03

525 20 0
                                    

Pov Tess
De volgende dag word ik wakker om 05.30 door de wekker. Ik sta zo vroeg op omdat ik mijn vader wil ontlopen om niet geslagen te worden.
Als ik kleren heb aangetrokken, die ik al had klaar gelegt kijk ik nog een keer achter om om te kijken of ik alles heb.
Als ik zeker weet dat ik alles heb loop ik van de trap af naar de deur. Daarna loop ik de trap af naar de garage waar mijn motor staat. Aangekomen bij mijn motor trek ik alle spullen weer aan en strart de motor om vervolgens weg te rijden naar de Basis.

Bij de Basis aangekomen loop ik naar mijn kamer en smijt mijn tas op bed neer. Meteen sluit ik de deur weet achter me en loop naar de eetzaal.
Ik heb om 6 uur in de ochtend honger en nee ik ben geen vreetzak.

In de eetzaal pak ik een appel en een glas drinken en ga dan aan een tafel zitten. Ik ben er alleen maar dat is ook logisch, de meeste zijn nog aan het slapen hier of thuis of ze zijn op een missie.
Als alles op is loop ik naar mijn kamer waar ik mijn sport kleren aan trek, wat bestaat uit een kort broekje, sport bh en een shirt. Allemaal zwart uiteraard.

Aangekomen in het enorme sportzaal loop ik gelijk door naar de matjes waar ik een warming up doe voor mijn spieren en rek oefeningen. Daarna loop ik naar de loopband waar ik 15 min op loop.
Na de loopband sla ik nog 15 min tegen de bokszak. Tot slot ga ik weer 15 min op de loopband.

Als ik er mee klaar ben loop ik naar de schietbaan. Daar pak ik een 44 magnum en schiet een paar keer op de verste pop. Ik schiet 2x in het hoofd en 3x in het hart. Ik kan het nog steeds.

Daarmee klaar loop ik naar mijn kamer en ga douchen. Na het douchen pak ik nog de laaste spullen, zoals tandenborstel, tandpasta, borstel en foundation voor mijn littekens en nog een aantal andere dingen.
Ik twijfel even maar pak dan toch maar de foundation, dat een week er op blijft zitten. Hoe ze dat het hebben gedaan, ik heb geen flauw idee. Die van een week is makkelijk, denk ik, om te gebruiken op een internaat aangezien je wel is gaat zwemmen of omkleden met je kamer genoot of in de kleedkamers.
Ik pak een stuk of 10 potjes van de foundation van een week en stop het in de koffer met kleding. Daarna app ik Ray of hij wakker is om nog even alles door te bespreken. 5 min later appt hij dat het oke is en dat het in mijn kantoortje moet. Ik vind het prima.
Als ik alles heb gepakt leg ik het op mijn bed en loop naar mijn kantoor. Daar aangekomen is Ray er al.

'Dus wij zijn broer en zus en onze ouders zijn gescheiden. Mam en wij zijn hier naar toe verhuist. Mam kreeg meteen een betere baan aangeboden waarvoor ze veel moet werken?' vraag ik.

'Perfecte samenvatting'

'Oke maar we gaan wel sowieso 3x in de week sporten want ik ga geheid gek worden daar' zucht ik.

'Is goed. Neem wel je bokshandschoenen en verbanddoos en andere dingen mee voor als er wat gebeurd' zegt hij lachend.

'Al ingepakt'

'Top'

'Hoelaat is het?' vraag ik.

'12 uur' antwoord Ray 'Zie ik je zo bij het eten?'

'We kunnen er nu ook samen heen lopen?' Stel ik voor.

'Kan ook'

We staan op en lopen het kantoor uit. Meteen lopen we naar de eetzaal.
Daar aangekomen pakken we wat te eten en gaan aan onze tafel zitten waar Sasha ook aan zit.

'Heyy Sas hoe is het?' Vraag ik.

'Heyy jongens, gaat wel goed met jullie?'

'Joh gaat wel' zeggen we in koor.

'Alleen geen zin in straks, een nieuwe missie en moet naar een internaat' zucht ik.

'Ik zie jou niet op school buiten de Organisatie zitten' zegt ze lachend.

'Nee, ik mezelf ook niet maar goed moet wat he?' Zeg ik grinnikend.

'Ja'

'Voor hoelang?' Vraagt ze.

'Weten we niet ligt er aan hoe snel we ze vinden maar het is maar een half uur hier vandaan dus we kunnen altijd nog naar elkaar toe gaan' zegt Ray.

'Oww dat valt wel mee' zegt ze verbaasd.

We knikken.

Nadat Ray en ik klaar zijn en afscheid hebben genomen van Sas, pakken we onze spullen. We gaan naar onze auto's en laden alles in. Als laaste pak ik nog even 3 bokszakken en leg die ook in mijn auto, Ray heeft er 2.

'Kop op, het valt vast wel mee' zegt Ray.

'Ja, misschien'

Ik zucht een keer terwijl ik in stap en start de auto dan, op naar het internaat.

Aangekomen bij het internaat, precies om 14.00 uur parkeren we de auto's op de grote parkeerplaats en pakken we beide 2 koffers. Ik doe later wel de bokszakken.
We lopen over het plein naar de ingang van de school en lopen gelijk door naar de receptie.

'Hallo waarmee kan ik jullie helpen?' Vraagt de vrouw achter de balie.

Ik herken haar van de Organisatie. Ze is dus een van ons, gelukkig.

'We zijn nieuw hier' antwoord Ray.

'Hoe heten jullie?'

'Ray en Tess Álvarez'

'Even kijken. Ja hier is het Ray dit is jouwn sleutel, je hebt kamernummer 18 op verdieping 3. Hier is en plattegrond en je kluisje sleutel met het nummer op de plattegrond geschreven. Boeken liggen in je kluisje.

Tessa dit is jouwn sleutel voor jou kamer nummer is 20 ook op verdieping 3, jullie slapen naast elkaar. Hier is een plattegrond en je kluisjesleutel met jouw nummer op het plattegrond. Ook jouwn boeken liggen in je kluisje.

Je kunnen tussen half 8 en 11 uur s' ochtens ontbijten en tussen half 12 en 2 s' middags middag eten en s' avond tussen 5 en 8 in de kantine eten. ls er iets is dan kunnen jullie het hier vragen maar dat betwijfel ik' zegt ze als laatste met een knipoog.

'Dankuwel' zeggen we.

De Spion Buiten Dienst.Where stories live. Discover now