20.BÖLÜM

9.1K 408 253
                                    

Arkadaşlar sorup duruyorsunuz çok mesaj geldiği için bir türlü soyleyemedim multide barut var gerçek hesabı yungblud belki tipsiz bulabilirsiniz ,bana görede o kadar iyi bir karakter değil ama ne biliyim benim sersi diyince aklıma gelen tiplerden olduğu için bunu koymak istedim ama siz hayal etmede özgürsünüz:) isterseniz kendi hayal ettiğiniz karakter varmışcasina düşünebilirsiniz...
İyi okumalar hepiniz öpüldünüz♡





"Şimdi neden barutun seni seçtiğini daha iyi anlıyorum" dedi.
Buda ne demek oluyor ne seçmesi?  Kaşlarimı catarak ondan uzaklasirken" ne saçmalıyorsun"diyip bir yandanda kaşlarımı catarken arkadaki hala adını bilmediğim Kıvırcık saçlı çocuk canerden önce söze atladı" hadi ama.  Duymadin mi barut seni yeni kızı olarak toplu okul sitesine yazdı" oha okulun toplu okul sitesimi varmış..ayy ne kadar geri kafaliyim hiç bunu düşünmemiştim.
Herneyse konu şuan o değil dağılma cansu...bir çırpıda öfkeyle ayağa kalktım yüzüm kizarirken" ne demek kızı olarak tanınmış biz sadece arkadaşız" dememle herkez bir yandan şaşkın bir yandan mutlu hal alırken gözümü canere dikip " sende sizin okula kızım olarak tanitmissin" dememle ben masimum der gibi elini havaya kaldirinca göz devirip kapıya doğru ilerledim...ilerliyordum...yani az kalmıştı...off...bilegimden kendine çeken canerden kurtulmaya zorlasamda birakmadiğı için kolları arasında çırpınırken bağırarak " bırak beni caner ona haddini bildirmem lazım benim haberim olmadan okulun sitesine kızı hemde barutun kızı olarak tanıtmak ne demek"dedim her sözümü bastıra bastıra söylemiştim.

Gözlerim yavaş yavaş dolarken yutkunmadan edemedim..kendi haberim bile yokken nasıl beni sevgilisi gibi tanitabilirdiki? Gozlerimden akacak yaşı tutmak boş çaba olacağı için daha fazla güçlü davranamayip salya sümük ağlamaya başladım.

Caner kollarını bana sıkıca sararken kafamı göğsüne yaslaidm" şşt sakin ol biz siteye sizin sevgili olmadığınızı duyururuz gerekirse haddini biz bildiririz barutun" diye kulağıma fisildarken olumsuz anlamda kafa sallayip başımı diklestirerek"siz niye böyle birşey yapasınız ki daha beni tanımıyorsunuz bile" dememle siritarak "o pic zaten dayak yemeyi hak ediyordu yani arada sen olmasanda onu doverdik" diyip arkasına dönerek" dövermiyiz barutu ....erkek lisesi?" Diyinve herkez tabiki gibi sözler söyleyince...tekrar içim burkuldu.
Tamam bu kadar erkeğin benim tarafimda olmasi güzel ama ben barutu dövdürmek istegimden pek emin değildim....onun canı aciyinca benimde aciyirdu en çokta bu huyuma sinir olmuştum.

Bana merkla bakan gözlere gülümseyerek canerin kollarından ayrıldım. yanimda duran sıranın üstüne çıkarak"...erkek lisesi beni sevmenize sevindim...ama bu benim meselem kimseyi karıştırmaya gerek yok ben kendim hallederim....sizle tekrar karşılaşacağımızi hissediyorum şimdilik görüşürüz" diyip kapıya doğru ilerlerken arakamdan söylenen sözle anlık bir duruşa geçtim"cansu...barut itin tekidir..o kimseyi sevmez hemde o olanlardan sonra...seni seçmesi belki çok normal ona benziyor huylarin ama sende ondan farklı olarak yürek var, gerçek duygular var seni incitmesine izin verme..ondan uzak dur..ona sakın ama sakın güvenme...haa bu arada çıkışta seni ben alacağım"dedi...ben ise yutkunarak yoluma devam ettim koridora çıkarken ise " dağılın lan cansuya gözünü dikenin gözünü oyarım" diyen caneri ikiletmeden bana bakan gözler bir bir sınıfına girdi.

Canerin bahsettiği o kişi kimdi acaba?
Peki ona güvenme derken canere güvenmelimiydim?
Off off kafamda binbir soru...ama bekle sen barut sana bunların hesabını tek tek sorcam.

BARUT'DAN

2.dersin tenefüsüne girer girmez telefonumun yüksek basli calan şarkısıyla benle beraber yanimdaki aslida irkilirken telofondaki isimle göz devirdim polat şimdi ne bokuma bu adam yine beni rahatsız ediyordu.

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now