haakje en boor een gaatje in het plafond met een boor die ik onderweg heb gehaald van de balie. Ik hang de bokszak er aan en trap er een keer hard tegen aan om te kijken of het goed gaat zit, wat gelukkig zo is. Ik loop de woonkamer in en bedenk me dat ik nog 2 deuren heb te gaan.

Ik open de deur links en kom in een kamer die tot mijn verbazing netjes is. Daarna loop ik naar de woonkamer en open de rechtse deur. Ik kom uit in de keuken. Gelijk open ik de koelkast. Er staat een doos in en zie dat er een soort van voedselpakket in zit voor als je zelf wil koken. Ik open de rest van de laatjes waar allemaal spullen wat in de keuken hoort in ligt.

Ik pak een kom en alle fruit wat ik hier zie liggen en snij het. Vervolgens doe ik het in de kom. Ik pak een klein bakje en een lepel en doe het fruit uit de grote kom in de kleine. Over de grote doe ik huishoudfolie en zet het in de koelkast.

Ik hoor na 30 minuten dat er op mijn deur word geklopt. Ik loop ernaar toe en zie door het gaatje dat er zit dat het Ray is. Ik open de deur en zeg hoi.

'Hey ga je mee naar beneden?' Vraagt hij.

Ik knik en samen lopen we naar beneden. Ik pak wat te eten en ga aan een random tafel zitten. Niet in het midden want waarschijnlijk zitten daar de popu's.
Ook zie ik Ray daar al aan zitten nadat hij eten heeft gepakt. Hoe had ik ook kunnen denken dat hij bij mij ging zitten.

Ik neem net een hap van mijn broodje als er 3 meiden aan komen lopen.

'Hey ik ben Sophie en dit zijn Jennifer  en Lisa'

'Hey ik ben Tessa maar noem me maar Tess'

'Mogen we er bij zitten?' Vraagt Jennifer.

'Tuurlijk'

'Op welke kamer slapen jullie?' Vraag ik.

'Ik slaap met Jennifer op kamer 19 verdieping 3' zegt Lisa.

'Ik slaap op kamer 17 op verdieping 3 met een ander meisje maar kan er niet echt mee worden. En jij op welke kamer slaap jij?'

'Ik slaap op verdieping 3 kamer 20'

Ik zie ze geschrokken kijken.

'Wat?' Vraag ik verbaasd.

'Weet je wie je kamer genoot is?' Vraagt Lisa geschrokken.

'Ik heb geen idee ze was er niet toen ik aan kwam en heb haar ook niet gezien'

'Je komt er nog wel achter' hoor ik Sophie naast me mompelen.

'Is het een slet?' Vraag ik.

Ze knikken langzaam met hun hoofd. Oké? Maar ik vraag maar niet door.

'Mogen we misschien je telefoon nummer kunnen we nog appen ofzo?' Vraagt sophie.

'Is goed'

Ik geef ze mijn nummer en we praten nog wat totdat ik zeg dat ik nog even wat ga halen.

'Oke' zeggen ze in koor waardoor ze moeten lachen.

Ik grinnik en sta op. Dan loop is ik naar de rij met leerlingen die eten halen.
Als ik net aan de beurt ben word de kantine stil, geen idee waarom maar het zal wel. Ik wil net een stap zetten tot ik 2 handen op mijn heupen voel. Ik span mijn kaken aan en maak vuisten van mijn handen, omdat ik lichamelijk contact niet fijn vind als ik diegene niet ken.

Ik voel een warme adem in mijn nek wat kietelt.

'Als je niet aan de kant gaat, gaan wij vanavond iets leuk doen' hoor ik een hese stem zeggen.

Ik draai met mijn ogen en haal met mijn handen zijn handen van mijn heupen af. Vervolgens pak ik 2 flesjes water en mijn tas. Daarna loop ik de kantine uit en app Jen, Sooph en Lisa wie het was. Ook app ik Ray dat we vanavond gaan sporten.

Pov Ray
Tess loopt de kantine uit en de hele kantine kijkt haar met open mond aan, ook Blake, Austin en Jace. Ik knip in mijn vingers voor de gezichten van de jongens en ze komen uit hun trans. Daarna schreeuw ik 'HEY' door de kantine en iedereen ontwaakt weer. De jongens kijken mijn kant op waardoor ik het niet meer hou en begin te lachen.

'Jullie hadden.... jullie gezichten moeten zien geniaal' zeg ik nog lachend. 'Nog nooit afgewezen door een meid zo te zien' zeg ik als ik weer wat rustiger ben.

'Ja. Wie die chick ook is die krijg in hoe dan ook in mijn bed' zegt Blake met een grijns.

'Succes met mijn zusje dan' zeg ik grijnzend.

'Je zusje' zeggen ze allen 3 in koor.

Ik knik grinnikend, o god dit word nog een leuke periode. Zelf ben ik al 3x naar een school gestuurd maar geen internaat. Alle 3 de keren was het dood saai. De missies had ik met 4 dagen al klaar.

'Hoe krijg ik haar in mijn bed?' Grijnst Blake.

'Ten eerste niet en ten tweede als het kon dan wist ik het niet'

'Jammer'

Ik draai met mijn ogen door zijn reactie.
We pakken wat te eten en gaan aan de middelste tafel zitten.
Als ik aan de tafel zit, wil er zo'n slet bij mij op schoot zitten maar ik wijs haar af.

De Spion Buiten Dienst.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu