44.BÖLÜM

7.1K 351 184
                                    

Multi : cansu

+ 60 vote

" cansu uyan geldik...kış uykusuna mi yattin be kızım " basimda bir saattir söylenen polata daha fazla dayanamayip öfkeyle gozlerimi açarak " bi sal beni yatcam gidene kadar uykum var"  dememle bir gözlerimi kaparken tekrar dürtülmemle ne var dercesini geri polata bakışlarımi dikerken oda bana göz devirip " geldik be aşkım bi etrafina bak camdan...bi biz kaldık" demesiyle şaşkınca etrafıma bakindim....tabelda istanbulla ilgili bişeyler yaziyordu.

Cidden gelmişiz demek...umarim bu dönüş bana yarar, , tekrar eski günlere dönmek istemiyorum ama icimdende acaba barut döndüğümü biliyormudur? Diye sormadanda  edemedim ne aptal kızım bi yanım nedensizce durmadan onla....halbuki burda süper bir adam dururken.

Aklimdaki düşünceleri bir kenara atıp uçaktan inerken bir yandanda uçuş modundaki telefonumu açtım.
Oha lan biri resmen 30 kere aramış kaşlarim çatık ve merakla arama kayıt yerine girdim.
Caner ismini görmemle yüzümde bir gülümseme oluşurken mesaj yerine girip ona mesaj attım.

Gönderilen:caner

Galiba döndüğümü birinden ogrendin yoksa hayirsiz sen beni bu kadar aramazdin:-D ucaktaydim o saatler akşam seni ararim bugün biraz dinleneyim

Yazıp telefonu kapayarak yeri öpen yankiya tiksinerek baktım. Cidden herkezin belkide tuvaletten çıkarak ayarlarıyla bastığı yerimi öpüyordu?...yeri opmeyi sonunda kesince ellerini havaya kaldırıp " özlemişim memleketimin kokusunu o asvaltini bee" bu nasil acıklı bir konusmadir tanrim...az daha ağlıyacaktim o derece yani

Atahan yakının ensesine bir tane yapıştırınca yankı inlerken atahan gülerek " mal sen ankaralisin ne memleketi" atahanin dediğine bir anda polatla bende gülerken yankı bir yere çatık kaşlarla bakıp hızla ayağa dikilerek" italyadan buralara Çinlilerle büyük iş toplantisi yapmaya geldik bu kadar lağbalilige gerek yok beyler" diye bağırdı..herkez şaşkın şaşkın ne diyo der gibi yankiya bakarken ben onun gözlerinin kenetli olduğu yere baktım.

Ayyh aşık diye boşuna demiyorum sirf arkadaki esmer Kız için bağıra bağıra konuşuykrsa bende neyim...hayir kızda bi sallanmalar alttan alttan bakmalar falan oda az değil....ama ben kankami ellere vermem.

Yankinjn görüş hizzasina girip onu itekliyrek" arkadaki esmere hava atmak için söylüyorum takmayin hadi maden arabalar daha gelmedi taksiye binelim" dememle atahanla polat yankiya Sağolsunlar birkaç manalı manalı küfür siyledikten sonra taksiye bindik.

Ilk önce beni annemlerin istanbulda yeni aldıkları villaya birakacaklardi ordanda atahanla yankı yeni ev aldık desede polat onları ikna etmis burdaki eski evine cagirmisti galiba oraya gidecekler.

BARUT'DAN

" Baba bu dosyalardan hangi birini yapmami istiyorsun?" Diyip şaşkınca önüme en az asistanla beraber 10 tane dosya dizmis babama baktım.

" Hepsini yapacaksin oğlum....madem adam olup düzgünce okumadin bari sana verdiğim gorevleri yap" bu adam farkindami bilmiyorum ama bizim şirkette olsa ben bir ceo'ydum.

Ayaklarımi babamj umursamadan rahatca önümdeki koca masata atıp " baba ceo lar sadece isler olmusmj der imza atar...bunlari asistanim Gülşen hanım yapsın...asiste et beni Gülşen" dedim son dedgimle siritarak gülşene bakarken....ahh bu kadının fizigine bayılıyorum. benden bi beş yaş büyük olmasa ona yazardım.

Babam beklemedigim bir anda masaya ellerinj sertce vurunca irkilsemde ayaklarimk indirmeden ona döndüm " barut...Gülşen bugün işi bırakıyor...asistanlik başvuruları başladı.
Şimdilik asistna gelen isleride maalesefki yeni biri gelene kadar sen halledeceksin" wtf?

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Kde žijí příběhy. Začni objevovat