29

408 9 0
                                    

Pov Ray
Tess loopt weg en ik zucht.
Ik weet dat ik het misschien niet had moeten zeggen en ik weet dat ze het gedoe met Alex niet fijn vind. Ook huilt ze liever niet met andere mensen, want misschien is ze bijna emotieloos ze huilt nog wel is. Ik ook ookal denk je het misschien niet.

Ik loop weer naar de tafel pak mijn tas en loop weer weg. Ik hoor de jongens mijn naam roepen maar ik negeer het. Ik loop naar het lokaal waar ik Tess ook zie zitten.
Ik ga naast haar zitten. Ze kijkt uit het raam alsof ze in gedachten is verzonken. Ik leg een hand op haar schouder. Ze draait zich meteen om en pakt mijn pols vast. Als ze ziet dat ik het ben laat ze los.

Ze kijkt emotieloos uit haar ogen wat betekend dat ze dus een flashback heeft gehad en elk moment in tranen kan uitbarsten.

'Sorry ik had het misschien inderdaad anders moeten zeggen'

Ze knikt dat het goed is.
De rest van de klas komt binnen. Ik blijf gewoon naast haar zitten omdat ik weet dat ze het nu fijn vind. De docent begint met uitleggen.
Na geschiedenis hadden we Engels en nu is het pauze.

Pov Tessa
Ik vond het fijn dat Ray naast me bleef zitten.
We hebben nu pauze. Ray zit gewoon bij de jongens en ik bij de meiden. We zitten weer een keer apart. De meiden en ik praten wat als de bel weer gaat.
We staan op lopen naar het lokaal waar we Bio hebben.

Zo saai, we hebben het nu over de bloedsomloop maar dit moeten we weten als je spion bent, dus weten Ray en ik dit al. Ik zit gewoon de hele les wat voor me uit te staren. De bel gaat en we hebben nu weer geschiedenis. We kijken nu de film Michael de Ruiter. Ik weet het, het is raar dat we weer een film gaan kijken maar ik vind het niet erg.

De bel gaat weer en nu hebben we Duits ook zo makkelijk. Na de les gaan we weer naar het muziek lokaal en nemen alle liedjes weer door.
Als dat gedaan is zeggen we iedereen gedag en gaan Ray en ik naar onze auto. Deze keer rijd Ray en zingen we alle liedjes mee.

Aangekomen bij de Basis lopen we direct door naar het kantoortje van Mar. We zien dat er iemand aan het praten is met Mar dus gaan we op de stoelen zitten die er zijn en gaan wat praten. De deur gaat open en ik zie dat het één van de bazen is van een andere Basis.

De Organisatie zit namelijk over de hele wereld maar soms moeten we ergens anders heen omdat we diegene die moet worden opgepakt
iets beter kennen.
We lopen naar binnen en gaan zitten.

'Ik wil weten wat jullie besluit is' zegt Mar.

'Op het internaat blijven' zeggen we in koor.

'Neem aan nog wel missies en af en toe hier naar toe komen?'

We knikken en praten nog een beetje als we weer terug moeten.

'Ik wil nog ff langs Sas, Ben en Kate-Lynn'

'Ik ga wel mee' zegt Ray.

We verlaten het kantoortje en gaan dan de chill plek van ons zessen.

'Hey jongens'

'Ow hey'

'Zullen we een keer gaan shoppen meiden'

'Jaaa' zeggen ze alle 3 tegelijk.

'Ik kan aankomende zaterdag niet heb dan verjaardag van Jen kan wel volgende week zaterdag dan zijn we hier toch'

Ze knikken. We geven elkaar nog een knuffel en we gaan dan weg.

'Ik rij' schreeuw ik.

Ray lacht en knikt. Hij geeft me de sleutels. We lopen naar de auto en ik ga achter het stuur zitten. Dan start ik de auto en rij dan weg.

De Spion Buiten Dienst.Where stories live. Discover now