54

290 10 0
                                    

Pov Tessa
Ik word wakker van gehuil dus open ik mijn ogen om vervolgens uit bed te stappen. Ik loop naar ons kindje die in het bedje ligt.

'Rustig maar jochie'

Ja het is een jongen geworden en hij heet Noah. Hij is nu bijna 1 jaar.

Ik ben nu 24 en Blake is 25
Hij heeft de monteurs opleiding afgemaakt en is al bij een bedrijf aan het werk. Zijn baas is redelijk oud dus heeft Blake aangeboden om het bedrijf over te nemen. We weten het pas volgende week.
Ik ben ook bijna klaar met mijn politie opleiding en heb al een baan aangeboden gekregen bij een politie bureau net als Kate-Lynn, Ray en Ben aangezien we al spion zijn en dus goed konden vechten en verdedigen.

Ik voel 2 armen om mijn middel geslagen.

'Hey' zeg ik zacht en leun tegen hem aan.

'Hai'

'Hebben we je wakker gemaakt?'

'Ja maar dat is niet erg ik moet ook bijna aan het werk'

Ik kijk op de wekker en zie dat het 7 uur is.

'Langste dat hij heeft geslapen' zegt Blake.

Ik knik.

Paar jaar later.
'Ik ga naar school' zegt Noah die nu 17 is.

'Oké'

Hij stapt op zijn motor en rijd weg.
Blake slaat zijn armen om me heen en geeft me een kusje in mijn nek. Ik draai me om in zijn armen en begin hem dan te zoenen.

Mijn leven is prefect.

~~~~
Authorsnote
Ik ben van plan om het boek te gaan herschrijven. Misschien dat ik het hier achter als hoofdstukken doe of dat ik dit verhaal zelf herschrijf, maar zelf vind ik het best irritant als je dan een boek hebt gelezen en weer wilt lezen en dat mensen het hebben verander. Dus ik weet het nog niet zo goed. Laat me weten wat jij wil of wat er nog aangepast kan worden in het boek. Het mag privé of in de comments.

De Spion Buiten Dienst.Where stories live. Discover now