27.BÖLÜM

7.7K 378 109
                                    

Multi : yeni kitap kapağımız:)).
Tasarlayan aciicv_

+20 vote

Diğer bölümü ilk yorum atana ithafen yazacağım:)

Gençler en sonu lütfen okuyun!..

CANSU'DAN

Sınıfa girdiğim den beri hoca gelsin diye dua etmeye başlamıştım. başımda iki merakli kız dikilmiş soru sorup duruyorlardi...zaten kafam atık damlada gelmemis, en sonunda dayanamayip oflayarak ayağa kalktim.

Dilek geri cekistirirken" ohaa kızım demek dün barutla yattin" bir anda gözler bize dönerken transtan çıkarak dileğin ağzını kapattım sonra sessiz bir şekilde etrafima bakıp " o nasıl laf az sessiz...anlattım işte olanları"dememle hocada sınıfa girince rahat bir nefes alıp yerime oturdum.

Hoca birkaç kağıda bakıp " gençler siz test kitaplarınızı çıkarıp çözün benimde bir kaç halletmem gereken iş var" demesiyle efe ayağa kalkarak" hocam bende başkan olayım mi siz gidince sınıfa göz kulak olurum konuşanı tahtaya yazarım" hoca gulerek" evladim siz cocukmusunuz tahtaya yazmalar falan, bi git işine yav...hem benim gidecegimi kim söyledi burada hallederim"demesiyle efe oflayarak yerine oturdu.

Herkez test kitabını çıkarıp harıl harıl çalışmaya başladı...başlarda kimse takmiyordu ama şimdi tabi gotler tutuştu , , sınav yaklaştı...ama benim umrumdamj Hayır, peki kim yüzünden?

Barut

Doğru tahmin iç ses
Boş sırasına bakıp oflaraken gelince ona neler söyleyeceğimi kurmaya başladım hiç ders mers çalışamazdım bu kafayla zaten.

Tenefüsüne girdiğimiz gibi yüzümde morluk darbeleri olan barutu görmemle hemen yanına kosturdum...ama tek koşturan ben değilim galiba

Ben bir tarafina aslı bir tarafina bakmaya başlayınca barut aslıyı kendinden uzaklaştırdı.grurum oksanmisti resmen ohh olsun aslı

Barutun gözünün altındaki morluğa dokunmamla acıyla inlerken" ayy çok mu acıdı kusura bakma"diyip endişeyle nereye elimi nereye ayağımı koyacağımı şaşırmış bir halde slakca hareketler yapmaya başladım.

Barut gülünce kaşlarımı catip koluna bir tane geçirirken"gulme öyle"dememle kaslarını havalandirirken" nedenmiş "
"Çünkü sen öyle gülünce kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum" dememle ovvlarken utancla yüzümü eğdim. ..off bunu içimden söylemem gerekiyodu..salak cansu salakk

Yüzüme ne zaman kapadigimi bilmediğim parmaklarımin bir ikisini aralayip baruta baktım, aşırı donuk bir yere kitlenmis bir şekilde bakıyordu. lanet olsun bide şimdi burada herkezin önünde rezil eder öylece kalırım artık ortada afferim sana cansu..

bir anda bilegimden cekilmemle yüzüm açığa çıkarken beni kolariyla saran adama şaşkınca baktım.
Barut benim yüzüme bakmadan etrafi süzüp bağırarak konuşmaya başladı " Bugünden itibaren cansuyla sevgiliyiz...ona göre kendisi yengeniz olur, bunu herkezede böyle bildirin ki kimse cansuya bakacak cesareti artık kendinde bulamasin" diyip beni çekiştirerek sınıftan çıkardı.

Terasa gelmemizle bileğimi bırakırken sınıfta dedikleri aklımdan çıkmadığı için utanarak yüzümü yere eğdim. Yani artık barutla sevgiliydik ha?

Yüzme gelen dumanla istemsizce yüzüm buruşurken bana doğru sigara dumanı üfleyen baruta baktım. bu onu sigara içerken ki ilk görüşümdu, , gerçi ne bekliyorum ki adı üstünde o bir serseri...benim serserim

Vayg hemen sahiplendin

Ne sandın cigerim...
Baruta kaşlarımı catarak bakıp " sigara sağlığa zararlı" Barut gözlerini kısarak bir duman daha içine çekerken" ben sağlığıma zararlı şeyleri seviyorum belki" ne dediginden bir gram anlamamistim ama en azindan benim yanımda sigara icmesine izin vermezdim..hem hiç sevmem dumanınida

Ağzındaki sigarayı almamla kaşlari catilirken sırıtarak " benimle sevgili olacaksan ilk kural yanımda sigara icemezsin" dedim.barut cattigi kaşlarını bu sefer tepeye kadar havalandırırken elleri cebimde dibime  kadar girip. ..bir elimde sakladığım sigaraya bir bana bakarken" canım sen bana çıkma teklifi ettin hatirlatirim" demesiyle biraz bozulurken istifimj bozmadan" sende kabul ettin ama"barut biraz daha bana yaklasinca bende gerilemeye başladım.

En son soğuk demiri sırtımın açık tarafında hissedip hızla kendimi kaldırmamla barut beni kucağına alınca şaşkına dönerken kucağında sandalyeye oturdu...durduğumuz pizisyon bana göre+18 utancla yüzümü eğip inmeye her çalışmamda dahada kendine çekti.

Omzuna vurarak " sapıkmısın" diyip gözlerimj kisraken oda aynı şekil gözlerini kısıp"bilemem..belki senin sapığın?"soru sorarcasina söylediği söz gulumsememi sağlarken daha rahat bir şekilde davranıp" biraksanmi beni artık"dedim.

Barut sarışın saçımdan bur tutam alıp oynarken" hayır....yani en azından kuralları konuşana kadar"deginde haylaz bir şekilde dudagimi yaladim.baturun gözler Dudağıma kayarken onj takmadan heyecanlı bir sekidle" ne kuralları" dedin barut gözlerini dudaklarımdan ayirmadan yutkunarak"hani sen sigara diyordun ya...benimde birkaç kuralım var aslında" merakımı iyice arttırmıştı ama o Dudağıma böyle bakarken konusmayacagim kesindi.

Elimi barutun dudağına koyup onun gözlerinin içine bakarak koydugum elin üstünden öperken barut bir anda donuklasti, benim elimk cekmemden bir iki saniye sonra kendine gelirken kaşlarını catarak" biz sevgiliyiz o ne öyle araya el koymalar falan sevgili degilken bile daha adam akıllı opusuyorduk" demesiyle yüzümün kizarmasi umursmadan sırıtarak " gözlerinle zaten yeterince dudgaimi opmussundur...o yüzden bende sadece dikkatini toplamana yardımcı olmak istedim" Barut birkaç küfür homurdanip" iyi halt ettin simdj daha çok dikkatim dağıldı...gerçek bir öpücük istiyorum" diyip ciddi olduğunu belli edercesine tek kaşını kaldırırken cik ciklayip" mızmızlanma artık o iş başka zaman...sen şimdi şu kurallarını bi söyle bakayım"

" bir:canerle bir daha konuşmayacaksin
İki:bir gün eğer olurda ayrilirsak arkamdan ağlamayacaksin
Üç: öyle olur olmadık erkekli ortamlara girmeyeceksin" hayretle havalandirdigim kaşlarimı zorda olsa indirip" ilk önce arkadaş ortamima karismani istemiyorum, caner çünkü benim dostum"dememle barut birkaç küfür mırıldanip " o pic sence sana dost gözüyle mi bakıyor " tamam bazen aşırı yakınlastigi falan oluyorduda hep bunlar samimiyetten

Karşımda kaşlari çatık adama bakıp göz devirerek"sen ne dersen de ben onla konuşmaya devam edeceğim...bunu uzatmayalim da benim kurallarıma geçelim.
Bir:benim yanımda sigara içme sevmiyorum
İki:aslıyla aynı sırada oturmani dahi istemiyorum
Ü-" daha üç demeden barutun gülüşü etrafi sarinca bende duraksadim
Ne güzel de gülüyor bee sen hep gül, diye iç gecirirken barut en sonunda durup" sen benimi kiskaniyorsun" omzuna hızla bir tane geçirip " herhalde eski sevgilinle yan yana oturmana izin verecek değilim"dememle barut yüzme düşen bit tutam saçı arkama iterek " ben senin kiskanmana değmem" diyip yutkunurken ne dedihinden bir bok anlamadığım için kaslarimi çıkarak" ne deyosun" diyince olumsuz anlamda kafa sallayip beni kucağından indirince biraz bozulsamda belli eeden dikkatle onu seyrettim.

Ellerini cebine yerleştirip birkactkere ziplayarak"benim şimdi bir yere gitmem gerek sen derse gir akşam da annene uydur bir şeyler senle ilk randevumuza çıkıyoruz 8 de sizin kapidayim hızlı hazırlan bilirsin sabirsiz bir insanım" lafı hemen nasil değiştirmişti gerçi pekte umrumda değildi....şuan tek düşündüğüm annemi ikma veee ilk randevu



Arkadaşlar yenj bir kitap yazıcam aklıma güzel isim gelmiyor sizin bildiginiz güzel isimler varsa önerirmisiniz yazılan her yorumu okicam iki kişi bile yazsa en azindan karakterlerden birine o ismi vereceğim erkek kız ismi fark etmez

SERSERİ (barca) - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now