52.BÖLÜM

6.2K 318 124
                                    

eveeet bütün barca okuyucularina sesleniyorum:-):-) kitabimi şu zamana kadar okuyup destek olan herkeze çokça Teşekkürler♥♡♥

#1 deli
#1oyun
#2serseri
#3 erkek
Kotogorilerindeki siralamalirimiz:-D

Iyi okumalar...

Barut gittikten sonra bende yatağın üstüne çıkıp deliler gibi bir o yana bir bu yana zıplayıp durmuştum.
Resmen o kadar ani oldu ki barıştığımıza bile inanamıyordum...ki gerçek olduğu o işkence gibi çimdik atmalarimla bas bas bagirirken içim içime sığmıyordu.
Uzun zamandir kendimi böyle mutlu hissetmiyordum taki dibimde bizim kızlar bitene kadar yine baştan sona detayina kadar anlattirmişlardi bana.

" Off yetti artık bunladım başka birşey konuşalım artık" diyip yatağa kendimi serbest birakirken başımda dikilen temmuz gözlerini kısarak " o polat ne piçmis yav tam dayaklik" vee polat....ben ondan nasıl ayrilicam ki şimdi?

Siktir et şuan mutluluğunu onu düşünerek bozma

Haklısın o konuyu sonra düşünürüz hem gelmesine daha dört gün var canım.

" Bende onu çok iyi adam gibi adam sanmistim"  diyip bir yandanda bu sefer damla küfür siralarken dilek hanimimiz manitasiyla köşede artık ne konusuyorlarsa pis pis sırıtıp duruyordu.

" Tamam ya keslim bu konuyuda bakın ne dicem biz barıştık ama barut gitmeden önce benim kimlikle işi olduğunu söyleyip yabinda kimliğimi de gö-" derken kafasi telefona gömülü dilekte dahil  hepsi birden çığlık atmaya başlayınca iricene açılmış gozlerinj onlara dikip yatakta geri geri gittim.
Tövbe tövbe üçüne birden ne oldu yav.

" Cansuuu hayırlı olsun...ee ne dicen" diyip damla bana sarilinca bende ona sarılıp " Sağol" dedim.
Hayır o kadar ani olduki neye Sağol dediğimi bile bilmiyorum.

" Kanksss bunu baruttan hiç beklemezdim yaaa"  diyip bu sefer dilek yanağıma sulu bir öpücük kondurdu bi akıllı artık aralarinda temmuz kaldı sanarak ona döndüm bir ümit ama onunda hali pek iç açıcı değildi.
Kendi kendine helal be sana falan diyordu manyak.

En sonunda bu şeylere dayanamayip sıkkınlıkla " ne oluyor hiç bişey anlamadim"dememle üçünün bana uzaylı görmüş köylü bakışı atması hir oldu.
Hayır yani herkez şuna nirmal konuşuyorduda benmi anormal bişey dedim?
" Ayy saf be bu kız anlamamis herhalde " temmuz dedikodumu yapıyon bari arkadan yap bee....gozlerimi kısıp ona tekme atmamla inleyince gülerek bir oh çektim.

" cansu temmuz haklı safmisin kızım sen?...sence barut senin kimliğini naapabilir" diye söylenen imali bakislarina göz devirdim....naaparki?

Tam yine ne diye soracaktimki telefonumdan gelen mesaj sesiyle mesaj yerine girdim.

Gönderen: serseri
Cansu iki gün sonraya nikah salonunda sade bir nikah yapicaz...merak etme seninle olmak için sabirsizlandigim için sadece bir nikah;-) sonra sana en kralindan bir düğünde yaparım.
Herneyse annenlere söyle babamlara haber verdim ben aksama seni istemeye geliyoz.

Gözümü kırpmadan bütün cümleleri okuyup tekrar okudum....benjm gözlerimi bozuldu ne?...evet evet kesin  gözler bozuk , , Hayır yani zannediyorumki mesajda istemeye geliyoz iki gün sonra nikah falan yaziyor..

" Cansu bi kal mi geldi yavrum" diyen dilekle irkilirken titremeye başlayan elimdeki telefonu ona uzatıp"d...dilek.... şunu okusana....g...galiba benim gözler pek görmüyor yanlış seyelr okuyorum" dememle dilek eline alıp seslice okudu.

Doğruymüş

2 saat sonra...

" Kanka artık oturun lan evlenemeden nefesin kesilip şuracıkta gidicem" diyip nefes nefede yatağa attım kendimi.
Mesajda geçirdiğim ani şoktan sonra hiç naz yapmadan baruta olur demis evde olmayan babamlari bu sozumle bi saate eve getirtmistim....babam çok yüzünü buruşturup durdu bu ne acele falan diye inşallah bir aksilik cikartmaz...ondan sonrada geri kizlarla odaya çıkıp halay falan çekmiştik.

Evleniyom lan!..

Olum bu ne ?nerden nereye daha düne kadar nefret ediyordum bugün barıştık vede aynı gün istenmeye geliyorum bu barut ciddi anlamda baya degimis belli...evlenmek bile istiyorsa siz düşünün.

" Kankaagg aramizda ilk gelin sen olucan demek" diyip temmuz aynı anda slow bir müzik açınca gulmemek için dudaklrimi disimle sıkıp olumlu anlamada kafa salladim.
" darısı sana kankam"temmuz bana umutsuz vaka bakışı yollayip " knk anam benim turşumu kurucam no evlilik yaşasın saplik durumu benimki biliyon" diyince damlayla gülüştuk"ne gülüyonuz" diyil merakla bize bakan temmuzu süzerek " senin alıcın çıktı ya hani yankı beyimiz seni baya istiyo gibiydi. ...hayir anlamadigin bir anda seni istemeye gelir bak benden söylemesi...annenlerfe senden bikmis zaten direk verirler herhalde yankiya" temmuz dediklerimi sonuna kadar tiksinc bir bakışla dinlenmişti sonradida bir yastık kavgası karmaşılığı...

" ohh gülüşün siz aksam beni istmeye gelecekler ya ben gidiyim hazirlaniyim nede olsa şurda kalmış iki saat" diyen dileğe ne diyon gülüm bakışı atıp koşar adım gardrobumun başına gittim ne giyecektim ben?

" Kızlar gelin sizde aksama benden biseyelr bakın. ..banada giyecek bişey bulun benim elim ayağım boşaldi resmen giyecek bişey bulamadım" dememle kızlar hem bana hemde kendilerine bişeyler bakmaya başladı.

●●●●●●●●●●●●

" Ayy cansu bu saç falan çok güzel oldun"  diyip beni suzen üç genç bayanin etrafinda birer tur dönerek geri aynadaki görüntume baktım.

( Cansunun giydikleri )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Cansunun giydikleri )

Güzel olmuştum.

Güzeldim....

Güzel gibi....

" Ayy kızlar yok olmadi bu ben değiştiyim şu siyah olani giyim" diyip endişeyle ta elbiseye uzaniyordumki damla göz devirerek beni geri çekti" sacmalama heyecandan ne yaptığını bilmiyorsun"  haklıydı.

"Off barut beni böyle beğenir dimj...ayy ya bi anda tam tersi beni alma fikri onu korkuturda gelmezse?" Diyip içime tma bir korku düşmustu ki calan zille kalbim hoplaya hoplaya "geldi" diyerek Aşşağı koşturmaya başladım.

Tam annem kapıyı açıyordu onu önüne geçerek ben kulpa uzandim...beni. acmam gerek canım hanfendi bir kız olmak bunu gerektirir.

Karşımda cikolata elinde murat amca yanjnda suratsiz müjde ve kutayi gorunce barut hayalleri suya düşerken onlarin girmesinin ardindan barut ve yağız gözüktü.

Barutu suzdugumde istmesice sirittim....asla barutta degismeyecek bişey varsa oda  şu renkli çoraplarıdir herhalde.
Lacivert takım elbisenin altinda yeşil uzun coraplar....
Önce yağız sonra tam barut giriyorduki yanağımdan makas alıp kulağıma egilerek" yine çok güzelsin" diye fisildayip içeri girdi.

Şuan utanmam lazim normal şartlarda ama oda olmuyo....heyecandan ölcem...ayyh ben biraz sonra isteniyomuyum len ciddi ciddi?....kalbim durmaz inşaallah

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now